Nedostala jsem menstruaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6050
15.12.13 19:53

@Sphynxik co dál :think: asi jít na kontrolu k lékaři :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
2.1.14 18:13

Já taky čekám už skoro 2 týdny, břicho mě nebolí, je mi dobře, jen mám ted 4 dny rýmu ale kvůli otmu to určitě není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.14 17:30

Dobry den, potrebuju radu mela jsem s pritelem oralni sex a mam tyden zpozdeni s menstruaci a k tomu me bolí v podbrisku? Nemuzu byt tehotna? Pritel rikal ze si daval pozor aby jenelarak nic na rukach! Prosim o radu predem dekuji

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
3.5.14 10:42

Já bych to tak nehrotila, u žen někdy vynechá bez důvodů a nic špatného to neznamená. Pokud to bude jen jednou, nemusí tě to zas tak trápit. Jinak ten test přeci jenom zkus třeba za týden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
3.5.14 13:07

Mě takto nepříjde, tak jednoou do roka. a to to takovým stylem, že jenou nepřišla na 3 měsíce…důvod neznámý.
Pak nepřišla za 62dní…důvod…no prostě se to tak někdy stávám. Nevím jak tvůj ale můj dr. dává vyvolávačku až po 90dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
3.5.14 13:45

Může to mít spoustu příčin, dělali ti ultrazvuk? Někdy za to může cysta na vaječníku, jindy třeba anovulační cyklus, MS přijde, ale třeba později. Já mívala vždy 29-35 cykly a teĎ se mi jeden protáhl na 47, a MS 48 den dorazila sama od sebe, bez vyvolávačky. HA už tak 10 let neberu. A dr. říkal, zřejmě anovulační cyklus, i podle BT, to tak vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
5.5.14 09:25

Ahoj, nečetla jsem celou diskuzi, tak se omlouvam jestli tu je už napsané něco podobného. Asi 6 dní mám zpožděnko, HA neberu, sex byl v únoru (chráněný) a od té doby již 2× menzes. Jsem celkem nervózní, jelikož se mi to nikdy nestalo, cyklus mývám již asi 6 let pěkně pravidelný (cca 28-30 dnu max.) Ted obcas mam i bolesti v podbrisku jako bych to mela dostat, ale nic :(
Omlouvám se, ze nepisu moc hacky a carky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
5.5.14 09:36

@kacaaa tak 6 dní, je ještě v normě. Počkej až bude tak 10-14 a pak vyraž k dr. Může to být cokoliv. Cysta, anovulační cyklus, nebo nebrala jsi nějaké léky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
5.5.14 09:54
@boruvkay píše:
@kacaaa tak 6 dní, je ještě v normě. Počkej až bude tak 10-14 a pak vyraž k dr. Může to být cokoliv. Cysta, anovulační cyklus, nebo nebrala jsi nějaké léky?

dobre, jeste vydrzim, zadne prasky a nic jsem nebrala, ja mam preste desnej strach, ale zase si rikam ze uz 2× po sexu jsem kramy mela takze to bude v pohode, asi jsem z toho jen vynervovana :( pockam a pak kdyztak vyrazím za dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
5.5.14 10:33

@kacaaa to už by jsi měla nějaké příznaky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.5.14 17:56

nedostala jsem menstruaci po dobrání platíčka

Dobrý den ( Ahoj), mám dotaz: Již rok beru antikoncepci Bonadea, vždy bylo vše v pořádku, ale minulé platíčko jsem začala brát o tři dny dříve, z důvodu navštěvy akvaparku…platíčko jsem dobrala a menstruace se nedostavila…udělala jsem si těhotenský test a ten vyšel, l že mimčo nečekám( což jsem doufala, protože se snažím brát prášky pravidelně a ještě jsem nikdy nezapomněla)…prášky jsem dobrala ve středu a ve čtvrtek jsem s partnerem měla ještě pohlavní styk, nepředpokládala jsem, že bych to nedostala, menstruaci jsem vždy dostala 2-3 den po ukončení platíčka. Myslíte si, že menstruace nepřišla kvůli tomu posunutí o tři dny? Mám brát další platíčko? Nehrozí že bych mohla z toho čtvrtku být v jiném stavu, když jsem během pauzy neměla menstruaci? Moc děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.10.14 17:50

Nedostala jsem to

Ahoj holky, prosím o radu více zkušené než jsem já. 4. a 5., kdy se mi nedostavila menses jsem si dělala testy (Mamatest) a oba vyšly negativně. Dnes, 7. den po vynechání, jsem si dělala třetí test (od Dr. Maxe) a vyšel také negativně. Dneska jsem začala malinko krvácet, ale ne mé poměry opravdu velmi málo - myslíte, že testům můžu věřit? a co může způsobit takový odsun mensesu? máte některá zkušenosti? Děkuji moc! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85394
10.10.14 18:27

@kobby verila bych vsem trem testum. Duvody posunu muzou byt ruzne, proste se Ti posunula ovulace napriklad stresem, nachlazenim. Nekdy se ani duvod nenajde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
10.10.14 18:49

@kobby souhlasím s příspěvkem nade mnou. Je dost nepravděpodobné ze by tři testy byly vadné-nicmene není to nemožné. Posunout ms muzes i stresem v podstatě jakýkoliv vykyvem. Pokud si nejsi jista tak gynda, krev a mas jistotu. Drzim palce ať vyjde výsledek jaký si přeješ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
10.10.14 18:51

Já bych věřila testům. Je možné že se ti to krvácení ještě rozjede :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat