Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@laskazakleta píše:
Neříkám k čemu se přikláním, ale vemte si, že v mnoha vyspělých státech se vážně žádné těhotenské kontroly nedělají, a po porodu se jde hned domů…
Kde se zadne kontroly nedelaji? ![]()
Jaky je důvod proč odmítáte kontroly v poradne? Myslím, že je nás více koho to zajímá!?
@35ja píše:
A co když bude miminko nemocné a vy to nezjistíte protože nechodite na vyšetření..
Jsem presvedcena, ze je to provokujici troll protoze odpoved ze tehotenstvi neni nemoc je jasna.
Nebo je uplne blba.
Těhotenství není nemoc…obvykle ne… Ale může se něco stát a pak už to nemoc může být. A protože nežijeme ve středověku, tak i to se dá řešit a donosit zdravé dítě. Pokud toto jsi ochotná prijmou-ze v případě komplikaci jsi smířená s tím, že můžeš o miminko přijít, případně ublížit i sama sobě, pak je to v pořádku.
@Anonymní píše:
@ludmilaadamkova Těhotenství není nemoc
To mas sice pravdu, ale take ne vzdy vse bezi, jak ma…
Ja jsem se pohybovala v dost alternativnim prostredi, domace porody mi nejsou cizi, ale uprimne neznam nikoho, kdo by na prohlidky nechodil vubec.
Dost pochybuji, ze nekoho takoveho najdes…
@35ja píše:
A co když bude miminko nemocné a vy to nezjistíte protože nechodite na vyšetření..
Nebo bude v nouzi a bude potřebovat pomoct…mě také zajímá proč do poradny nechodite…Já byla vždy ráda za každé vyšetření kde jsem mohla vidět že je dítě v pořádku, bije mu srdíčko, má dost plodovky, nemá pupeční šňůru kolem krku a to je minimum toho co se může najít to mě věřte
@Pavlička Ale kolik lidí se dozvědělo ze super testů že dítě postižený bude, a pak se jim narodilo zdravé dítě…
@J_Doe píše:
Napriklad o takove vcestne placente bych chtela vedet driv, nez u porodu vykrvacim…Ja ji mela..byla hlidaná..žádná sranda..k zakl.se vyjadrovat nebudu..
Posledni vec.. proc preventivni prohlidka v tehotenstvi ne a preventivni prohlidka v destvi ano? Jaky je v tom rozdil?
Super, az se dite narodi nemocne tak se zbytecne budou resit zakroky, dite bude trpet, nekolikrat se bude operovat a pak to treba ani neprezije. To ti prijde ok? A nemluve o tom, ze to zaplatime zas my. Vedome tohle delat je na facku. Pokud to dite vubec prezije a narodi se zdrave, tak nezapomen neockovat! At pak trpi pri nejake nakaze jeste vic, nez by vubec mohlo
pediatra si pro dite nezapomen najit, jinak budes mi po porodu velky problemy (doufam)
@Anonymní píše:
@ludmilaadamkova Těhotenství není nemoc
Ne, není. Akorát to vždycky byla nejčastější příčina úmrtí žen v plodném věku
. Takový mimoděložní těhotenství, vcestná placenta, preklampsie… to jsou banality, co se daji v pohodě přechodit ![]()
Holky tohle nemá cenu, paní vůbec nechápe o co jde a má svoji pravdu…Já odtud mizím, užijte si házení perel prasatum
.. ![]()