Nedokážu odejít z práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5236
28.5.25 12:51
@Anonymní píše: Více

Nikdo to za tebe neudela, takze proste posbirej posledni zbytky odvahy, aktualizuj zivotopis a zacni koukat po nove praci. Lepsi prace a lepsi kolektiv vzdycky nekde existuji. Ale mela by ses naucit branit a postavit sama za sebe - pokud se nechas postavit do pozice otloukanka, budes to mit v zivote tezke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35731
28.5.25 13:15
@Anonymní píše: Více

V životopise máš kde v současnosti děláš? Jestli ano, tak není problém si kontakt najít na stránkách firmy. Jinak bych dala kdyžtak kontakt na předchozí zaměstnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
28.5.25 13:59

Lepší vrabec v hrsti, než holub na střeše. Teď máš nenáročnou práci, ale blbý kolektiv. Můžeš si polepšit, ale také výrazně pohoršit. Již nemusíš takto nenáročnou práci sehnat a nebo tam ten kolektiv bude ještě horší. Vzhledem k tvému písemnému projevu bych raději setrvala, tam kde jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
28.5.25 18:08
@LiduNe píše: Více

Souhlas. A já jsem v jedné diskuzi (ne na emiminu) dostala docela čoud, když jsem tam psala, že nejsem blázen, abych to zaměstnavateli oznamovala předem, že si hledám práci jinde. Hlavně, když jsem chtěla skončit právě kvůli (novému) vedení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat