Nechcete se někdo přidat a spolu se učit francouzsky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Capelucia píše:
@Hibou vůbec neznám.
Belgický zpěvák. Hana Hegerová nazpívala hodně jeho skladeb, nejznámější je asi Lásko prokletá - Ne me quitte pas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tu peux, par exemple, ouvrir une discussion en français ici. Pourquoi pas. Écrire aide énormément. Et il n'est pas nécessaire d'avoir un français parfait pour communiquer.
Sinon, il y a le site Quora où tu peux discuter en toutes les langues possibles.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Učím se pomocí Duolinga. Právě dokončuji první věž na páté úrovni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mar03 píše:
Učím se pomocí Duolinga. Právě dokončuji první věž na páté úrovni.
A máš furt věž, jo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sedmnactnulajedna C'est une bonne idée. J'ai aussi pensé à aller sur le forum français, mais je suis paresseux. Et sans google translate cela, je ne peux toujours pas écrire à peu près n'importe quoi.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, já se před pár dny začala učit
nějaké zaklady mám, učila jsem se rok v 9. třídě. Ta motivační skupinu budu ráda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mar03 já duolingo zkoušela už dřív, teď zase, udivilo mě tedy, že mě to dalo hned na úroveň 27, asi dva dny to fungovalo a pak to začalo pořád blbnout. Vydržela jsem se s tím babrat tak 3 dny, raz to funguje, raz ne, tak jsem to smazala. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Mediula tak si můžeme začít psát francouzsky - ako to navrhla @Sedmnactnulajedna? ![]()
Comment ça va et quel temps fait-il?
- Citovat
- Upravit
Rozumím jen první části ![]()
Ca va bien, et toi?
PS: na mobilu se mi na fr klávesnici neobjevují speciální znaky:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Capelucia Používám Duolingo od roku 2014 a zatím funguje bez problémů. Francouzštinu jsem začal od začátku před dvěma týdny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Capelucia píše:
@mar03 já duolingo zkoušela už dřív, teď zase, udivilo mě tedy, že mě to dalo hned na úroveň 27, asi dva dny to fungovalo a pak to začalo pořád blbnout. Vydržela jsem se s tím babrat tak 3 dny, raz to funguje, raz ne, tak jsem to smazala.
Jakou úroveň 27? Ta tam vůbec není
. Je tam 10 celků po x lekcích. A neblbne mi to taky vůbec.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Takyjedna píše:
Jakou úroveň 27? Ta tam vůbec není. Je tam 10 celků po x lekcích. A neblbne mi to taky vůbec..
Máš ary duo. Teď je nově had ( aktualizuje se to postupne, někdo už to má 2 mesice) a z 10 celku se stalo 213 úrovni. A hodí te to dost zpátky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama tak možná to nové blbne? Já prostě stáhla nejnovější verzi
. Na mém smartfonu to každopádně nefunguje, resp den jo, pak zase 2 dny ne, pak zase jo…
- Citovat
- Upravit
@Hibou vůbec neznám
.