Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý večer máme doma 4 týdenního prcka Adámka je to mazel,ale v jedné věci si opravdu nevím rady a to se spánkem v noci.Přes den spinká tak po 2 hod. někdy i 1hodku,ale jak přijde večer tak ne a ne zabrat prosím poraďte už si s přítelem nevíme rady jsme z toho zoufalí. ![]()
zkuste mrknout na stránky: www.kojeni.net jsou tam dobré rady v sekci databáze odpovědí. tam určitě něco najdete. my jsme měli „prdidlky“ a jedině večer zabíralo houpání na balonu či houpání v lehátku. Pak Karolka v klidu usnula…ikdyž jsem se tomu bránila zuby nehty, ale už ten řev nešel vydržet tak jsme zkusily tohle.
Tak na našeho Ríšu krásně abírá zavinovaní. Jakmile je večer, vykoupe se, nají a už ho motám do slabé deky. Vypadá pk jak houska, ručičky má pevně u těla a to mu dává pocit bezpečí. Jinak zaveď i u takhle malého prcka stejný večerní režim. Snad to pomůže.
Ahoj, nas VIta mela takhle obraceny rezim taky… pres den spal jak nevinatko, uderila 18.-19.hodina a zacalo martyrium..stridali jsme se s manzelem a nosili placiciho uzlicka po baraku. Pricitam to kolikam a hlavne celkove sestinedeli, pac v 6. tydnu jeho zivota jako kdyz utne a od te doby spinka dodnes (11m) jen co ho polozim do postylky… zlaticko nase ![]()
Takze vydrz, treba se to po 6ti nedeli srovna ![]()
Pokuď kojíš tak bych doporučila meduňkový čaj tak hoďku až dvě před večerním kojením (samozřejmě ty si ho dáš), poradila mi to babička a fakt to fungovalo, teda aspoň u nás.
Pokuď kojíš tak bych doporučila meduňkový čaj tak hoďku až dvě před večerním kojením (samozřejmě ty si ho dáš), poradila mi to babička a fakt to fungovalo, teda aspoň u nás.
Uhopsat na balonu a pak položit spícího do postýlky - opatrně
Ono se to postupně upraví samo.
Martina
Ahojky,
náš Máťa to zkoušel taky a mamka tedy babička poradila přes den pravidelně budit a držet aspoň hodinku vzhůru. Fakt to zabralo a režim se mu převrátil. Jinak držím palečky, je to fakt náročný. Jo a nenosit, zvykat i za cenu pláče na postýlku.
ahoj, i když nemám podobnou zkušenost tak souhlasím s broskvičkou - zkoušet přes den budit a zabavit aby alespoň hoďku Adámek nespinkal
Držím palečky ať se to zlepší a v noci se vyspíte