Nechce jíst
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ale on mi nevypie ani tech 120ml, predtim normalne vypil i 210 někdy občas, většinou dával tu 180. Příkrmy jí v pohodě, hlavně ovoce miluje, masozel.jen to co mu zrovna jede, dneska mi to snedl alespon uplne v klidu, vcera se u toho vztekal. když má dvakrát za ssebou UM tak pije po třech hodinách, jinak po příkrmu 2-2,5 hodiny.
Jsem z toho cela nervozni
s vahou je na tom v pořádku, ale není podváha ani nadváha, takže kdyby mi zhubnul tak nevim..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnneettkkA Nerostou mu zuby? Já sice kojím, ale když začaly zuby, tak taky krapet stávkoval s jídlem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnneettkkA
Já myslím, že když jinak jí pěkně, tak bych to nehrotila.
- Citovat
- Upravit
Ahojte taky se přidávám, mojí malé budou příští týden 4 měsíce a už 14 dní mi nechce jíst, jsme teda plně na sunaru, dnes sem sní byla u doktorky zatím naštěstí trochu přibírá tak jen doporučila změnu mléka na bebu, tak uvidíme ale sem stoho nešťastná..ona moc nikdy nevypila toho mlika už od malinkata vždycky vypila jen polovinu toho co měla ale ted je to katastrofa za celej den do ni dostanu max 5OOml a to je ještě kolikrát s pláčem. nicméně dr říkala nenutit jinak bude mit odpor ještě větší, počkat prej až pořádně vyhladoví že se pak ozve sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeden zub uz ma venku.. take jsem si rikala zda to nemuzou bzt zuby, ale na druhou stranu pusinku jsem mu prohlizela a ani na pohmat tam nic nemel, zadna boulicka, natekla dasnicka, nic..
Tak nevim.. jinak je spokojene, stastne miminko..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě taky holčička teď moc nejí, dávám to za vinu zoubkům, zrovna dnes jsem to řešila s doktorkou, ta ji vážila a přibrala.
Koukala ji do pusy a říkala, že má parádně oteklé dásně
. Třeba dnes…vypila asi 100ml za celou noc, ráno nechtěla, pak v poledne asi 50 g příkrmu, ve tři stejné množství ovoce a večer si snad dá kaši..včera nechtěla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky mám velkou prozbu, už nevím co s malým. Má dva roky a za poslední týden mi do pusy nechce skoro nic vzít. Kokina jsem upě zamezila, protože ty si vezme a sní je, za celý den mi vše odmítne, jogurt, přesnídávku, ovoce, oběd at je to cokoli. Sunar mu dávám na večer a ten si vezme. Třeba dnes od rána jsem do něj dostala asi tři lžičky jogurtu, oběd nechce, dělá hrozně scény u jídla nebo když ho jen vidí. Násilím je u nás blbost nutit, u toho se dusí. Jsem už zoufalá, vůbec nevím jak do něj dostat normální jídlo
za celý den mi sní tak max. dvě jídla + sunar na večer.
- Citovat
- Upravit
@111verunka111 My jsme měli teď něco podobnýho, asi měsíc, kluk má 11 měsíců a skoro nic mi přes den nejedl, byla jsem úplně na prášky, akorát večer, v noci a ráno se kojil, přes den ale ani to nechtěl. Fakt nevím proč, ani moc za ten poslední měsíc nepřibral, spíš nic, ale aspoň že nezhubl.
Už je to asi týden lepší, tak doufám, že to vydrží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky to mám doma.Ale máme to vždy od zubů..u špičáků mi nejedla pořádně skoro měsíc. Teď asi 14 dní..Ráno si dá mlíko občas taky nechce, pak jogurt tak dvě tři lžičky..oběd někdy ani neochutná - jen vidí lžičku a šílený scény
odpoledne někdy sní kousek ovoce nebo pár lžic přesnidávky a jindy vůbec nic.No a večer se nají. Ale už pomalu ji to přechází. Jinak normálně většinou co jí dám, tak sní. Dřív jsem to hrozně hrotila aby jedla, ale teď se řídím tím, že on ji hlad donutí a hlady dobrovolně ještě žádný dítě neumřelo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechci zakládat novou diskuzi… holky prosím o radu, syn odmítá jíst teplé jídlo, tedy obědy. má 13 měsíců a od zavedení příkmů moc toho nedal, ale alespoň něco, pvní příkmy vzal na zřetel až v 7 měsíci, jeho jídelníček je: ráno si dá kaši (to je jediné teplé jídlo, co sní), dopoledne nějaké ovoce (jablko, banán), potom spí a v čase oběda nic nechce, až kolem čtvté ho přemluvím na jogurt a večer chleba s lučinou..
včera byl pokrok a ujedl mi z bramborové kaše… zlomí se to někdy?
staší syn jedl od malička bez problémů, v roce už téměř vše..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@růženín ten muj ma 16 mesicu a je na to podobne. Akorat cerstve ovoce nechce a o chlebu s necim si muzu nechat zdat. Obcas sni talir polevky k obedu, ale vetsinou ani to ne. Z obeda sni 4 lzicky a vice nechce. A kasi jen z lahve
zacinam byt zoufala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlomí, hlavně se nenervuj
Mám děti 5 a 3 roky - syn měl cca před rokem období, kdy jedl snad 2 týdny jen rohlík se šunkou
Dcera zas období, kdy jedla špagety s máslem - snídaně, oběd, večeře… Teď mají období, že jedí ukázkově (ale však ono je zase něco „chytne“). Neřeším to.. Ovoce snědí (jak které
, zeleninu bych řekla, že spíš ne (teď období rajčat a hrášku, před tím bez kukuřice ani ránu). Takhle bych mohla pokračovat do aleluja..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenule213 píše:
@růženín ten muj ma 16 mesicu a je na to podobne. Akorat cerstve ovoce nechce a o chlebu s necim si muzu nechat zdat. Obcas sni talir polevky k obedu, ale vetsinou ani to ne. Z obeda sni 4 lzicky a vice nechce. A kasi jen z lahvezacinam byt zoufala.
Jestli Tě to uklidní, tak to byla dcera taky… „mlíková“.. Měla lahev snad do 2 let.. já ani nevím.. sunar a sunar.. zbožňovala ho. Syn: extrem: od půl roku boj, aby ten sunar vypil.. V 9ti měsících jsem to vzdala a „nahlásila“ doktorce, že končím se sunarem, neb ho nepije.. Měl nahrazeno jogurtama, sýrama atd… Holky, nebuďte zoufalé
Nabízejte dál, ale žádný stres. Manžel si doteď vzpomíná, že ho máma nechala třeba 2, 3 hodiny u stolu, ptž nechtěl sníst zeleninu.. A on jí prostě nesnědl. Doteď se jí nedotkne a fakt si to pamatuje
Já třeba děti učím, že pokud jim něco nechutná, tak to mají říct a nejíst to.. A navíc, ve školce děti také nenutí. Mají jídlo ochutnat, ale když nechutná, tak to jíst nemusí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@růženín jsem na tom podobně, buď ráda, že tvůj syn začal jíst už v sedmi měsících, náš začal pusu na jídlo otevírat až v 10-ti měsících
Teď mi sní tak na jedno jídlo 30-50 gramů, víc jak 70 do něj nedám. Ale už jsem to přestala řešit, u jídla ho musím zabavit, jinak jíst nechce. Naštěstí pořád kojím, tak si říkám, že si to příroda nějak srovná sama. Dopo nesní téměř nic, tak těch 30 gramů příkrmu, pak si dá ovoce, oběd má až kolem jedné půl druhé, pak zkouším odpo sváčů - to je max těch 50 gramů a večer ve vaničce jak si hraje, tak do něj někdy dostanu i 70 gramů. Piškoty, pečivo a sladké předsnídávky nechce vůbec. Takže žije o masu, zelenině a přílohách. Kaše jen občas, ale ty mu taky nejedou.
Držím palce a hlavně pevný nervy - vim o čem mluvím
jo a umělé mlíko nehrozí asi bude alergik, takže se ukojím k zbláznění a z lahve mi pít neumí
- Citovat
- Upravit
Můj syn taky nejí
. Zítra mu bude rok a jeho jediné zeleninové pokrmy byli asi 14 dní polévky, teď už ani ty ne. Pořád ho kojím a netuším kdy přesatnu když nic nesní. Má rád chleba s lučinou, dělám mu lososovou pomazánku, občas dám šunku. Pak sní třeba půlku jogurtu, půl přesnídávky, někdy půlku mandarinky, kousne do banánu. A po šesté nemoci před měsícem vzal na milost kupované příkrmy, snědl i třičtvrtě skleničky. Teď je nachlazenej má kašek a rýmu a o5 nic nejí
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit