Nechybí mi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.1.19 17:06

Tak jen ať víte, jak to dopadlo.

Tak nakonec mi sama napsala fakt hnusný věci a v závěru mi napsala, že jsem jí poslední rok štval a pod. Tak jsem napsal, že ty dovolený a dárky.. že v tu chvíli jsem jí neštval a dostal jsem odpověď: Jdi do p*** :) takže je vidět, že za to fakt nestála.. ale jsem rád, že mi to napsala.. nebyla pro mě dost dobrá když ze mě rok dělala vola a neuměla mi to říct na rovinu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.19 22:06

Upřímě vím jak se citíš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.19 22:14
@Anonymní píše:
Upřímě vím jak se citíš.

Ja uz se tomu musim smat, protoze uz mi prijde tohle vsechno na hlavu.. myslim, ze je za tim nekdo jiny. Ale nechapu, proc se takhle nekdo chova a uplne zmeni.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.1.19 07:07

U sebe vím že to nikdo jiný není.Pritelkyne je nemocná a já ji nastevuju co nejčastěji poslední dobou čím dál míň chce návštěvu.Pritom ji tam vozím spoustu věcí a leze to do peněz.A ona ani nezavolá nenapíše .Včera jsem udal test zavolal jsem ji já byla protivná.Pak ji zavolal kámoš a veselá jak prdel.Jsem jen dovozní firma a už mě to přestává bavit.Dnes mám narozeniny myslím že si toho ani nevšimne a to bude už konec.

• Citovat
  • Upravit
22614
27.1.19 18:05
@Anonymní píše:
@iomisty Jel jsem za ní, že jí pozvu ven. Napsal jsem jí, jestli nechce jít ven a ona, že ne a ať odjedu. Že jí mám nechat žít..

No, musím říci, že skoro po 2 letech mi tohle chování přijde divný. To si nezasloužím..nechápu jí, fakt..

Zajímalo by mě, co se stalo. Nejspíše má někoho jinýho a bojí se mi to říct.

ne to není divný. Taky bych se svým exmanželem nešla ven a to jsme spolu byli 12let. nerozešli jsme se ve zlým , máme děti. Ale ven bych nešla. K čemu. Mám svůj život. Na tom není nic divnýho,.
Co se stalo? Chováš se jak stalker, to seč stalo a odmítáš si připustit rozchod. Ona chce býát tak, jak je, at sama nebo s někým, prostě je jí líp takhle. Nech ji být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
27.1.19 18:07
@Anonymní píše:
U sebe vím že to nikdo jiný není.Pritelkyne je nemocná a já ji nastevuju co nejčastěji poslední dobou čím dál míň chce návštěvu.Pritom ji tam vozím spoustu věcí a leze to do peněz.A ona ani nezavolá nenapíše .Včera jsem udal test zavolal jsem ji já byla protivná.Pak ji zavolal kámoš a veselá jak prdel.Jsem jen dovozní firma a už mě to přestává bavit.Dnes mám narozeniny myslím že si toho ani nevšimne a to bude už konec.

Tak prč ze sebe děláš dovozní firmu? to je tvoje blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.19 18:43

( Tak prč ze sebe děláš dovozní firmu? to je tvoje blbost) Ano je to blbost,ale ty by ses vysrala na člověka kterej nikoho nemá a díky nemoci a lékům se mění jeho osobnost?Vím když jí sednou léky tak se vrátí do normálu.Teda snad pokud uz poskození neni horší.Všechny kamarádky kromě jedny už stratila.A ta poslední už jí nepoznává.Možná jsem blbej,ale ne bezcitnej.

• Citovat
  • Upravit
22614
27.1.19 18:49
@Anonymní píše:
( Tak prč ze sebe děláš dovozní firmu? to je tvoje blbost) Ano je to blbost,ale ty by ses vysrala na člověka kterej nikoho nemá a díky nemoci a lékům se mění jeho osobnost?Vím když jí sednou léky tak se vrátí do normálu.Teda snad pokud uz poskození neni horší.Všechny kamarádky kromě jedny už stratila.A ta poslední už jí nepoznává.Možná jsem blbej,ale ne bezcitnej.

tak ale v tom případě si dost protiřečíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.19 19:11

Asi jo.Už mám v hlave bordel.Uprime zakladately zavidím že s ním nechce bejt aspon má jasno.A muže jít o dům dál.

• Citovat
  • Upravit
22614
27.1.19 19:14
@Anonymní píše:
Asi jo.Už mám v hlave bordel.Uprime zakladately zavidím že s ním nechce bejt aspon má jasno.A muže jít o dům dál.

tak si taky udělej jasno. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.19 19:25

O to se snažím už tejden. A nedozvedel jsem se nic.Kdyz pritelkyne je hospitalizovana se schizou tak je to kazdou chvili neco jinyho.Nezavola nenapise ani kdyz mam narozky,Když ji nastivim tak rika jak je semnou rada a jak budeme spolu bydlet.Pak na me zacne rvat a odejde. Ano normální chlap by tohle nevydržel,ale já jsem jí měl rád už od dětství a nevím co je říká ona a co choroba. Momentálně si nejde udělat jasno.

• Citovat
  • Upravit
22614
27.1.19 19:29
@Anonymní píše:
O to se snažím už tejden. A nedozvedel jsem se nic.Kdyz pritelkyne je hospitalizovana se schizou tak je to kazdou chvili neco jinyho.Nezavola nenapise ani kdyz mam narozky,Když ji nastivim tak rika jak je semnou rada a jak budeme spolu bydlet.Pak na me zacne rvat a odejde. Ano normální chlap by tohle nevydržel,ale já jsem jí měl rád už od dětství a nevím co je říká ona a co choroba. Momentálně si nejde udělat jasno.

Oukej. Tak pak si ale nestěžuj ne? Pkud je nemocná, tak ji ber jako nemocnou a počkej, až jí zabere léčba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.19 19:39

Už to trvá strašně dlouho.Vypsání mi pomáhá.

• Citovat
  • Upravit
3863
27.1.19 19:47
@Anonymní píše:
@Jana525 Protože to s ní bylo krásný a miluju jí. I přes ty všechny chyby, které má a myslím to s ní dobře. Záleží mi na ní..moc. A taky proto, že jsme toho spolu hodně prožili a vím, že bude dobrá matka.

Občas byla i citově nevyrovnaná a i tohle jsme zvládnuli.

Je holkou o které jsem vždy snil.. nechci o ní přijít :( nechci jinou, chci jí.

Chtít můžeš co chceš, ale pokud nechce ona, tak máš smůlu. Z mého pohledu je šance na její návrat nulový. A pokud se vrátí, tak to rozhodně nebude hezký a trvalý vztah. Závislost jednoho na druhém je dusící a to jsi jí udělal. Vybreč se, projdi si všemi fázemi rozchodu a za čas bude líp. A než si najdeš novou holku, zapracuj na sobě, jo? Potřebuješ to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
27.1.19 19:52
@Anonymní píše:
@iomisty Jel jsem za ní, že jí pozvu ven. Napsal jsem jí, jestli nechce jít ven a ona, že ne a ať odjedu. Že jí mám nechat žít..

No, musím říci, že skoro po 2 letech mi tohle chování přijde divný. To si nezasloužím..nechápu jí, fakt..

Zajímalo by mě, co se stalo. Nejspíše má někoho jinýho a bojí se mi to říct.

Každý, každý ti tu říká, že ji máš nechat být. A ty ne, ty jdeš za ní a divíš se, že tě poslala k šípku. Tak to je pak s tebou fakt těžký. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí