Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Jana525 Protože to s ní bylo krásný a miluju jí. I přes ty všechny chyby, které má a myslím to s ní dobře. Záleží mi na ní..moc. A taky proto, že jsme toho spolu hodně prožili a vím, že bude dobrá matka.Občas byla i citově nevyrovnaná a i tohle jsme zvládnuli.
Je holkou o které jsem vždy snil.. nechci o ní přijítnechci jinou, chci jí.
Doporucila bych ti nejakou psychologickou pomoc. Nejak ti nedochazi, ze na tohle musi byt dva. Ze to neni jen o tobe, ale i o jejim zivote. Ze ty nemas byt jeji rodic, ale partner. A vetu myslim to s ni dobre, uplne nenavidim.
Rozešel ses s ní a štve tě, že nedolízala zpátky? No, to je tak nějak normální. Kdyby se se mnou chlap rozešel, rozhodně nebudu dolízat, aby mě vzal zpátky, to jsi přece nemohl čekat, že slečna udělá, jak píšeš v úvodu.
To, co prožíváš teď, je takové porozchodové blues. Vždycky má člověk tendenci si ten (byť třeba ošklivý) vztah idealizovat a snažit se ho lepit. Ale je třeba si uvědomit, že to skončilo. To zvládneš, čas rány zahojí. ![]()
Pokud někomu řekneš, že končíš, mel by sis za tim stát… Ne čekat, že se vrátí / změní… Ak se taky může stat, že proste ten dotycny zjistí, že je mu bez tebe líp…
@Anonymní píše:
@Jana525 Protože to s ní bylo krásný a miluju jí. I přes ty všechny chyby, které má a myslím to s ní dobře. Záleží mi na ní..moc. A taky proto, že jsme toho spolu hodně prožili a vím, že bude dobrá matka.Občas byla i citově nevyrovnaná a i tohle jsme zvládnuli.
To jsi vyčetl z křišťálové koule? Po tom všem, co o ní píšeš (opilá, válí se na chodníku, nic si nepamatuje)? To je dobrý vtip…
@Anonymní píše:
Ahoj,
rozešel jsem se na začátku měsíce s přítelkyní. Nepíšeme si, nic. Je jí 18, bude za 3 měsíce 19 mě 21.Už jsem nemohl dále..byla na mě hnusná, nevážila si mě. A tak jsem řekl, že už takhle nemohu. Napsala mi, že mě miluje, ale že jí je takhle dobře a chybí jí to, že může chodit kam chce a nikomu se nemusí zpovídat. Že si chce užívat teď než poté, jak bude mít rodinu a děti.
Miluju jí - moc. Čekal jsem, že se ke mě vrátí, nebo jí budu chybět… ale vůbec nic. Místo toho mi do telefonu řekla, že jí nechybím a jí beze mě lépe..je blíženec a občas se v ní nevyznám..co si o tom myslíte? To na mě teď vidí jen ty chyby a to, co jsem dělal špatně?
ano ![]()
@Anonymní píše:
@Jana525 Asi je pravda, že jsem na ní byl závislý. Na druhou stranu ona na mě byla v jednu chvíli závislá také. Mě je právě nějaké užívání proti srsti - jsem na dlouhodobý vztahy…ona měla stejné názory. A nejsme spolu krátce - teď by to bylo za měsíc 2 roky přesně.Že chodila s kámošema ven nic, ale když mi občas o tom nic neřekla a přišla třeba v půl 7 ráno, že si nic nepamatuje.. nebo jsem jí potkal, jak byla úplně na mol a válí se na chodníku.. to už bylo moc. To mi vadilo.
aha už se to rozjíždí…
@Anonymní píše:
jdi se léčit
Není co řešit - je konec. Smiř se s tím. Ona Tě nechce, je jí bez Tebe líp. Můžeš navrhovat cokoliv proti, ale nezměníš to. Podívej, můžeš se ještě pár dní utápět v depresi a myšlenkách, cos udělal špatně, ale pochop, že nic tím nezískáš. Zaměř se na sebe. Jsi teď slabý, ubohý.. změň to. Přestaň se ohlížet na minulost, ta už se prostě nikdy opakovat nebude. Hleď dopředu. Ona si vybrala svou cestu. Nebude v ní asi o moc šťastnější, ale ona už není Tvoje starost. Oklepej se, postav se zase na nohy a ukaž, že seš chlap. Stalo se, nevyšlo to… Ber to, jak to je. On se fakt zázrak nestane… Držím Ti palce.
@demonado Sám jí nepíši, jen jsem prostě podvědomě pořád doufal, že pojedeme spolu na dovolenou, dáme to znovu dohromady.. ale to jsou jen moje sny.. Alespon vim, ze priste s nejakou dalsi holkou to musim zmenit.
Je tvdrohlava a fakt jsem doufal, ze mi napise..skoro 2 roky a ani si na me nevzpomene, to treba nechapu ![]()
@Anonymní píše:
@demonado Sám jí nepíši, jen jsem prostě podvědomě pořád doufal, že pojedeme spolu na dovolenou, dáme to znovu dohromady.. ale to jsou jen moje sny.. Alespon vim, ze priste s nejakou dalsi holkou to musim zmenit.Je tvdrohlava a fakt jsem doufal, ze mi napise..skoro 2 roky a ani si na me nevzpomene, to treba nechapu
ona si vzpomene. ale třeba nevzpomíná tolik a bnatolik v dobrém… dost možná už má jinýho, kterj jí nelajnuje budoucnost a nechává ji žít
Přesně jak to říkal můj známý. „Za babou lebo električkou nespechaj. Prijdě dalšia.“
Vcera byla party. Jen jsem se dival ze zvedavosti na Insta stories a vydel jak naramne si to uziva. Na te party jsem nebyl - videl jsem to na kamaradky IG kde byla videt..
No, je hezky zjisteni, ze vubec ji nechybim a radsi jde lovit a parit..
jen me stve, ze pres to vsechno ji miluju a porad na ni myslim, kdyz ona na me z vysoka se** ![]()
Holky jsou v tomhle občas dost složité. Jednu věc ti ale s klidem řeknu, osobně mám za to, že pokud si ji měl opravdu rád a i ona byla ve vztahu spokojená, s rozchodem smířená není.
Proč by taky měla být? Jestli rozchod přišel z tvé strany a ještě k tomu nečekaně, to už nepíšeš, mohlo to ranit její hrdost. Osobně bych se taky chovala dost ješitně, kdyby se se mnou chlap rozešel, co jiného taky dělat, že.
Jenže co teď? Pokud k tobě stále něco cítí, nečekala bych, že by přilezla sama, vlastně já sama bych to nikdy neudělala. Přece se nebude doprošovat klukovi, co ji sám poslal k vodě.
Myslím, že ženské takhle holt rozchody/rozvody řeší, snaží se to utápět v alkoholu, kamarádkami, novými známostmi. Až za čas ale zjistí, že jim ten dotyčný stále chybí. ![]()
Ani vlastně nevím, jaké byly okolnosti toho rozchodu, jestli jsi to s ní nemohl více řešit, promlouvat s ní dál, být neoblomný,… Jestli byl bez v podstatě žádného velkého snažení rozchod, moc se tomu následnému sledu událostí nedivím. ![]()
Dala bych tomu čas. Myslím, že oba máte o čem přemýšlet, ale věř mi, že když to nevyjde, je tu spousta holek a vzhledem k tvému věku si troufám říct, že i ještě hodně bude. ![]()
@Anonymní píše:
Vcera byla party. Jen jsem se dival ze zvedavosti na Insta stories a vydel jak naramne si to uziva. Na te party jsem nebyl - videl jsem to na kamaradky IG kde byla videt..No, je hezky zjisteni, ze vubec ji nechybim a radsi jde lovit a parit..jen me stve, ze pres to vsechno ji miluju a porad na ni myslim, kdyz ona na me z vysoka se**
Nejlepsi rada co tu padla je at jdes za psychiatrem. Viditelne mas v hlave bugr a je to hezky videt i z tveho psani.
Nech ji byt, bez tebe ji bude lip. Jednou ses s ni rozesel, tak se chovej jako clovek a ne jako psychous a stalker. Az se srovnas, narazis na jinou a te treba tve zmeny nalad vadit nebudou a bude je tolerovat ![]()
@iomisty Jel jsem za ní, že jí pozvu ven. Napsal jsem jí, jestli nechce jít ven a ona, že ne a ať odjedu. Že jí mám nechat žít..
No, musím říci, že skoro po 2 letech mi tohle chování přijde divný. To si nezasloužím..nechápu jí, fakt..
Zajímalo by mě, co se stalo. Nejspíše má někoho jinýho a bojí se mi to říct.