Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, mám 27 let a dva malý klučíky - 2 a tři čtvrtě roku a 8 měsíců - nechcu ani prášky, ani injekce, ani tělíska atd.
máte některá zkušenosti s poševní diafragmou, poševním pesarem? díííííííííííík
![]()
Ahojky, chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá zkušenosti s Gynefixem, případně Ladycompem? od 15 jsem brala HA, poporodu jsem brala Cerazette. po té jsem bohužel nezřízeně hubla (doktorka na mě koukala jak na zjev, že prý většina žen chce jinou HA, protože po této tloustnou a že jsem šťastný člověk, tak jestli ji chci napsat znova? NE, NECHCI!), tak jsem to chtěla řešit jinak nehormonálně. alergii na latex nemám, nicméně kondomy mi nevyhovují. ten gynefix se mi líbí, ale nevím, zda není až přespříliš předražený, když jiné nehormonální tělísko ve tvaru T, stojí do 1000,– a tenhle kolem 4000,–. navíc se zapíchne do dělohy, tak nevím, aby se tam nezabodnul nějak blbě (chceme ještě mimčo). včera mi gynekoložka vychvalovala Mirenu, ale já prostě hormony nechci. dále jsem na netu narazila na LAdycomp. docela mne nadchnul, cena už mě tolik nenadchla, nicméně jako investici na dlouho dobu bych to brala jako schůdné řešení, teď bych ale potřebovala osobní zkušenosti s tímto přístrojem.
Ladycomp-co to je? Taky mame podobny problem a alergii na latex oba-bezlatexove kondomy jsou-doptate se v lekarne a na netu ale je to drahy sex.