Nechat syna vyhladovět?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Měla jsem děti na UM a přikrmovala jsem brzy, od konce 3. měsíce s přestávkami, kdy se to učili přijímat a poznávali. Jsem zastánce přikrmování od 4. měsíce, ať je dítě kojené či nikoliv. Každopádně je to individuální, samozřejmě, každá maminka si to musí udělat tak, jak jí to vyhovuje. Určitě bych nenutila a dál kojila, aby přijímalo. Ale v tomto případě bych začala přikrmovat i něčím sladším - přesnídávečky s piškotkem, zakysané jogurty, i ochucené. Ať pozná, že je jídlo (pevná strava) dobré. Pak bych začala zeleninou a masíčkem. Pomalu, v klidu, to půjde.
Nenechávala bych vyhladovět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jarr
Zkoušela jsi dávat něco do ruky? Kus uvařené mrkve, křupku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@robínek Samozrejme. Krupky sní, mrknev ocucá. I rohlík. Apetit mu to ale nejak nezvedá. Mám hlavně strach aby mu nechybeli nějaké vitaminy. Jen kojeni v tomhle veku nemuze pokryt vsechny ziviny ne??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě bych ho vyhladovět nenechala. nejen, že mužeš přijít o mléko, ale zbytečně vystavíš syna stresu. Nenech si vtlouct do hlavy klíny, že v 9 měsících prostě MUSÍ jíst pevnou stravu. Nemusí.
- Citovat
- Upravit
@Jarr
No tak aspoň nějak se seznámí s potravinami. Buď v klidu a koj
Já se u první dcery taky bála, že ji budu docházet kojit ještě do školy, ale zlomilo se to kolem 10. měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AliTad píše:
Jo a asi bych ho neprudila pořád tou lžičkou, ale dala mu něco, s čím se může krmit a seznamovat sám.
Souhlas. Já kombinuju BLW a klasickým krmením lžičkou, synovi je půl roku a zrovna před chvílí dostal kus jablka. Určitě bych dítě nenutila a v žádném případě bych ho nenechala vyhladovět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jarr pokud budeš pořádně jíst ty, tak bych se vůbec nebála že bude mít málo vitamínů
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vidí pravidelně jíst tebe a členy vaší rodiny? Účastní se jídla i když nejí? Děti jsou opičky, pokud na vás bude koukat u společných jídel a vy budete u toho dělat třeba i šaškárny, jak je to jídlo dobré apod., divila bych se že časem nezačne mít zájem o to vás kopírovat. Sedět před dítětem a samotnému mu cpát lžičku do pusy je vlastně velmi nepřirozené. Společné jedení může věci obrátit k lepšímu. Držím palce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pajafa píše:
Vidí pravidelně jíst tebe a členy vaší rodiny? Účastní se jídla i když nejí? Děti jsou opičky, pokud na vás bude koukat u společných jídel a vy budete u toho dělat třeba i šaškárny, jak je to jídlo dobré apod., divila bych se že časem nezačne mít zájem o to vás kopírovat. Sedět před dítětem a samotnému mu cpát lžičku do pusy je vlastně velmi nepřirozené. Společné jedení může věci obrátit k lepšímu. Držím palce
Souhlasim. U nás tohle pomohlo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit