Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevýhoda je, že tady těch věcí po dětech jsou všechny bazary zahlcené.
Mě se občas podaří něco proddat přes sbazar nebo mimibazar.Ale jak píšu, je tam toho mraky.Chce to mít vše nafocené, změřené rozměry a informace k dané věci.
No, zkus nejdřív něco koupit, ať máš aspoň 10 dobrých hodnocení… Potom jsem si všimnula, že musí být věci dobře nafocené, nejlíp s bleskem, vyžehlené, ať tam nehodíš nějakou muchlaninu
, no a zkus dělat sety. Jinak ještě zdůrazni značky, však víš co frčí next, gap, atd
Mrkni na ty šikovně prodávající, co tam píšou a jaké mají fota…
Co třeba udělat jeden velký balík a zkusit prodat celkově? Já třeba bych po kuse nic moc nekupovala, maximálně tak bundu či nějaký extra super gatě, ale když si představím, že po jednom kuse vybírám, platím poštovné, to fakt ne. Vím, že to tak maminky dělají, že nafotí, nafotí spíš nějakou společnou fotku, napíší zhruba stav věcí, kolik kusů, jaké jsou tam velikosti a je to. Takže například věk O-6m, 50ks oblečení, stav dobrý, lehce oprané, bez fleků…
Mrkni se po mimibazaru, myslím, že tam takové balíky prodávají, tak pro inspiraci
@Anonymní píše:
Ahoj holky, vy vždycky dobře poradítePíšu raději anonymně, abyste si nemyslely, že si chci udělat nějakou reklamu tady..
Mám problém v tom, že se mi nedaří prodat nic, co prodat chci. Mám tady strašně moc oblečení, nejvíc na kluka, ale i nějaké holčičí. Už to nemám pomalu kam dávat, máme malý byt(2+kk).Do sklepa to dávat nechci, tam chodí spát bezdomovci a dost se tam krade)
Zkoušela jsem Aukro, ale bezúspěšně! Mám pocit, že nemůžu konkurovat těm paním, co to dováží z Anglie a prodávají ve velkém. Navíc to mají krásně pod sebou vyfocené. Já vím jak se tam vkládá fotka, ale nevypadá to tak hezky, jako když to mají v textu pod sebou
Zkoušla jsem i Bazoš, ale tam taky nicProblém je asi v tom, že nemám žádné pěkné hodnocení
Ale jak ho mám dostat, když si ode mě ještě nikdo nic nekoupil
?Jo a myslím, že s cenou nejdu vysoko..v tom asi problém nebude. Oblečení prodávám tak 15 Kč/kus.
Napsaly byste mi prosím nějaké rady a typy??Děkuji mockrát.
Tak zkus udělat spíš nějáký balíček, než to prodávat po kusech. Zkus to něják pěkně naaranžovat a udělat nějáké pěkné fotky. Taky asi záleží v jakém stavu ty věci jsiu a jestli jsou značkové…
A taky se mrkni, zda nejsou v okolí třeba v mateřských centrech různé burzy, tam se dá taky něco udat
A co třeba soukromé bazárky na FCB? Já jsem třeba ve skupince přímo z našeho města, takže si to maminy pak přijdou prohlédnout a vezmou si i další věci..
Přesně jak píšou holky, spíš nějaky set a bohužel za malo peněz. je toho všude strašně moc.ka mam vyhodu, že tu mame sekač a pěkné věci mi bere pani do komise. vše prodam a ty na donošeni někomu daruji a nebo na charitu.
bohužel se prodavaji dobře jen značky
A jaké velikosti máš? Třeba bych něco vybrala
Pisní mi SZ z nějakým odkazem kde prodáváš
.
Taky doporučuji udělat balíčky, balíky po více kusech a dát výhodnou cenu. Dokud jsem oblečky prodávala jednotlivě, i když levně-tak se nikdo neozval. Jakmile jsem to frkla do jednoho balíku za příjemnou cenu-ozvalo se hned několik lidí najednou
Prodávala jsem na mimibazaru
Ale je pravda že na tom fakt nechci vydělat, i když by se penízky hodili ![]()
Já když prodávám věci pro prckovi tak dělám sety půlroční
teď se chystám nafotit zimní a dát na aukro, ale prodávám třeba 50 kusů + k tomu dávám něco na dotahání.
A když kupuju tak taky jen sety, ne každé tričko zvlášť.
Taky mi písni SZ s odkazem, třeba se domluvíme, mám zájem o klučičí věci ![]()
Zakladatelko, zkus i Facebook. My máme třeba na FB stránku maminek z našeho města a tam se prodá kdeco. Výhoda je, že se to nemusí posílat poštou, předáme si to někde ve městě, okolo bydliště. Tak pokud máš založený profil na FB, zkus si vyhledat, jestli ve tvém městě taky něco takového není.
Mám stejnej problém ![]()
fotila jsem se před létem s letníma věcma po klukovi, že to určitě půjde na dračku, když jsou to letní věci a… prodala jsem dva overálky ![]()
teď zrovna jsem zjistila, že na mimibazaru už ani ty inzeráty nemám aktivní, jak už to tam bylo dlouho…
vždycky mi otěhotní kamarádka, slibuje, že si to koupí a pak je z toho prdlajs… každá se zblázní a začne nakupovat nové věci, k tomu babičky nakupují jak divé a už nepotřebují ![]()
přesně jako ty máme 2+kk a v ložnici mám obří plnou krabici… už se mi v tom ani nechce prohrabovat, abych nafotila zimní věci, když vim, že z toho nic nebude ![]()
snad se toho nějakým zázrakem zbavíme!!! ![]()
Já jsem vajíčko-autosedačku prodávala rok…a s postýlkou to asi bude podobné…vydržet, inzeráty obnovovat.
A oblečení dát do balíku, pač s jedním kusem se pak pošta prodraží…
Tak postýlku jsem ted prodala velmi rychle .Dala jsem inzerát na mimibazar, bazoš a ještě jeden server. Postýlka to byla obyč dřevěná, bílá s matrací po dvou dětech a k tomu jsem nabídla polohovací lehátko zdarma-taky po dvou dětech a prodala jsem to okamžitě
za 500kč ![]()
Ahoj holky, vy vždycky dobře poradíte
Píšu raději anonymně, abyste si nemyslely, že si chci udělat nějakou reklamu tady..
)
Problém je asi v tom, že nemám žádné pěkné hodnocení
Ale jak ho mám dostat, když si ode mě ještě nikdo nic nekoupil
?Jo a myslím, že s cenou nejdu vysoko..v tom asi problém nebude. Oblečení prodávám tak 15 Kč/kus.
Mám problém v tom, že se mi nedaří prodat nic, co prodat chci. Mám tady strašně moc oblečení, nejvíc na kluka, ale i nějaké holčičí. Už to nemám pomalu kam dávat, máme malý byt(2+kk).Do sklepa to dávat nechci, tam chodí spát bezdomovci a dost se tam krade
Zkoušela jsem Aukro, ale bezúspěšně! Mám pocit, že nemůžu konkurovat těm paním, co to dováží z Anglie a prodávají ve velkém. Navíc to mají krásně pod sebou vyfocené. Já vím jak se tam vkládá fotka, ale nevypadá to tak hezky, jako když to mají v textu pod sebou
Zkoušla jsem i Bazoš, ale tam taky nic
Napsaly byste mi prosím nějaké rady a typy??Děkuji mockrát.