Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Atisia píše: Více
Nevím jestli to sem můžu napsat. Ale ve zkratce dělám korálkové náramky (vím, to dělá každý), kožené opasky, kožené diáře, kožené klíčenky (tematické, třeba s vtipnými papoušky, koně, zvažuju i pejsky, ale to je milion plemen a strašná spousta práce s grafikou
), omalovánky na spoustu témat, nástěnné kalendáře, designové sešity a bloky, nejnověji dekorace v podobě miniatur létajících košťat na podstavci…no a začala jsem dělat vtipné meme/komiksy s papoušky, které sdílím do papouščích skupin na FB, abych nabrala nějaké lajky a zvedla si důvěryhodnost, ale zatím nepomáhá ![]()
@Will05
pokud máš reklamu jen na fb, k tomu zacílenou jen na nějakou skupinu, tak to není téměř žádná reklama, potřebuješ webové stránky
@zuzanka1 píše: Více
Webovky mám, ale naprosto netuším jak a kde je propagovat. Platit si reklamu na google bude úplně mimo moje možnosti.
@Will05
nemusíš si platit žádnou reklamu, pokud máš web kvalitní, na netu se chytne sám, musíš mít kvalitní SEO, ap. Prosím, pošli mě do SZ odkaz.
Hele ale ty webovky nevypadají špatně. Vypadají líp jak tě fb. My neříkej, že je to takovej propadák?
Nemůžou lidí odradit ty ceny? Fakt chápu, že je to ruční práce… Podobné náramky si člověk pořídí za pár korun někde jinde
![]()
@Atisia píše: Více
Právě než jsem si zařídila IČO, tak jsem si udělala kalkulaci většiny těch výrobků a ta marže na tom vůbec není vysoká. Ale jasně, je to drahé. Na náramky jsem teď spíš rezignovala, posílám je jednou ročně na vánoční trhy a tam se jich pár prodá. Spíš si lámu hlavu, co bych zvládla vyrábět, aby to nebyla jen dekorace, ale aby to lidi opravdu potřebovali… Na tom fb nevím, jak pracovat s tím, že tam dávám jednak ty výrobky a pak ještě třeba ty papouščí komiksy, je v tom akorát bordel.
Dnes je tak široké nabídka všeho, takže aby člověk prorazil, musí být opravdu originální a vkusný. Nevím, jaké věci děláš. Ale z popisu… Koště na podstavci… Proč by si to někdo kupoval? Za mě jsou to těžké 90. léta a něco, co prostě doma nechci a ani to nechci nikomu darovat. A to nechci být zlá, jen říkám názor z pohledu potencionálního zákazníka. Náramky vyrábí dcera a prodává je za 40 Kč. Na dovolené na nich během 5 dnů vydělala 1200kč. ![]()
@cverunka píše: Více
No já úplně nemůžu prodávat pod cenou.
Koště na podstavci je spíš pro fanoušky Harry Potter a Hogwarts Legacy. Mě je jasné že se všem nezavděčím. Cílím na mladší lidí, nerdy, hráče a chovatele. Ale nevěřím, že dělám tak hrozné věci, že by si je nekoupil prakticky nikdo.
Teď jsou prázdniny, jde to všecko hůř. Já teď prodávám nosítko, šátek na nošení, autosedačku 9-18kg, koloběžku a hromadu oblečení. Oblečení prodávám jen hezké značkové a pěkně vyfocené, ostatní rozdám po známých nebo dám rovnou do kontejneru na textil. Trvá to, ale nakonec udám skoro všechno - z těch miminěcích velikostí mi zbylo jen pár kousků. Aktuálně máme 104-110, takže samozřejmě ve velikosti 98 mám toho ještě hodně a teď v létě to moc nejede.
@Will05 Dej sem odkaz, ať se podívá víc lidí. Jedna paní prodává hodně na poutích nebo na různých akcích, na fb - a prodá toho dost.
@Lu1234 píše: Více
Já už to daruji a nosím do charity, které důvěřuji. Teď byl bazárek pro nemocné dítě bydlící nedaleko. Ráda jsem darovala nové věci, které u mě nemají využití.
@Sára 1 píše: Více
Myslím, že to tu není povoleno, pošlu do SZ
@Will05 píše: Více
Ani když ti o to napíšu, ať to sem dáš? Aby se mohlo vyjádřit víc uživatelek.