Nedostala jsem menstruaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
anonim865
28.11.13 21:24
@natyber píše:
stojí do 50,– Kč jmenuje se Mamatest, a opravdu by jste se měli chránit :!

Dobře moc děkuji za rady. A určitě na vaše rady dám.

• Citovat
  • Upravit
2133
28.11.13 21:25

Já holky nevím, ale já bych doporučila jinej než Mamatest :nevim: Od té doby co je novej tak stojí za starou belu :cert:

Máte tam Dr Max lékárnu? Koupila bych ten jejich test ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
28.11.13 21:30

Mamatest je normálně v pohodě pokud už 5 dní nedostala ms tak to ukáže, v mém okolí se používá pouze a jedině mamatest a zatím nezklamal ;) já bych přeci jen šla radši na gyndu, vzala raní moč, udělají test, můžou i z krve a taky dávají nějakou injekci myslím :think: :think: která by mohla vše zachránit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
28.11.13 21:34

Jejda :(

Mamka ti nevysvětlila, jak důležitá je antikoncepce?

Určitě si kup test, přeju ať je negativní :hug: a kdyby byl pozitivní, tak hlavně neblázni a s někým si o tom promluv :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
28.11.13 21:37

Jak zachranit? 5 ty tyden tehotenstvi? agolutin je n aopozdenou ms, pripadne tehotenstvi podpori…
myslite nejakou potratovou injekci? to u nas tedy neni..existuji jen pilulky a nevim jestli se uz mohou pouzivat..aha tak uz da..
 http://tn.nova.cz/…a-kolik.html

• Citovat
  • Upravit
anonim865
28.11.13 21:38
@anonim865 píše:
Dobře moc děkuji za rady. A určitě na vaše rady dám.

Můžu se ještě zeptat? Mohli by to poznat z moči?

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
28.11.13 21:40
@anonim865 píše:
Můžu se ještě zeptat? Mohli by to poznat z moči?

z krve ;)

• Citovat
  • Upravit
anonim865
28.11.13 21:40
@Tarinka píše:
Jejda :(

Mamka ti nevysvětlila, jak důležitá je antikoncepce?

Určitě si kup test, přeju ať je negativní :hug: a kdyby byl pozitivní, tak hlavně neblázni a s někým si o tom promluv :hug:

Děkuji :hug: no právě toho se strašně bojím co když vyjde pozitivní??? vůbec nevím co bych dělala :,(

• Citovat
  • Upravit
2133
28.11.13 21:45

@natyber Já bych podle Mamatestu nebyla těhotná snad ani teď :lol: Ale každý a´t používá co chce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
28.11.13 21:45
@anonim865 píše:
Děkuji :hug: no právě toho se strašně bojím co když vyjde pozitivní??? vůbec nevím co bych dělala :,(

co bys dělala? Okamžitě bys to řekla rodičům a spolu byste to začali řešit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
28.11.13 21:46

Kdyby to chtela rict rodicum neptala by se nas…kazdy nema rodice se kterymi se muze o tomto radit nebo od nich cekat pomoc…

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
28.11.13 21:47

@jayjayka mamatesty se hrozne zhorsili, pokud tedy mohu srovnavat pred 5 lety a ted… ;)

• Citovat
  • Upravit
anonim865
28.11.13 21:49
@ynax píše:
co bys dělala? Okamžitě bys to řekla rodičům a spolu byste to začali řešit!!!

Prostě už od mala moc věci máme neříkám, jsou prostě lidi ktery s rodiči tak dobry vztah nemají a zrovna já patřím mezi ně. ňák jsem mamu moc nikdy nezajímala, vubec si nedokažu představit že bych jí něco takovího musela říct.

• Citovat
  • Upravit
10680
28.11.13 21:50
@anonim865 píše:
Děkuji :hug: no právě toho se strašně bojím co když vyjde pozitivní??? vůbec nevím co bych dělala :,(

Těhotenskej test to rozpozná z moči, zítra si ho kup a poctivě přečti návod, většinou to funguje tak, že načuráš do nějakýho kelímku, třeba od jogurtu, kterej vymyješ, tam namočíš ten test, ale ponoříš tam jen kousek pod takovou rysku, která na něm bude vyznačená, necháš nějakej čas takhle namočený (většinou 15s), vytáhneš a položíš aby ležel vodorovně, třeba na umyvadlo, čekáš 1 minutu…

Kdyby byl pozitivní, šla bys na gynekologii, kde by ti ještě vzali krev a z tý by se to potvrdilo :think:

Už jsi byla někdy na gynekologii? :think:

Kdyby jsi z toho všeho měla velikej strach a neměla si o tom s kým popovídat, tak přijď klidně sem, spoustu ženskejch ti tu sice napíše, že jsi střevo, ale nikdo to nemyslí zle a každej ti rád poradí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
28.11.13 21:52
@KackaDoup píše:
@jayjayka mamatesty se hrozne zhorsili, pokud tedy mohu srovnavat pred 5 lety a ted… ;)

Já bych s tím holčině hlavu nemotala… pokud má spoždění 5 dní a byla by těhotná, tak to myslím ukáže každej test :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí