Nedokážu chodit do práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.10.23 09:02

Víte houby co všechno mi je hlavně že jsem blazen

• Citovat
  • Upravit
42442
31.10.23 09:03
@Anonymní píše:
Víte houby co všechno mi je hlavně že jsem blazen

A nemakačenko, na to nezapomeň!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
31.10.23 09:21

Víš, problém tohoto fóra je v tom, že všichni vědí, jak se věci mají (já v některých diskuzích taky, přiznávám), ale nic není černobílé. Znám lidi, kteří mají úzkosti ze selhání a proto si práci ani nenajdou. Prostě si netroufnou jít na pohovor. Jeden takový má „naštěstí“ hodně peněz, takže ho nic nenutí se se strachem snažit vypořádat. Asi bys měla zajít k psychologovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
31.10.23 09:43
@Dana066 píše:
Víš, problém tohoto fóra je v tom, že všichni vědí, jak se věci mají (já v některých diskuzích taky, přiznávám), ale nic není černobílé. Znám lidi, kteří mají úzkosti ze selhání a proto si práci ani nenajdou. Prostě si netroufnou jít na pohovor. Jeden takový má „naštěstí“ hodně peněz, takže ho nic nenutí se se strachem snažit vypořádat. Asi bys měla zajít k psychologovi.

To ovšem ona kategoricky odmítá, to už jí tu radíme rok. Údajně teda v listopadu jde, ale jestli je to pravda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
31.10.23 09:45

@Mall126 Aha…Myslela jsem, že tu píše poprvé. Asi je to pro vás známá firma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
31.10.23 09:49
@Kockazvysocan píše:
Bohuzel tenhle stat a socialni system temhle vyzirkam jen nahrava.

Přesně. První, co by měli v rámci šetření udělat, přestat vykrmovat sociálními dávkami takováto nemakačenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.23 10:01

@Da12 sociální i zdravotní si platí takže… :

• Citovat
  • Upravit
22566
31.10.23 10:43
@Dana066 píše:

Problem tohoto fora je hlavne v tom, ze tady se vsechno oznacuje za psychicky problem a depku a hned se predepisuji AD. Tady aby clovek ziskal pocit, ze kdyz nebere AD, tak neni normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12594
31.10.23 10:57
@Anonymní píše:
Nedokážu chodit do práce nevim jestli za to může můj psychicky stav ale pokaždé když si najdu práci tak že začátku z toho mám radost, baví mě to ale potom už hledám. kdy se ulejt furt mě něco boli není mi dobře prostě des… každou práci pak opustím…

Ach jo, po precteni vcerejsich a dnesnich diskuzi Hedus a ten exot co chce nejake chovne zvire pro deti..mam pocit ze zase pacosi na psychine meli vecirk, se zapnutou wifi 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
31.10.23 11:09

Blbost. Zřejmě tě někdo živí a ty sis zvykl/a na servis. Počkej až nebudeš mít co do pusy, vezmeš i práci,,hajzlbáby"… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2079
31.10.23 11:15

Podle mě účelový provokatér, chce to tu trochu rozproudit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
31.10.23 12:40

Je to nutný tyhle nadávky? Vždyť vůbec netušíte, kdo je zakladatelka. Proč má problém, kvůli čemu atd.

Jako buďte rády, že to nechápete. Já bych její „problémy“ mít nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65200
31.10.23 13:04
@lilith1 píše:
Ach jo, po precteni vcerejsich a dnesnich diskuzi Hedus a ten exot co chce nejake chovne zvire pro deti..mam pocit ze zase pacosi na psychine meli vecirk, se zapnutou wifi 8o

Hod sem odkaz na to chovne zvíře, dik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.23 13:14

Žádný chovné zvíře neschanim

• Citovat
  • Upravit
2902
31.10.23 13:14
@Zeoli píše:
Je to nutný tyhle nadávky? Vždyť vůbec netušíte, kdo je zakladatelka. Proč má problém, kvůli čemu atd.Jako buďte rády, že to nechápete. Já bych její „problémy“ mít nechtěla.

@Zeoli Ale máme tušení hraničící s jistotou. Podívej, jasně, že sem může přijít kdokoliv s čímkoliv. Pro někoho to může být marginální věc, pro někoho neřešitelný problém. Většinou se tazateli dostane přehršel odpovědi a více či méně dobrých rad. Většinou také nikdo nikoho neodsuzuje a nedělá z něj blázna. Takto se přistupovalo i ke jmenované „Heduš“. Braly jsme ji vážně a snažily se poradit, jak nejlépe jsme uměly. Potíž je v tom, že ona vlastně ani o žádné rady zřejmě nestojí, natož aby se jimi řídila. Zakládá si stále nové a nové profily a diskuze jsou stále o jednom. Věřím tomu, že ta paní je vážně nemocná, ale veškeré její problémy jsou psychického původu. Opravdu by se měla léčit, má děti a manžela a pro všechny to musí být náročné. Já bych v její kůži být také nechtěla a není to v žádném případě směšné, to ne. Jenže když už je to od ní 150. diskuze pořád dokola, tak co s tím? Tady by se měla angažovat především její rodina. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová