Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Will05 píše: Více
to není o tom že je člověk asktetický ale praktický, zápisník bych koupila max jako dárek, ale pak musí být luxusní, pro sebe fakt ne, omalovánky jako dneska ti vytisknu obrázky náklady 000 nic ale nedám za ně 200.
Tak schválně koukám na tvůj profil na Fler…
Za mě náramky přeplácané. Směs všeho. Moc barev, moc materiálů… Vnes do toho víc minimalismu. Jeden druh kamínků a malý přívěsek třeba. A klidně jen jeden pruh.
Já věřím, že je to nákladné a pracné. Ale nejde to, tak prostě musíš něco změnit. Styl výrobků, cílovou skupinu, snížit náklady ( tvořit s jiných materiálů a jednodušeji, ať je to rychlejší) Neber to špatně. Ale pokud chceš něco vydělat, musíš dělat věci, které si trh žádá. Já tomu trochu rozumím, mám vystudovaný design, taky jsem dřív něco takhle vyráběla…
@Will05 zeptám se. Pro koho dle sebe ty věci tvoris? Kdo má být ideálně tvoje cenová skupina?
@stinga píše: VíceČetla jsem, že na Fler nemá dost hezké fotky, tak jsem myslela, že to ani nezkouší… Moje chyba…;)
@welovefashion píše: Více
v pohodě, já si zadala ten název a hned mi vyjela stránka na Fléru
Tak jsem koukala na fler v roce 22 prodala 13 náramků všechny úplně jiný styl než dělá ted ![]()
Je to roztomilé, ale takové zvláštní, že se těžko najde dobrovolník, který to koupí…
Všechno bych zjednodušila, nemíchala bych přírodní kmeny se sklíčky, lidi, kteří mají rádi přírodní kameny, je se sklíčky nikdy kupovat nebudou.
Moc barev, ty dobarvované lávové kameny a nabarvený modrý achát řvou do očí, že jsou nabarveni, dělá to pak cirkusový dojem, těch několik řad je zbytečných.
Sklo do toho a přívěsky, nevypadá to ani elegantně, ani sportovně, ani ezo, ani retro, ani etno, ani pánsky, těžko najdeš cílového zákazníka… ![]()
Jestli to je nutné vyrábět, tak bych kombinovala černý lávový kámen s jednou barvou, ale toho je spousta po obchodech, takže pochybuju, že to bude někdo obj. z netu.
Diáře taky překombinované, ocenila bych jednobarevné, nebo se starodávnou patinou, ale opět…osobně znám několik lidí, co to vyrábí a příležitostně prodávají, bude toho zase moc.
Klíčenky roztomilé moc, ale za tu cenu neprodejné, přestože věřím, že na tom strávíš spoustu času.
Omalovánky, tím bych se vůbec nezabývala, to je o ničem, každý si vytiskne.
Jedině zkusit praktické věci jako peněženky, kabelky, nebo nějaké kožené boty, nevím…
@Will05 a možná se zaměřit na ty kožené opasky, to u nás na trzích vždycky frčí, a opasek člověk potřebuje
@stinga píše: Více
Ted zrovna nad tím přemýšlím, obj. jsem tu její sekci opasky a to nevypadá vůbec špatně a i cena dobrá.
Náš známý se zaměřil na pánské širší a i jakoby s patinou a ty se prý dobře prodávají.
@stinga píše: Více
Nebo i kožené náramky ![]()
Koukla jsem, ty zápisníky jsou krásný, věřím, že s tím bylo práce, ale ta cena je obrovská, ikdyž je to ekologický, že se papíry dají vyměnit…
Náramky na drátku nejsou dobře prodejné zboží… pokud náramky, tak opravdu jen jednoduché a ne na tom drátu…
A fotky jsou hezké…
Zboží je na Fleru málo…
Ja to nasla jen na Fleru. Poslete mi taky ten odkaz na stranky. Diky. Jeste me napada originalni obaly na telefon. To taky potrebuje kdekdo a casem se osoupou.
Tak já jsem taky koukla - facebook, fler, webovku se mi vůbec nedaří najít. Na fb nevidím zmínku a google mi nenašel nic. Nebudu hodnotit, jestli se mi zboží líbí - nejsem cílovka.
Ale hned co mě cvrnkne do oka, je velká nesourodost zboží. Papoušci, košťata, magie, manga… Za mě je to obrovský chaos. Umím si představit, že na tvé produkty náhodou narazím při hledání jedné věci, ale neumím si představit, že mě tam toho zaujme víc, protože je to každý pes jiná ves. Nevím, jestli to na webu máte nějak líp rozdělené, ale z fb vůbec nepoznám, na co se zaměřujete.
Další věc jsou ve většině případů strašné fotky. Špatně zaostřené, na špatném pozadí. Méně je někdy více. Absolutně se vyhni dekám, vzorovaným věcem, ošuntělým věcem. Chápu, že investovat do fotografa se ti nechce, ale bez dobré prezentace ten produkt neprodáš. Hezká fotka se dá nafotit i mobilem, ale - na světle, vždycky, denním, jasném světle. Musíš mít zaostřeno na nejdůležitější prvek výrobku. Třeba ten náramek s jelenem, jedna fotka ujde, další je nějaká divná rozmazanina. Jako pozadí si buď zvol něco přírodního - ale foť to tak, aby se rozmazalo pozadí, ať vynikne produkt a nic okolo neruší. Nebo jednobarevné pozadí. Čisté, hezké. Žádný hadr. Někde tam vidím i díru v ošklivém koberci, či co to je. To ve mně budí dojem, že jsi flink a bála bych se, že i výrobky budou nekvalitní. Na low cost focení můžeš využít třeba tapety. Koupíš si pár odstřižků v různých designech a máš provizorní fotomísto. Nebo nějaké jednobarevné látky. Když je hezky vyžehlíš, namuchláš, může to vypadat efektivně. A zvolit si jedno dvě pozadí na focení. Z těch vašich fotek jde vidět, jak to fotíte různě po domácnosti a tipuji ne moc moderní. Jakmile vše nafotíš na dobrém světle v jednom designu, uvidíš, že to hned bude vypadat lépe.
A další věc je prezentace. Facebook už je úplně mrtvý
Tam se dá ještě zaujmout v lokálních skupinkách, možná na market place, ale jinak má mizerné dosahy a mizerné zobrazování. Ke fajn jen jako doplněk k ostatním sockám. Fler je zase strašně přehlcený tvůrci a pokud fakt nevytváříš něco jedinečného, je těžké tam zaujmout.
Chce to rozjet instagram, Threads, možná Tik Tok, shorts videa na youtube…
K produktům samotným - papouščí klíčenky jsou fajn, ale propagovala bych je stylem, že uděláte mazlíčka na míru. Udělej ukázkovou koláž, kde bude i fotka konkrétního papouška.
Náramky si zaslouží určitě mnohem lepší prezentaci. Z popisku mají být magické, ale z fotky vypadají jako tretky, pardon. Párové náramky vyfoťte na páru
Dvě hezké propojené ruce, záběr na ně a náramky a je to.
Diáře taky… Stojí 1700, ale nafocené jsou jak kus odstřihlé koženky. A i ty papíry uvnitř mi teda přijdou jako něco laciného, ani nejsou česky.
Jinak lidi milují osobní příběhy, hezké jsou ty vtípky s papoušky. Abyste si udělali základnu fanoušků, tak je nějak musíte navnadit. Dát jim nějakou přidanou hodnotu - srandu, pohled do zákulisí, jak se něco tvoří, osobní příběh. A taky je navnadit, aby komentovali, sdíleli. Je potřeba pravidelnost vkládání příspěvků.
Ještě co jsem projela na fb, tak mě i odrazuje, že sami shazujete svoje výrobky. Nedávejte do světa věci, za jejichž kvalitou si nestojíte. Věci, jejichž výrobu trénujete a napíšete, že vlastně nevíte, jestli to bude držet pohromadě, tam vůbec nepatří. Projela jsem jen pár příspěvků a narazila hned na tři věci, kde to píšete.
A pak je tam spousta věcí, co úplně nevím, co jsou. Nějaké opasky, ze kterých ale není zjevné, jestli jsou na ruku, do kalhot, nebo je to obojek. Některé věci je fajn ukázat přímo v akci.
@Oriseka píše: Více
nebudu ti to rozmlouvat, ale zápisník na míru, který za cenu papíru a děrovačky budeš používat celý život, za 1500? Výrobní náklady jsou 1400…asi lepší než si kupovat každý rok jiný šmejd, ne? v obchodech vidím tak maximálně koženky, které hned prodřeš a poškrábeš. Ale každý to vidíme jinak…
@ka2ka píše: Více
zvětšila sis to? Tohle na A4 nevytiskneš, je to v mizerné kvalitě, navíc ne každý má tiskárnu a ne každý má chuť něco hledat na netu a vyrábět si to sám…vidím antistresové omalovánky v každém papírnictví, tak se asi prodávají, ne? ![]()