Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Běžte se léčit s tou vaší Heduš
Nebo se bež léčit ty a uleví se všem ![]()
@Anonymní píše:
Je to život úplně na nic
Ale vždyť tobě to vyhovuje. Sedět doma na perdeli a namlouvat si, jak vážně nemocná jsi. Zrovna tebe by měli nechat za vyšetření platit. Omlouvám se, ale je to tak! Jen taháš peníze ze zdravotního systému a státu! Už minimálně rok ti tu všichni říkají, ať jdeš k psychiatrovi, ale to ne. Co kdyby ses náhodou vyléčila, to už bys neměla omluvenku na to své nicnedělání. Takhle se aspoň můžeš vymlouvat, jak na tom jsi zle
@Betty MacDonald píše:
To ona si bude radši vymyslet stopadesát nemocí, jen aby nemusela hrábnout rukama. Vyhulovat u kafíčka a válet si šunky doma, to se líbí každé socce.Příspěvek upraven 31.10.23 v 07:34
A tenhle materiál má doma dvě děti ne? Předpokládám, že si pořídí další, aby opravdu rukama hrábnout nemusela
já se fakt za některý spoluobčany stydím
@Mall126 píše:
Takže zase budeš tvrdit, že tohle není tvůj profil? https://www.emimino.cz/…il/adela802/
A jo, je to ona, neprošla srdíčkovým testem:)
@Betty MacDonald píše:
Jsi to ty, Heduš. A nelži, srdíčka mluví jasnou řečí.
A k věci, jsi prostě líná jak veš. A nemám pochopení, páč já mám dva úvazky, abych utáhla samostatný bydlení a aspoň trochu slušnej zivotTak si přestaň vymýšlet číčoviny a švihej do práce, kůže líná
Proč jí říkáte Heduš, když má nick Adéla?
@Limi123 píše:
Proč jí říkáte Heduš, když má nick Adéla?
Protože je to stodvacátá reinkarnace Heduš.
No když budeš šikovná uheajes to na invalidní důchod takzvané na hlavu. Takových je.
@ludmilaadamkova píše:
No když budeš šikovná uheajes to na invalidní důchod takzvané na hlavu. Takových je.
Prece neni blazen, ne.
Ale to nemusíš být blázen. Stačí nějaka diagnóza. Chronická deprese. Bipolární porucha atd…
Bohužel je poměrně dost lidí kteří jsou na tom podobně jako Hedus a nějaký stupeň ID je jim přiznán. Ono diagnostika duševních onemocnění není úplně exaktní.
Příspěvek upraven 31.10.23 v 08:44
Hele Heduš nevyhrozovala si před pár měsíci, že končíš s epipinem a už se sem nikdy nevratis?
Buď se jdi léčit na psychiatrii a nebo švihej do práce ![]()
Když se mi v dětství nechtělo na pole nebo na vinhohrad a vymýšlela jsem si cokoliv (bolela hlavička, nebo bylo moc horko, moc zima apod.), tak se táta jen podíval a řekl : Ty potřebuješ malý dvůr a velký bič ![]()
a měl pravdu..
bujné zemědělství jsem tedy opustila velmi brzy, ale s dobrými pracovními návyky už od dětství, makám od 18 a ráda.. a fakt nemám pochopení pro lemply a vyžírky.
Náš stát přišel na buben mimo jiné právě i díky monstrozní obludné megapodpoře individuí, jako jsi ty.
@ludmilaadamkova píše:
@NeilikaAle to nemusíš být blázen. Stačí nějaka diagnóza. Chronická deprese. Bipolární porucha atd…
Bohužel je poměrně dost lidí kteří jsou na tom podobně jako Hedus a nějaký stupeň ID je jim přiznán. Ono diagnostika duševních onemocnění není úplně exaktní.
Příspěvek upraven 31.10.23 v 08:44
To vim, byla to nadsazka, protoze Hedus si doopravdy nepripousti zadnej psychickej problem ![]()
@Lucy75 Bohužel je to přesně tak. Těch vyžírků je tady přespříliš. Jak bychom se měli všichni líp, kdyby každý něčím přispěl, jenže tady pár lidí pracuje a vymýšlí se, jak jim to co nejvíc znepříjemnit a vzít i poslední zbytky „výhod“ a pak početná skupina těch, kteří se vezou, odpočatí, však on se někdo postará! Přitom návyky z dětství a příklad rodičů je zásadní. Jenže když je vedení státu takto pitomé a nechá si s. át na hlavu, neváží si slušných lidí a podporuje nemakačenka, tak co s tím?! O neodvádění daní raději příště. ![]()
Přitom každý nemusí být jaderný inženýr, i pro ty, co nemají vzdělání a schopnosti, by se našlo práce dost a vypadalo by to tu jinak, i kdyby se starali jen o úpravu veřejného prostoru, ale copak musí? Ne, to jen pracující musejí dotovat tuto svoloč.
Nebo je naprosto OK a jen trolí.. těžko říct