Tříměsíční syn nechce jíst, zatím má umělé mléko Beba 1

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1318
30.11.10 17:03

Teda tak to klobouk dolů,já mám jen zdrávku :lol:
Jsi šikovná takhle před porodem.Já měla jiné starosti,malá měla velice špatný ozvy,přenášela jsem,ležela jsem kůli ozvám nemocnici,prosila o vyvolání porodu nebo o císaře-porodní váha 5010g,ale nikdo mě neposlouchal :-( až pak Dr Drozdová tady u nás v nemocnici,bez debat a okamžitě na císaře…malou nám zachránila.Takový bolesti jsem v životě neměla jako měsíc před porodem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
30.11.10 17:55

5 kilo a nechtěli ti udělat císaře? To je hrozný, tak ještě že se jedna rozumná ženská našla. U Milosrdných, kde jsem ležela dělali císaře snad každýmu. Já měla celý den bolesti, porod mi vyvolávali a nakonec jsem šla taky císařem, dostala jsem horečky a Evička měla hlavičku nakřivo a pořád jsem se nemohla otevřít, ale dali mi na vybranou. Patla jsem se, co je lepší pro Evičku, tak jsem to podepsala. Ale to zotavování po porodu, nemohla jsem se pořádně zvednout z potele. Vedle na pokoji byli tři ženský po císaři a u nás na pokoji dvě ze tří :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
30.11.10 18:06

No krása :lol: Moje doktorka byla nějak mimo,špatně vypočtenej termín porodu,třikrát testy na ogtt a císaře mi zamítla s tím,že velká porodní hmotnost není důvod :zed: :zed: chtěla bych vidět jí.Doktorka v porodnici mi dělala těsně před porodem doplera kůli ozvám a měla odhad 4400g :-D Když se malá narodila a mě probrali z narkozi,ptala jsem se co malá a oni se mi smáli,že je tak „malá“ že jí chybí jen batůžek do školy 8-o Pár dní před tím mě poslal doktor z jiné nemocnice domů,jediný co mi tam udělali byli,že mi natočila sestra monitor,doktor naťukal co mu řekla a ani mě neprohlídnul,ani mi nic neřekl.Když jsem na něj promluvila,v půlce věty mi řekl nashle a šel…Jediné co ho zajímalo bylo,jestli jsem už poslední :pocitac: Malá měla pupečník dvakrát kolem krku,Kdybych nešla sama od sebe tady u nás v Chebu v pondělí a čekala bych do pátku na něj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3387
29.12.11 17:55

Nechce papat :-(

Tak jsem na tom uplne stejne devcatka :-( jsem totálně bezradná :-( Máme chlapečka (3měsíce) a nechce baštit.Vypije mi za 24h.třeba jen 500 někdy ani to ne…teď už druhý den v nemocnici ..tam mi MUDr.řekla, že to tak někdy je a zase naše dětská MUDr. mi řekla, že bude dehydrovaný, tak já nevím:-( Tolik UM vystřídaných a je to pořád stejný.Je to naše první miminko, mám o něj strašnej strach.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19567
15.5.12 20:31

Ahoj holky, ráda bych oživila tuto diskuzi. Mám teď podobný problém s tříměsíční holčičkou. Už to bude skoro 14 dní, co mi nechce pořádně jíst. Od narození je na UM, skoro celou dobu jí dávám Bebu HA 1. Jedla celou dobu krásně, jedu dobu dokonce i o moc víc než by měla. A teď nic, za celej den vypije sotva 400-500ml, a víc prostě nechce. Dneska dokonce úplný extrém, pila trošku ráno, pak jsme byly u doktorky, ta doporučila změnu UM, tak jsem koupila Sunar, a v poledne ho snědla 40ml, pak nic nechtěla až do skoro šesti hodin. A hrozně dlouho spinkala. Pak se v těch 6 trochu najedla, snědla 85ml. A teď po koupání zase strašnej řev, jen sem se s flaškou přiblížila k pusince. Nakonec jsem do ní dostala skoro 80ml čaje a usla. Jak jsou na tom teď vaše děti, RichK, jak jste dopadli v nemocnici a proč vás tam doktorka nakonec poslala? Taky je to naše první miminko a začínám být docela bezradná, co jí asi může trápit. :nevim: :nevim: Netušíte někdo čím to může být? Nebo jestli to třeba může přejít? Díky za odpovědi. Jinak ještě zítra jdeme na odběry krve a máme přinést moč, tak snad není nemocná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
15.5.12 20:46

@Jindřiška 31 ..zkoušeli jsme změnu mlíčka to nepomohlo, nakonec jsem zjistila, že nám nesedí lahvička .. takže jsme změnili lahvičku a bylo po bolení bříška a kroucení u jídla :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
15.5.12 20:58

Nemas velkou dirku na dudliku?? My museli taky kupovat nove nakonec tluste flasticky z DM Babylove s dudlikem na caj cislo 1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
15.5.12 21:00

Ahojky, nevím jestli to může být tím, ale možná má růstový spur, tzn., že děti přestanou jíst, třeba i na týden a pak se to všechno spraví. Růstový spur je ve 3 a 6 týdnech a pak ve 3 a 6 měsících, tak držím pěstičky :mavam: a ať se rozpijete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
15.5.12 21:02

Jo a jakou máte stoličku? Jestli tam jsou hleny nebo je moc řídká, nebo dokonce i nitky krve, tak může jít o ABKM (alergie na kravské mlíko).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19567
15.5.12 21:06

Dudlík máme s 2 dírkama co z něj pije už dva měsíce, takže tím to asi nebude, a čaj z něj normálně pije. A stoličku má pořád stejnou, zelený blatíčko. Jen nevím, jak vypadá ten hlen, jsou to žlutá kuličky, to asi ne že? O tom myslím v porodnici říkaly, že je to nenatrávený mlíko. Tak v tomhle domnění žiju, ale nemá to tam pokaždé. No a růstový spurt měla v 6 týdnech a to byla extrémně žravá, tak myslíš, že teď by to mohl být taky spurt, jenže obráceně??
A na alergii jsem se dneska ptala doktorky a říkala, že by měla průjem a zvracela by, nebo by měla vyrážky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
15.5.12 21:15
@Jindřiška 31 píše:
Ahoj miminy potřebuji poradit náš Matýsek bude mít příští pondělí 3 měsíce, bohužel jíme UM BEBA 1 teď mě najednou nechce jít. Kroutí se u toho s hrozně málo sní a někdy to i vyblinká. Volala jsem doktorce a ta mi řekla, že to tak někdy je že miminka nechtějí jíst a že ho nemám nutit. Jenže on si dává prstíčky do pusinky a mám pocit že má hlad. Tak já nevím co mám dělat. Nemáte nekterá s tím zkušenosti prosím napište mi je. Děkuji Jindřiška :cry:

Ahoj,
Dr. nám taky ‚nacpal‘ BEBU, je to novinka, tak to dávají každému. Dcerka se u toho strašně kroutila a brečela. Koupila jsem Nutrilon, když jsem ochutnala Bebu a Nutrilon, byl to celkem rozdíl, Beba byla hořká. Od té doby je to mnohem lepší, vypijemi 120 ml, na dva krát, před tím to bylo utrpení. Jak už tady psaly holky, tak doporučuju přejít na jiný UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
15.5.12 21:18

Tak ty žluté kuličko to není, to by byl prostě hlen (sopel-pardón za přirovnání) nebo by se plinka lepila k sobě a když by jsi ji oddělala, tak by se to táhlo. My abkm máme a žádný vyrážky jsme neměli ani krev ve stolici ani hleny (ty jen občas), ale měli jsme ohromné koliky a hrozné bolesti v bříšku, křeče a u pití z flašky hrozně plakal a jedl, tak po 30 a vydržel i 5 hod. nejíst, takže pak jsme začali testovat mlíka a skončili jsme na nejhorším NEOCATE a ten nás zachránil. Jo a ten spurt je i opačný, jsou tady na to i diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19567
15.5.12 21:26

tak já budu doufat, že to bude ten opačný spurt a nebude to nic jinýho. na tu alergii jsem se ptala doktorky a říkala, že to na to nevidí, ale pokud by to trvalo dýl, tak ji pak donutím, aby se tím zabývala.. ale asi to ono nebude, protože by to asi bylo u každýho jídla ne?? a dneska v těch 6 večer se najedla a byla evidentně spokojená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
15.5.12 21:32

určitě, v tu alergii ani nedoufej!!! Měj to jen na paměti a kdyby se objevili nějaké příznaky, tak ať víš co a jak. Určitě je to ten spurt. Pokud nemá problémy při každém jídle, tak to bude o.k. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19567
15.5.12 21:35

no napsala jsem že se najedla, no najedla, snědla toho po 6 hodinách bez jídla hrozně málo, ale nekroutila se a neplakala.. děkuju za povzbuzení.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová