Nechce jíst
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Holky děkuji moc za reakce, můj starší syn neměl vůbec problém, všechno mu chutnalo, vymýšlela jídelníčky, aby měl pestrou a vyváženou stravu a ten druhý žije „o vodě a chlebu“
měl problémy s nadýmáním a jednu dobu pořád řval (nebyl to pláč, ale přímo řev), postupně se mu prodraly 4 stoličky, v noci se mi budil na kojení i 5×, to už jsem byla docela vyčerpaná…odjeli jsme s partnerem na plánovaný víkend a od té doby prospí celou noc, o mlíko už nemá zájem a to ani o to umělé, v té době jsem mu na to nadýmání dala i probiotika a je po problémech, díky bohu
ted už jen to jídlo, nechci aby byl mu chyběly vitamíny ale žádné multáky do něj cpát nechci, tak dbám aby měl alespon jogurt a jednu dávku UM v kaši, víc do něj nedostanu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ježek - ano, přesně to mi blesklo hlavou, když jsem opět vyhazovala doma navarenou polévku. Malá začínala na sklenickach a moje jídla taky nechce. A to jsem jí sehnala i domácího králíka, hovězí z bio farmy a máme zeleninu z vlastní zahrádky. Do tech sklenicek snad dávají něco návykového, nebo co.
Deprimuje mne to, neb zapatlam půlku kuchyně zbytečně a pripadam si jako tele největší, když to malá nakonec sotva ochutna. Dnes mi manžel taky říkal, ať zkusim postupně primichavat svoje jídlo do sklenickoveho. Zvykal takhle psa na novy granule.
Tak to zacnu dělat a uvidime. Nechci kupovat skleničky ještě ve školce… Ale je to otrava teda. U dalšího dítěte budu vařit sama od začátku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit