Nechce pít z lahve

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6721
5.3.15 07:49

@Syringa no holt jsme chtěli zkoušet vše a stejně nepomohlo. prostě jedině prso… :nevim: už jsem z toho krapet zoufalá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
5.3.15 17:35

@Syringa Když já mám takový pocit, že buď dítko vezme lahev na milost hned nebo nikdy… že moc těch přemluvených nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
5.3.15 18:02

@Syringa @j.a.n.i1 no já vím, že někteeré se to naučil, ale trvalo to třeba týden. a jelikož u nás už je to měsíc a cos… tak asi smůla :( ale třeba dneska jsem dala tu MAM, je placatá, tak nemusí otvírat moc pusu a skoro to teče samo. akorát čaj mu evidentně nechutil a mnohdy mi přijde, že prostě neví, jak to tekuté polknout. ani nesnáší, když ej příkrm moc tekutý. kaši málem krájíme :/ a to se zase bojím, že bude zacpaný, jak nepije.
no je to boj. my musíme bojovat, at veme aspon hrneček, od léta musím občas do práce. tak budu taky držet palce a kdyby byla změna k lepšímu, tak dej vědět, jak se to podařilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
5.3.15 18:12

@PavlaHr Občas do práce vůbec nevadí, pokud nepotřebuješ to kojení utnout zcela (třeba kvůli lékům) tak já chodila do práce 1-2× týdně hned od konce MD, tedy nějakých 5-6 měsíců dětí a ani jedno z lahve nepilo, respektive obě se to naučili až v roce a půl :mrgreen: když už dávno pili z hrnku. Prostě přes den něco málo cucly z hrnku a počkaly, až přijde maminka a pak vysosly co bylo (a zeblily, jelikož bylo hodně) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
5.3.15 18:50

@j.a.n.i1 jenze nam ani z hrnku.jak je to tekute tak nazdar bazar :/ tak budud doufat. :( ze si taky da rict. a ja navic prijdu bud az druhy den a nebo vecer jak uz s spi.tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
5.3.15 18:52

@PavlaHr Tak já taky nepsala, že z hrnku uměly kolem toho půl roku… to prostě nepily nebo se to do nich cpalo stříkačkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
5.3.15 19:14

@j.a.n.i1 no tak já si říkám, že ještě máme čtyři měsíce, tak se to zvládne :) ze stříkačky to taky ted nebral. ani z lžičky. prostě jak je to tekuté, tak ne a na vše se tváří, že mu to nechutá. a mezitím příkrmy baští celkem zdárně, no. no nějak se to poddá věřím :) já zatím do něj rvu kapátkem švestkovku, když nekadí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
6.3.15 18:08
@PavlaHr píše:
@j.a.n.i1 no tak já si říkám, že ještě máme čtyři měsíce, tak se to zvládne :) ze stříkačky to taky ted nebral. ani z lžičky. prostě jak je to tekuté, tak ne a na vše se tváří, že mu to nechutá. a mezitím příkrmy baští celkem zdárně, no. no nějak se to poddá věřím :) já zatím do něj rvu kapátkem švestkovku, když nekadí :D

Jestli máš ještě čas 4 měsíce, tak můžeš být v klidu. Buď se na něco chytne (nějaký druh flašky či hrnku), nebo se Ti taky může do té doby samo odstavit, případně prostě po dobu tvé nepřítomnosti bude holt bez mlíka, ve věku devíti měsíců už to dítě fakt nezabije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
6.3.15 18:36

@Svistice dik za nadeji :) taky verim ze to tak nejak dopadne. hlavne at zacne pit caj nebo vodu a bude to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
6.3.15 18:41
@PavlaHr píše:
@Svistice dik za nadeji :) taky verim ze to tak nejak dopadne. hlavne at zacne pit caj nebo vodu a bude to ok.

Mě začal pít víc (jako že se tomu fakt dalo říct pití, ne jen pár došku sem tam) až poté, co se odstavil. Další zvýšení pití přišlo, až když jsme mu zrušili UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
6.3.15 19:38

@Syringa Čerstvé odstříkané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
6.3.15 20:11

@Syringa Tak to bych fakt zkoušela ten hrnek… u nás starší vzal jako první na milost lžičku (ale to by se jeden zbláznil, že), pak hrnek, pak takovou tu láhev s brčkem a pak, když už to bylo bezpředmětné, tak flašku s dudlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
4.10.15 17:22

@Syringa ty jo, my super. jako nějaký extra pijan není, ale v poho. nakonec jsme začátkem června odbourali kojení a jsme spokojenější oba. na mlíko máme MAM lahvičku, na tu zabral a to tak, že jsem v noci nabídla prso a nakonec dala lahev. no a ani mu to nepřišlo auž měl v noci jen umělé. z umělého nakonec zabral na sunar, ted máme hami. no a přes den s tektinami bída, ale jako ty - pomalu jsme omezovali kojení, když aspon trošku pil. no a nakonec zabral úplně nejvíc v červenci na láhev s brčkem. ted už pije vlastně ze všeho, ale nejraději z láhve s brčkem a nebo přímo z hrnku (ale to musím hlídat, venku jen lahev, aby se nepolil).
takže super. no a jedou u nás štávy - bud vyvařuji ovoce a to dávám a nebo odštavním a hodně naředím. občas dávám čaj, ale do toho třeba dám trošičku fruktopuru. :)
jo a při odstavování si na prsa ani nevzpoměl :dance: takže nakonec super. jsem moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
4.10.15 17:24

@Syringa ale v principu jak píšeš. v mém okolí to je většinou všude tak, že se musí úplně nebo aspon skoro úplně odstavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
4.10.15 19:42

@Syringa bud klidná, my tež tak nakupovali :D ted je mám schované v tašce, kdyby „něco“ asi stejně, jako dvacet dudlíků různých typů a nepoužíval ani jeden :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí