Nechce být v boudě - jak naučit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7213
5.8.10 12:32
EvHu píše:
Raduš to ano, psí lásku nenahradí ani ta lidská :-D
Držím palce, aby vše dopadlo dobře jak po zd ravotní stránce, tak i po té psí :palec:

dekuji,jsi velice hodna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
5.8.10 12:34

Nená zač..dej vědět, jak si dopadla. Budu držet palce, dopadne to dobře, uvidíš :kytka:
A máš můj obdiv za to, že jste si vzali psa z útulku :potlesk: . Mě je jich vždycky strašně líto…ale asi bych to nedokázala :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
5.8.10 12:35

bubli dekuji,dobre videjko…delam to podobne,davam ji do boudy pamsky,posilam ji tam-chvalim,davam ji tam i misku se zradlem,at si to tam spoji jako pozitivni…

Mas zkusenosti s tim vycvikovym clicrem?premyslim nad nim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
5.8.10 12:35

bubli dekuji,dobre videjko…delam to podobne,davam ji do boudy pamsky,posilam ji tam-chvalim,davam ji tam i misku se zradlem,at si to tam spoji jako pozitivni…

Mas zkusenosti s tim vycvikovym clicrem?premyslim nad nim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
5.8.10 12:40

ahoj holky,
u nás to bylo podobné. My máme už pětiletou fenku retrívra a teprve před rokem jsme ji naučili v boudě :oops: :oops: :roll: Měli jsme ji od začátku doma, bylo mi jí líto v té zimě ji dávat ven a pak už jsem si na ni tak zvykli,že byla prostě s náma doma. Ale jak jsem otěhotněla,tak jsme na tom začali pracovat a to takovým způsobem,že jsme vyzkoušeli vše,ale nic nepomohlo. Štěkala,vyla,škrábala na vchodové dveře. Tak to dopadlo tak,že manžel s ní dvě noci přespal v boudě :lol: :lol: a už je tam nadobro :lol: :lol: :lol: Takže držím palečky a hodně zdaru :wink: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
5.8.10 12:41

Evhu ja uz jsem si jednoho vzala,dvouletou fenu nem.ovcaka,musela jsem si ji tehdy vycvicit,ale uzasna fena,vse mi vynahradila,ted uz je to psi babicka…
psi z utulku jsou neskutecne vdecni a silne se zafixuji na panicka…provozuvatele upozorni na problemy a na spatne vlastnosti-kdyz tedy u psa jsou,nechteji se jich zbavit za kazdou cenu…
nicmene je to i urcite riziko,nevis co ten pes prozil,jestli ho netyrali apd,neco se muze projevit pozdeji.....nicmene,ja mam dobrou zkusenost,tak jsem do toho sla znovu…ale ted jsem chtela stene,ktere si vycvicim,nic velkeho…chceme se znova za nejaky cas pokouset o miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
5.8.10 12:42

Poly jj, o tom jsem slyšela i četla, že to je nejlepší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
5.8.10 12:45

Poly,my mame ale maleho pejska a tim padem i boudu,takze spat tam s ni nemuzu :-D pac by se mi tam vlezla jen hlava a ramena a Maylina by musela sedet :lol:

Samozrejme ,az budou v zime poradne mrazy,tak ji dame do chodby,nema jeste poradny kozich a si to nebude ani zadny hunac :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
5.8.10 12:47
RadanaH píše:
Poly,my mame ale maleho pejska a tim padem i boudu,takze spat tam s ni nemuzu :-D pac by se mi tam vlezla jen hlava a ramena a Maylina by musela sedet :lol:Samozrejme ,az budou v zime poradne mrazy,tak ji dame do chodby,nema jeste poradny kozich a si to nebude ani zadny hunac :lol:

tak jediná možnost vytáhnotu spacák a spát před boudou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
5.8.10 12:47
EvHu píše:
Poly jj, o tom jsem slyšela i četla, že to je nejlepší :mrgreen:

jj,no a jak jsem se já krásně vyspala v ložnici :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
5.8.10 12:49

poly :lol: :lol: ona je cecek,by zalezla ke me pod spacak

verim,ze na to vazne prijde sama,jak psaly holky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
5.8.10 12:51

Poly to věřím :lol:
Manžel to měl taky v plánu, ještě než jsme si ji přivezli domů. Ale nebylo to potřeba :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
5.8.10 12:52

Raduš,
hlavně že se máš čím zabavit a mátě vzájemnou radost. Mimčo určo taky bude :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
5.8.10 12:55
RadanaH píše:
poly :lol: :lol: ona je cecek,by zalezla ke me pod spacakverim,ze na to vazne prijde sama,jak psaly holky…

jo táááááák,takový mazel jo??? :lol: Tak to věřím, naše byla taky a jak jsem to prožívala v těhotenství. Ta když kňučela a štěkala,tak jsem se chtěla rozběhnout a jít ji otevřít, jsem brečela jak malá :roll: :roll: :zed: no hormony se mnou házely děsně.TeĎ si sem tam tady štěkne,při bouřce hlavně, jestli náhodou se ty dveře neotevřou :roll: :roll: potvora vyčůraná,no ani to se mnou nehne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6156
5.8.10 12:55

jasné,mimčo bude ani nebude vědět jak :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie