Necítím venušiny kuličky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.5.13 12:11

Zatím co jsem pochopila, tak záleží na váze. Ty moje mají 100g, což je takový lehký nadprůměr. Tak mám asi dno dost silné :nevim:

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
22.5.13 12:12
@Anonymní píše:
@chatwenna :think: myslíš, že by to pomohlo? Já to asi zkusím :nevim:

Ja je kdysi dostala…

A ja je citila :nevim: Kdyz se cinkaly o sebe, bylo to fajn… A taky mi zmizelo to, ze kdyz jsem si potrebovala kychnout, musela jsem zkrizit nohy… (po zanetu mocaku…)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.13 12:14

@chatwenna upřímně přesně v tohle doufám, záněty mám dost často. Pak jsem je chtěla využít i při sexu, ale takhle si je můžu strčit max do řiti, tam je možná ucítím :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.13 12:15

Ještě se mi líbí tyhle http://www.intimity.cz/405-ami/
ale obávám se, že když necítím ty co mám teď, tak neucítím žádný :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.13 12:17

Ehm, tiež som od manžela dostala guličky, akurát iné… Tiež ich necítim, je to asi ako tampón, len väčšie, akurát mám pocit, že mi už-už vypadnú. Ale na spevnenie dna to účinok má. :-)

• Citovat
  • Upravit
22614
22.5.13 12:36
@Anonymní píše:
Objednala jsem si venušiny kuličky hlavně na posílení pánevního dna, ale vůbec nic necítím! Ani že je tam mám! Máte někdo stejnou zkušenost? Mám od firmy Odeco :roll:. Klidně i anonymně, to je fuk. Díky

hele, já je normálně v klidu taky necítila, jen při chůzi nebo prostě nějakém pohybu. A to jsem cítila jen to, jak tak kullička uvnitř naráží do stěny té větší kuličky(což je asi správně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.13 12:44

@atominnka já je právě necítím při pohybu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10138
22.5.13 13:17

Taky je mám doma, ještě jsem je nezkoušela, ani netuším, kam až by se měli zastrčit, a co s tím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
22.5.13 13:37
@xsaleen píše:
Taky je mám doma, ještě jsem je nezkoušela, ani netuším, kam až by se měli zastrčit, a co s tím

Normálně je zastrčíš, oni v podstatě zaklouznou a budou se držet ve spodní části pochvy. Je to dobré na zpevnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
22.5.13 14:25

Pochva je necitliva, citlivy je pouze posevni vchod. dej si je nize, budes citi tu nizsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
22.5.13 15:01

http://venusiny-kulicky.heureka.cz/…rna/recenze/ já mám tyhle už je teda dva roky nepoužívam orgazmus z toho nikdy nebyl ale stačilo nosit doma třeba u velkého uklidu :lol: a pak byl problém se i vyčurat jak jsem měla zatlé pánevní dno. Docela mně překvapila příznivá cena já je tenkrát z tohodle lékařského silikonu kupovala za 1200 Asi znovu začnu používat díky :mavam: Doporučovala jsem i mamce která má úniky při pčíknuti ale je to stará konzerva přitom to fakt pomáha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MilanXD
26.7.13 16:08

Nepřisuzujte kuličkám příliš velkou funkci. - Posílení pánevního dna je pouze jejich vedlejší efekt.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml