Nedokážu chodit do práce

Anonymní
31.10.23 05:23

Nedokážu chodut do práce

Nedokážu chodit do práce nevim jestli za to může můj psychicky stav ale pokaždé když si najdu práci tak že začátku z toho mám radost, baví mě to ale potom už hledám. kdy se ulejt furt mě něco boli není mi dobře prostě des… každou práci pak opustím…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8302
31.10.23 05:29

Psychologa navštiv. Co nejdříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
31.10.23 05:33

Jsi lempl no. Jestli tě má kdo živit, tak žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
31.10.23 05:41

Já úplně nevím, jestli mám pro to pochopení, protože jsem od 5:00 v práci, opravdu náročné práci, a vím, že pokud se nestane nějaký jiný průser, ještě drahně let sem chodit budu, stejně jako moji rodiče… Dobrá zpráva (pro tebe) je, že vy, kterým se nechce, se nemáte špatně; znám dost lidí, co mají ručičky dozadu a sosají systém, však my bl.ci, co do práce musíme, to všechno táhnem za všechny ty chudáky, co je pořád něco bolí, nevyplatí se jim ráno za „tu almužnu“ ani vstávat, hledají se, dělají načerno, spoluobčany atd. :pocitac: Ale když to nikoho evidentně netrápí… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
31.10.23 05:50
@Anonymní píše:
Nedokážu chodit do práce nevim jestli za to může můj psychicky stav ale pokaždé když si najdu práci tak že začátku z toho mám radost, baví mě to ale potom už hledám. kdy se ulejt furt mě něco boli není mi dobře prostě des… každou práci pak opustím…

Kdo te zivi, zajišťuje bydleni a vsechny veci potřebné k zivotu? Vetsina lidi to musi delat sama a dokonce se i o nekoho postarat a nebaví je to. Máš stesti, ze děláš jen to, co te bavi. Budeš to tak mit po zbytek zivota?

• Citovat
  • Upravit
22565
31.10.23 06:02
@Anonymní píše:

Tak tohle chces mit doma :zed: Se nechas zivit nebo jak to vedes? Tady uz se to zas svadi na psychostav, ale jses proste prizivnik a nemakacenko :zed:

Příspěvek upraven 31.10.23 v 06:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
31.10.23 06:03
@Judy Hopkava píše:
Já úplně nevím, jestli mám pro to pochopení, protože jsem od 5:00 v práci, opravdu náročné práci, a vím, že pokud se nestane nějaký jiný průser, ještě drahně let sem chodit budu, stejně jako moji rodiče… Dobrá zpráva (pro tebe) je, že vy, kterým se nechce, se nemáte špatně; znám dost lidí, co mají ručičky dozadu a sosají systém, však my bl.ci, co do práce musíme, to všechno táhnem za všechny ty chudáky, co je pořád něco bolí, nevyplatí se jim ráno za „tu almužnu“ ani vstávat, hledají se, dělají načerno, spoluobčany atd. :pocitac: Ale když to nikoho evidentně netrápí… :poblion:

Bohuzel tenhle stat a socialni system temhle vyzirkam jen nahrava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8852
31.10.23 06:05

Jaké profese vykonáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30929
31.10.23 06:09

No jo, to je ta mylná představa, že tě má práce bavit a dělat radost. Ne, práce tě má ŽIVIT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
31.10.23 06:09
@Anonymní píše:

Tezko rict, co za to muze. Mozna spatna vychova - rodice chodili do prace? dokoncilas skolu?, spatny vyber prace - co umis a co jsi zatim delala?, nebo mala motivace - nepotrebujes penize, nekdo te zivi a nechava bydlet. Tvuj psychicky stav samozrejme vliv mit taky muze - deprese? Muze to byt kombinace nekterych moznosti. Taky muzes byt jen nezraly a nezodpovedny fracek s nerealnymi ocekavanimi od zivota.

• Citovat
  • Upravit
24631
31.10.23 06:11

Tak to řeš, ne? Psycholog, psychiatr, terapie. Fňukat o tom na netu nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14907
31.10.23 06:16
@Judy Hopkava píše:
Já úplně nevím, jestli mám pro to pochopení, protože jsem od 5:00 v práci, opravdu náročné práci, a vím, že pokud se nestane nějaký jiný průser, ještě drahně let sem chodit budu, stejně jako moji rodiče… Dobrá zpráva (pro tebe) je, že vy, kterým se nechce, se nemáte špatně; znám dost lidí, co mají ručičky dozadu a sosají systém, však my bl.ci, co do práce musíme, to všechno táhnem za všechny ty chudáky, co je pořád něco bolí, nevyplatí se jim ráno za „tu almužnu“ ani vstávat, hledají se, dělají načerno, spoluobčany atd. :pocitac: Ale když to nikoho evidentně netrápí… :poblion:

Od 5 jsi v náročné práci, proto 5:41 píšeš na emimino :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14907
31.10.23 06:16
@Anonymní píše:

A jak to potom řešíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
31.10.23 06:28

Buď v klidu takových je vás kvanta,. :mrgreen:

Tak jediný člověk kdo by ti mohl pomoct je psyhclog aby zjistil kde je problém.

• Citovat
  • Upravit
1334
31.10.23 06:34
@Anonymní píše:

Heduš, už zase? A netvrď, že to nejsi ty. Mám to ověřené.. to tě rychle přešlo to vyčerpání organismu. Prosím tě, z čeho živíš děti, když se ti nechce makat? :think:
Ze sociálních dávek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová