Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já si myslim,že to máš rozházený práškama…ještě by jsem počkala…ale pokud jsi během té doby co jsi začala brát antikoncepci měla nechráněný sex,tak klidně těhotná být můžeš…ještě by jsem neplašila a pár dní počkala…pokud ms nedorazí určitě zkus další test..
Ahoj, já vysadila prášky někkdy v září a ještě jsem menstruaci nedostala. Dělala jsme si těhotenský test, byl negativní. Doktorka mi řekla, že po vysazení prášků nemusí člověk dostat menstruaci třeba 6měsíců. Mě se to naposledy stalo s postinor, namíchala jsem postinor a antikoncepci a nědostala to 2 měsíce. Určitě je dobré udělat si testy a nebo zajít k doktorovi.
PS: Mám hodně kamarádek co trpěly depresemi po antikoncepci a dodnes mohou používat jen kondom
Budu doufat ze to je jen praskama…
Jinak si rovnou házím mašli
No v pátek udělám další test
to bude od podledniho sexu 10 dní… a těh. test to do 10 dní rozpozná ne? Po 10 dnech by už neměl ukázat špatně.. A kdyby se stalo, že těh. test se ukáže pozitivní a šla bych na potrat, ono se dává nějak do prvního měsíce injekce??
Ty prášky jsou sado maso.. nikdy jsem neměla s ničím problémy, jen od té doby co jsem je brala..
K doktorovi budu volat asi v pondělí
počkám co ukáže další test v pátek ![]()
Taky trpím s tou antikoncepcí, může to být i tím, že mamka na ní má alergii…
Nesnese žádnou. 2× kvůli ní byla v nemocnici, jak jí nemohli zastavit krvácení ![]()
já taky antikoncepci nemůžu..vystřídala jsem jich několik a pokaždý nastal nějakej problém…ale i tak existujou jiný způsoby ochrany..takže pokud jsi věděla,že nejsi chráněná práškama,tak jsi se nijak nechránila??? aspoň teda postinorem po souloži
Bohužel
Nijak… teď si to vyčítám a řvu jak malá holka. Zachovala sem se jak malé dítě :/ Každý děláme chyby, zatím spoléhám na ten negativní test
A když jsem prášky vysadila, do 2 dnů jsem dostala menstruaci. To sem byla na gyndě a tď mi právě meškají. V nějakých článcích jsem ale četla, že prášky chrání delší dobu, i když je už nebereme.. Tak já nevím
Jsem fakt vyřízená ![]()
prášky někdy třeba můžou chránit ještě nějakou dobu..ale musíš být vykritá…takže doktoři řikají,že první měsíc s práškama se máš stejně chránit…jj,lidi dělají chyby …teď jen záleží na tom,jestli si oddechneš a poučíš a nebo budeš muset přemýšlet o tom,že jsi těhu…podle toho co píšeš,si to nemůžeš dovolit,takže doufám a přeju ti,aby to byla ta první možnost.teď nebreč..nemá to cenu…
A může to být i meškáni i když sem tenkrát hned menstruaci dostala? jako reakci na to ze sem je vysadila..? Může to být i v tomto případě kvůli nim??
já si myslim ,že jo..když jsem vysadila prášky,tak jsem to pak měla taky rozházený..tělo v tom má asi trochu maglajs…tak uvidíš no
No doufám
zítra si jdu koupit další test tak doufám, že bude ¨vypadat jak ten první ![]()
ahojik holky co kdyz uz jsme mesic nedostaal menstruaci cim to muze byt poradte prosim dekuji
![]()
anonim123 píše:
ahojik holky co kdyz uz jsme mesic nedostaal menstruaci cim to muze byt poradte prosim dekuji![]()
[/citace
a zkoušela si test?
Ahoj!

Včera jsem si okamžitě dělala těhotenský test. Vyšel negativní. Mám strach, že je to jen počátek a test se mi za týden může ještě změnit nebo to je těmi práškami? 
Potřebovala bych pomoc, poradit a doufám, že i nějak uklidnit
Před měsícem jsem začala brát svou první antikoncepci (je mi 16), bylo to ale nesnesitelné. Pořád jsem se cítila špatně, měla jsem deprese, nafouklé prsa (nemohla jsem si lehnout na břicho, jak obvykle spím), průjmy, bolesti břicha, nechuť k sexu apod. Nemohla jsem to vydržet do další menstruace, a proto jsem prášky vysadila. Ihned jsem zašla na gynekologii, kde mi lékař sice řekl, že to nebylo nejlepší rozhodnutí prášky vysadit, ale co se dá dělat. Napsal mi nové a řekl že je mám začít brát hned v den co mi přijde menstruace vyvolaná tím, že jsem přestala brát prášky. Bohužel jsem zapomněla recepty ve škole, tudíž jsem je nemohla začít brát a tak jsem si řekla, že si měsíc od prášků odpočinu. Bavila jsem se s kamarádkou a ta mi řekla, že taky prášky vysadila a už 3 měsíce nedostala menstruaci. Počítala jsem si dny, kdy to mám dostat. Mělo to být včera. Bohužel nic.. Dneska taky nic