Nechodím do poradny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6021
6.10.19 20:28
@laskazakleta píše:
Neříkám k čemu se přikláním, ale vemte si, že v mnoha vyspělých státech se vážně žádné těhotenské kontroly nedělají, a po porodu se jde hned domů…

Kde se zadne kontroly nedelaji? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
6.10.19 20:28

Jaky je důvod proč odmítáte kontroly v poradne? Myslím, že je nás více koho to zajímá!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
6.10.19 20:30

@pikola už se popraly :lol: :lol: :lol:???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
6.10.19 20:30
@35ja píše:
A co když bude miminko nemocné a vy to nezjistíte protože nechodite na vyšetření..

Jsem presvedcena, ze je to provokujici troll protoze odpoved ze tehotenstvi neni nemoc je jasna.

Nebo je uplne blba.

• Citovat
  • Upravit
207
6.10.19 20:31

Těhotenství není nemoc…obvykle ne… Ale může se něco stát a pak už to nemoc může být. A protože nežijeme ve středověku, tak i to se dá řešit a donosit zdravé dítě. Pokud toto jsi ochotná prijmou-ze v případě komplikaci jsi smířená s tím, že můžeš o miminko přijít, případně ublížit i sama sobě, pak je to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
6.10.19 20:31
@Anonymní píše:
@ludmilaadamkova Těhotenství není nemoc :nevim:

To mas sice pravdu, ale take ne vzdy vse bezi, jak ma…

Ja jsem se pohybovala v dost alternativnim prostredi, domace porody mi nejsou cizi, ale uprimne neznam nikoho, kdo by na prohlidky nechodil vubec.

Dost pochybuji, ze nekoho takoveho najdes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
6.10.19 20:33
@35ja píše:
A co když bude miminko nemocné a vy to nezjistíte protože nechodite na vyšetření..

Nebo bude v nouzi a bude potřebovat pomoct…mě také zajímá proč do poradny nechodite…Já byla vždy ráda za každé vyšetření kde jsem mohla vidět že je dítě v pořádku, bije mu srdíčko, má dost plodovky, nemá pupeční šňůru kolem krku a to je minimum toho co se může najít to mě věřte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.19 20:35

@Pavlička Ale kolik lidí se dozvědělo ze super testů že dítě postižený bude, a pak se jim narodilo zdravé dítě…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.19 20:35
@J_Doe píše:
Napriklad o takove vcestne placente bych chtela vedet driv, nez u porodu vykrvacim…

Ja ji mela..byla hlidaná..žádná sranda..k zakl.se vyjadrovat nebudu.. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
6.10.19 20:36

Posledni vec.. proc preventivni prohlidka v tehotenstvi ne a preventivni prohlidka v destvi ano? Jaky je v tom rozdil?

• Citovat
  • Upravit
3023
6.10.19 20:37

Super, az se dite narodi nemocne tak se zbytecne budou resit zakroky, dite bude trpet, nekolikrat se bude operovat a pak to treba ani neprezije. To ti prijde ok? A nemluve o tom, ze to zaplatime zas my. Vedome tohle delat je na facku. Pokud to dite vubec prezije a narodi se zdrave, tak nezapomen neockovat! At pak trpi pri nejake nakaze jeste vic, nez by vubec mohlo :potlesk: :roll: pediatra si pro dite nezapomen najit, jinak budes mi po porodu velky problemy (doufam)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
6.10.19 20:38

Je to troll, to je jasný, bláznivý troll

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
@Anonymní píše:
@ludmilaadamkova Těhotenství není nemoc :nevim:

Ne, není. Akorát to vždycky byla nejčastější příčina úmrtí žen v plodném věku ;). Takový mimoděložní těhotenství, vcestná placenta, preklampsie… to jsou banality, co se daji v pohodě přechodit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1280

Holky tohle nemá cenu, paní vůbec nechápe o co jde a má svoji pravdu…Já odtud mizím, užijte si házení perel prasatum :D.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
6.10.19 20:39

A chce vyvolat hádky mezi námi hodnými :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie