Nečistota v parním sterilizátoru Chicco
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nečistota v parním sterilizátoru Chicco
Dobrý den,
pro sterilizaci nádobí a dudlíků pro syna používám parní sterilizátor Chicco 2v1, předtím jsem měla starší model sterilizátoru Chicco z druhé ruky, který jsem tedy přestala používat, protože jsem myslela, že ta spálenina je známkou poruchy. U obou těchto sterilizátorů jsem používala k odpařování destilovanou vodu, jak je doporučeno v návodu a přesto se mi po každé sterilizaci, na té plotýnce kde se uvnitř odpařuje voda, utváří jakoby černá spálenina. Nečistota jde umýt, ale nádobí je potom tou spáleninou cítit hned po ukončení sterilizace. Když lahvičky vyndám a uschnou, už to není tolik znát, ale je to nezávadné?
Nevím, kde dělám chybu. Tato nečistota se mi tvořila u obou sterilizátorů. Zkoušela jsem měnit destilovanou vodu, zkoušela jsem pro porovnání použít i vodu z kohoutku, měnila jsem i jiný mycí prostředek (NUK, Frosch). Ale výsledek stejný. Spálenina se vždy utvoří, někdy více, jindy méně. Nádobí pečlivě omývám od mycího přípravku. Dodržuji správné množství vody podle rysek…
Pokud to dělal starý i nový sterilizátor asi není chyba ve výrobku, ale v používání. Ale co dělám špatně? Nemáte někdo podobnou zkušenost? Takhle je mi sterilizátor k ničemu, když lahvičky smrdí po napaření. Přidávám foto, kde je spálenina vidět, tentokrát se udělala méně. Děkuji za radu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit