Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kfětoslava Čekala jsem, kdo to napíše. Ano, psychicky (někdy i fyzicky) velmi náročnou práci. A mám před sebou 24hodinovou směnu, takže to, že si můžu před tím, než přijdou ostatní, dát kafe a jít na internet, se s náročnou prací nijak nevylučuje. Nestojím u pásu, takže sem přes den normálně chodím tak, jak třeba si jiný dává voraz u cigára. Edit: překlepy
Příspěvek upraven 31.10.23 v 06:48
@Anonymní píše:
Nedokážu chodit do práce nevim jestli za to může můj psychicky stav ale pokaždé když si najdu práci tak že začátku z toho mám radost, baví mě to ale potom už hledám. kdy se ulejt furt mě něco boli není mi dobře prostě des… každou práci pak opustím…
Jaaaj, more, to mate v genech. Bez kocovat.
@Anonymní píše:
Běžte se léčit s tou vaší Heduš
Takže zase budeš tvrdit, že tohle není tvůj profil? https://www.emimino.cz/…il/adela802/
@Mall126 píše:
Takže zase budeš tvrdit, že tohle není tvůj profil? https://www.emimino.cz/…il/adela802/
Je to ona. Ma i diskusi ze včerejška, proc nemate radi Hedus ![]()
@vokishka píše:
Je to ona. Ma i diskusi ze včerejška, proc nemate radi Hedus
Však já si to hned myslela, že je to Heduš. A to měla ještě včera diskuzi na celkový vyčerpání organismu… Proč ji ještě admini nezablokovali?
každý den x diskuzí a pořád o 💩
Já už si přestávám myslet, že je nemocná, spíš sem chodí opravdu účelově trolit.
A ještě je tak h*oupá, že si myslí, že jí nikdo nepozná
@vokishka píše:
Je to ona. Ma i diskusi ze včerejška, proc nemate radi Hedus
Je to smutný život. Tak se musíš léčit, když máš psychiku špatnou, že nedokážeš chodit do práce.
@Anonymní píše:
Běžte se léčit s tou vaší Heduš
Jsi to ty, Heduš. A nelži, srdíčka mluví jasnou řečí.
A k věci, jsi prostě líná jak veš. A nemám pochopení, páč já mám dva úvazky, abych utáhla samostatný bydlení a aspoň trochu slušnej zivot
Tak si přestaň vymýšlet číčoviny a švihej do práce, kůže líná ![]()
@Kelsey píše:
Je to smutný život. Tak se musíš léčit, když máš psychiku špatnou, že nedokážeš chodit do práce.
To ona si bude radši vymyslet stopadesát nemocí, jen aby nemusela hrábnout rukama. Vyhulovat u kafíčka a válet si šunky doma, to se líbí každé socce.
Příspěvek upraven 31.10.23 v 07:34
@Betty MacDonald píše:
Jsi to ty, Heduš. A nelži, srdíčka mluví jasnou řečí.
A k věci, jsi prostě líná jak veš. A nemám pochopení, páč já mám dva úvazky, abych utáhla samostatný bydlení a aspoň trochu slušnej zivotTak si přestaň vymýšlet číčoviny a švihej do práce, kůže líná
Ona nemůže je přece nemocnáááá ![]()
@Anonymní píše:
Je to život úplně na nic
To Ti věřím a souhlasím s Tebou, takový život je na nic!
@mamule42 píše:
Ona nemůže je přece nemocnáááá
Jasný, viz můj příspěvek výše. ![]()