Nedokončená maturita
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nedokončená maturita
Dobrý den, mám dotaz. 4 roky zpět jsem dodělala střední avšak mi utekla maturita o pár bodů. Mám udělané vse kromě písemné části z jazyka. Dá se s tím ještě něco dělat po takové době? Případně musí to byt na stejne škole nebo by to slo udělat i jinde? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pokud jsi nedošla na opravný termín a maturitu neudělala, máš prostě základní vzdělání.
Můžem tu polemizovat horem dolem, ale jedinou jistou informaci dostaneš na dané škole (jestli by ti v případě znovupřihlášení ke studiu uznali nějaký ročník například a tys mohla nastoupit rovnou do vyššího).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zavolala bych na tu školu rovnou a zeptala se rovnou tam. Řeknou ti to nejlépe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@konstrukce460 píše:
Dobrý den, mám dotaz. 4 roky zpět jsem dodělala střední avšak mi utekla maturita o pár bodů. Mám udělané vse kromě písemné části z jazyka. Dá se s tím ještě něco dělat po takové době? Případně musí to byt na stejne škole nebo by to slo udělat i jinde? Děkuji
utekla, jakože jsi jí nedala ani na jeden ze tří povolených pokusů, nebo že ses na opravku vykašlala? na maturitu máš tři pokusy a odmaturovat musíš do pěti let, cos přestala být žákem školy. pokud podmínku splňuješ, tak si můžeš podat přihlášku k podzimní maturitě na škole, kdes studovala a máš tam maturitu rozdělanou. pokud podmínku nesplňuješ, tak jedině dohodnout se ve škole (tvojí nebo i jiné se stejným oborem), jestli by tě znova přijali ke studiu, zopakovat si čtvrtý ročník a celou maturitu zkusit znova. tady ale záleží na ochotě ředitele školy tě přijmout, přijetí do vyššího ročníku není nárokové. ale pokud si nejsi jistá, tak nejlíp se obrátit na studijní referentku tvojí bývalé školy a probrat svoje možnosti s ní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit