Záhadná teplota

12
30.11.08 18:24

Záhadná teplota

Ahoj,

mám dotaz. Náš drobek měl dneska v noci skoro 40 C teplotu. Po jednom panadol čípku měl ráno kolem 38 C po ochlazující ranní koupeli jsem bez teplot. Celý den mi vrtá hlavou z čeho to mohlo být. Setkal se s tím někdo. Průjem nemá, nezvrací, žádná vyrážka..... Jen ho ty čípky asi pěkně prohánějí - jenom dneska si káknul 3× - konzistence kašovitá..... :-))

Děkuji moc
Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
JVP
568
30.11.08 18:32

A jak je drobek starý? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
30.11.08 19:53

Má necelých 11 měsíců. Ani náběh na zuba jsem nenašla. Normálně jí, spí, hraje si a teď má zase 38,1 C.....
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
30.11.08 19:56

Ahojky,
no tak párkrát jsme to takhle měli i u virózy,ale řekla bych,že by to mohla být šestá nemoc,pokud ji ještě neměl,tak to zřejmě bude… Tj.cca 2-3 dny vysoké horečky,jinak nic a pak klesnou a osype se..taková kropenatá vyrážka…cca po 2 dnech zmizí …
papa Terez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
30.11.08 19:58

Může to být 6. nemoc - teploty bez jakéhokoliv jiného dalšího příznaku. Obvykle 3. den se vysype vyrážka a teploty zmizí. Starší syn ji měl zrovna taky v 11-ti měsících.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JVP
568
30.11.08 20:49

Ahoj, taky jsem pro tu šestou nemoc-malá měla něco podobného, jestli to nepřejde do úterý, jdi pro klid k vaší doktorce :wink: Držím palce, Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
30.11.08 21:56

Teploty

Když byl dceři jeden rok, tak vždy každý týden v pátek a sobotu měla 40st. horečky, bez kašle, rýmy…prostě nic jí nebylo a v neděli už byla bez teploty a tak sjem to neřešila. Když už se to opakovalo po čtvrté, tak jsem zašla k lékaři. Dostala jsem hned vynadáno, že jse mtam už měla být dávno, že dcera může mít následky na celý život! Měla opakující se zánět ledvin…
Hlavně že každý doktor říká, že teplota trvá tři dny a když nekončí, má se dojít k lékaři… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
30.11.08 22:05

Hmm, taky jsem si tak trochu tipovala na šestou nemoc. Brala bych ji radši než zánět ledvin.....

Zítra dr. zavolám a uvidím co mi řekne.
Dobrou
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
30.11.08 22:11

To se Ti nedivím…Ted, když má jedno z dětí vysoké horečky, pádím hned k doktorce a může si klidně myslet, že jsem blázen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.12.08 20:52

Ahoj,mám asi další problém. Čípky na teplotu jsem zrušila, neb se mi z toho pokaždé dost krutě po… Ráno zase 38 C, přes den nic, večer zase 38 C.
Ale nevíme si doma rady s tím kakáním. Poslední stolice naší normální konzistence z něj vylezla v noci. Ráno jen taková voda s hrudkama - srazené mlíko (asi). Pak přes den nic a před koupáním taková zlutá blátovitá kaše - asi jako typická kojenecká vaječinka. Myslíte, že má nebo nemá průjem?

Omlouvám se za barvitý popis, ale fakt nevím jestli to řešit nebo ne a nechci ho plnit smectou zbytečně…

U Dr. jsme nakonec byli, po ranním popisu mi Smectu doporučila, jenomže když pak byl celý den klid, až večer ta hustší varianta…

Děkuji moc

J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.10 20:38

TEPLOTA

Dobrý večer.Ráda bych tímto požádala o radu. Dcerka (2 roky) má už 1.5 měsíce záhadnou teplotu. Většinou se objeví po odpoledním spaní a má až 40. Dělali nám všelijaká vyšetření CRP,sedimentaci,rozbor moči,výtěry z krku i zadečku,rentgen plic a srdce,testy na mononukleozu a vše negativní. Vždy má 3 až 5 dní teplotu,potom třeba 3 dny klid a zase nanovo. Jinak je aktivní, dobře jí i pije, nejeví známky únavy ani nemoci. Nemá rýmu, kašel,nic.Byli jsme i na vyšetřeních v nemocnici,tam taky nic nenašli.Jediné co mě napadá jsou zuby.Když začali teploty, sáhla jsem jí do pusy a klubaly se pětky dole.3.12.teploty ustaly a když jsem se podívala,zuby byly téměř venku.Do včera byl klid a po vyspání opět 39.Zase jsem sáhla do pusy a cítila jsem zoubek nahoře vlevo,vpravo dásen zatím jen nateklá.V nemocnici mi řekli, že není možné,aby teploty při zubech trvali tak dlouho a pokud do pondělí neustanou,budeme hospitalizováni-před vánoci lákavá představa :-( Prosím jestli některá z vás nemá podobnou zkušenost, nebo jestli tuto stránku nečte nějaký odborník,který by mohl poradit.Dcerka už má z doktorů hysterické záchvaty a týrat jí v nemocnici,když jí krom teploty nic není nechci,ale nerada bych něco zanedbala. Děkuji za případné rady, Veronika

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure