Nechce jíst

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
211
14.10.14 11:35

Holky děkuji moc za reakce, můj starší syn neměl vůbec problém, všechno mu chutnalo, vymýšlela jídelníčky, aby měl pestrou a vyváženou stravu a ten druhý žije „o vodě a chlebu“ :mrgreen: měl problémy s nadýmáním a jednu dobu pořád řval (nebyl to pláč, ale přímo řev), postupně se mu prodraly 4 stoličky, v noci se mi budil na kojení i 5×, to už jsem byla docela vyčerpaná…odjeli jsme s partnerem na plánovaný víkend a od té doby prospí celou noc, o mlíko už nemá zájem a to ani o to umělé, v té době jsem mu na to nadýmání dala i probiotika a je po problémech, díky bohu :jazyk: ted už jen to jídlo, nechci aby byl mu chyběly vitamíny ale žádné multáky do něj cpát nechci, tak dbám aby měl alespon jogurt a jednu dávku UM v kaši, víc do něj nedostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
30.10.14 00:13

@ježek - ano, přesně to mi blesklo hlavou, když jsem opět vyhazovala doma navarenou polévku. Malá začínala na sklenickach a moje jídla taky nechce. A to jsem jí sehnala i domácího králíka, hovězí z bio farmy a máme zeleninu z vlastní zahrádky. Do tech sklenicek snad dávají něco návykového, nebo co. :-) Deprimuje mne to, neb zapatlam půlku kuchyně zbytečně a pripadam si jako tele největší, když to malá nakonec sotva ochutna. Dnes mi manžel taky říkal, ať zkusim postupně primichavat svoje jídlo do sklenickoveho. Zvykal takhle psa na novy granule. :-) :-) Tak to zacnu dělat a uvidime. Nechci kupovat skleničky ještě ve školce… Ale je to otrava teda. U dalšího dítěte budu vařit sama od začátku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí