Nechci půjčovat své mimi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1299
24.9.17 11:39

Myslim si ze vsichni kdo nejakym zpusobem odsuzuji zakladatelku nevi co je problemova tchyne a nebo zakladatelka vidi veci hur nez je doopravdy, to je taky moznost ale nemyslim si a chapu te, bohuzel nemam radu co s tim. At udelas cokoliv bude to spatne. Kdyz zustanes v pokojicku bude to spatne protoze ji neveris a nenechas ju ani na chvili s deckem a porad kontrolujes a kdyz je tam nechas tak je to taky spatne. Budes to muset kousat nebo se ozvat hlasite a razne a doufat ze to dopadne dobre :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.9.17 11:41
@hapolda píše:
Myslim si ze vsichni kdo nejakym zpusobem odsuzuji zakladatelku nevi co je problemova tchyne a nebo zakladatelka vidi veci hur nez je doopravdy, to je taky moznost ale nemyslim si a chapu te, bohuzel nemam radu co s tim. At udelas cokoliv bude to spatne. Kdyz zustanes v pokojicku bude to spatne protoze ji neveris a nenechas ju ani na chvili s deckem a porad kontrolujes a kdyz je tam nechas tak je to taky spatne. Budes to muset kousat nebo se ozvat hlasite a razne a doufat ze to dopadne dobre :hug:

Tak ono by třeba stačilo říct tchyni: pohlidas tady chvíli malýho, já si jenom dojdu dolů něco udělat a za 10 minut jsem zpátky?

• Citovat
  • Upravit
1299
24.9.17 11:48
@lucenka píše:
Tak ono by třeba stačilo říct tchyni: pohlidas tady chvíli malýho, já si jenom dojdu dolů něco udělat a za 10 minut jsem zpátky?

A kdo rikal ze odesla aniz by neco rekla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
24.9.17 11:48
@Atiiinka píše:
No rozhodne budu respektovat a poslouchat svoji snachu

Dobra. Takze kdyz v te dobe bude pasivni posazovani zase in (jako je to nyni v USA), a snacha ti rekne, abys pasivne posazovala, ze to posiluje zada (treba v te Americe to berou jako paseni koniku), tak nereknes ani slovo a budes pasivne posazovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149320
24.9.17 11:51
@hapolda píše:

Klasika, tady se to zase bude hnát do extrémů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56312
24.9.17 11:54
@Atiiinka píše:
Se mnou se domluvit nechce, nikdo se nepta anebo spis nezajima, jak to maly ma. To uz jsem tu psala

Tak jí to řekni ty :nevim: V klidu, bez zášti.
Třeba je to zrovna o tvém postoji k tchýni, ona to vidí a zřejmě tě ještě víc popichuje a ty jí na to skáčeš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56312
24.9.17 11:55
@Atiiinka píše:
Kdyz jsem byla s malym sama doma a prisla na navstevu, schvalne jsem je nechala v pokojicku, aby si pohraly. A ja sla rychle neco udelat do kuchyne. A pak si vyslechnu, ze jsem se s ni nebavila a ignorovala ji. To je normalni??
Jo, nehlede na to, ze malymu dava nevhodne hracky, kdy muze z nich neco spolknout nebo si vypichnout oko. To je pak malymu bere i muz. Jako zodpovedna tchyne mi tedy fakt neprijde.

ty se tomu divíš? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56312
24.9.17 11:57
@Bábrdl píše:
Dobra. Takze kdyz v te dobe bude pasivni posazovani zase in (jako je to nyni v USA), a snacha ti rekne, abys pasivne posazovala, ze to posiluje zada (treba v te Americe to berou jako paseni koniku), tak nereknes ani slovo a budes pasivne posazovat?

Ano, protože co řekne snacha, to je svaté. Je to přece její dítě 8o :pankac: :pankac:

:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
24.9.17 11:57
@Bábrdl píše:

Tohle přesně napadlo i mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149320
24.9.17 11:59
@Moise píše:
ty se tomu divíš? 8o :mrgreen:

Tak snad paní tchyně přišla za vnoučetem, nebo ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.9.17 11:59
@hapolda píše:

Tak si znovu precti příspěvek obnovitelky… o slušném požádání o pohlidani tam není ani slovo

• Citovat
  • Upravit
1299
24.9.17 12:07
@lucenka píše:
Tak si znovu precti příspěvek obnovitelky… o slušném požádání o pohlidani tam není ani slovo

Ano precetla jsem si znovu ale neusuzuju z toho ze odesla bezeslova. Ja jen rikam ze pro nektery lidi neni nic dobre. Pro nekoho, jak uz to tu taky zaznelo, je to vlastni matka. Mam kamaradku ktera taky matce dite nesveri protoze se o ne boji (dvouletaka) ale vsem vcetne tchyne ho na hlidani dava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
24.9.17 12:10
@Anna766 píše:
Tak snad paní tchyně přišla za vnoučetem, nebo ne? :think:

Fakt se chodi vyhradne za vnoucetem? Ja si vzdycky myslela, ze se chodi za rodinou s vnoucetem.

• Citovat
  • Upravit
56312
24.9.17 12:16
@Anna766 píše:
Tak snad paní tchyně přišla za vnoučetem, nebo ne? :think:

nj, ale to neznamená, že je snacha vzduch, ne?
Mně by to bylo blbý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149320
24.9.17 12:17
@jahuhudka píše:
Fakt se chodi vyhradne za vnoucetem? Ja si vzdycky myslela, ze se chodi za rodinou s vnoucetem.

A to se hostitelka, tady v tomto případě snacha, nesmí vzdálit? Fakt to ženete do extrému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí