Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Zdravím, nas maly v noci jen cura a nechci ho v noci zbytecne budit prebalovanim. Do jake plinky se vam toho nejvic vejde? Tak aby maly mohl spat pohodlne az do rana. Diky:-)
Ja pouzivam plinky z DM. A malej neprotekl spal od 9 do 6.
Příspěvek upraven 30.11.13 v 07:44
Euroshopper z Alberta. Sají skvěle a udrží hodně. Taky jsme v noci malou kvůli přebalování nebudila.
@Katy2013 Pampers v bílém obalu ![]()
Ale přes noc nám neprotečou ani v tom oranžovém a ty jsou považovány za „nejhorší“ z řady…vydrží od 20-5…
Taky jsem pro bile pampers. ale ono hodne zalezi, jake sednou nejlip tvarove, save jadro je na nic, kdyz sebou mele a protece to kolem nozicek treba.
Mi tak od pátého měsíce na celou noc stačila jediná plina. Mám tesco. Teď ma malý 9 tydnu a ještě v noci občas kadi, jednou, dvakrát.. tak ho podle toho balim.
Ale pozor. jednou jsme tady byla nařčena na emiminu, že jsem prase, když malou každou hodinu nepřebaluju, tak pozor na to
Jsou totiž i supermatky, teda tady na emiminu, které ti budou tvrdit, že každou hodinu miminko budí a přebalují. Tak počítej i s takovými „úchylkami“
![]()
@sad 1 píše:
Ale pozor. jednou jsme tady byla nařčena na emiminu, že jsem prase, když malou každou hodinu nepřebaluju, tak pozor na to![]()
![]()
Jsou totiž i supermatky, teda tady na emiminu, které ti budou tvrdit, že každou hodinu miminko budí a přebalují. Tak počítej i s takovými „úchylkami“
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no tak na ty já zvysoka víš co, leda by mi pak chodily uspávat dítě ![]()
My máme Pampersky zelený a pohoda, vydrží od cca půl osmé večer do 8 ráno. Měli jsme plínky z Penny, Rossmannu a ty malý pročural.
@Katy2013 pouzivam bile pampers a OK ale presne jak pise @Ali-Ali kdyz sebou hodne melou tak to protece kolem nozicek
@sad 1 píše:
Ale pozor. jednou jsme tady byla nařčena na emiminu, že jsem prase, když malou každou hodinu nepřebaluju, tak pozor na to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dobry
to me pobavilo - take v noci neprebaluju…teda dnes jsem musela neb si mala ublinkla a byla cele mokra vcetne postylky, radost jsem z toho nemela
Taky mame zelene pampersky a u prvniho syna jsem pouzivala ty oranzovy a taky to nikdy neprosaklo taky bych nebudila..