Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já taky čekám už skoro 2 týdny, břicho mě nebolí, je mi dobře, jen mám ted 4 dny rýmu ale kvůli otmu to určitě není.
Dobry den, potrebuju radu mela jsem s pritelem oralni sex a mam tyden zpozdeni s menstruaci a k tomu me bolí v podbrisku? Nemuzu byt tehotna? Pritel rikal ze si daval pozor aby jenelarak nic na rukach! Prosim o radu predem dekuji
Já bych to tak nehrotila, u žen někdy vynechá bez důvodů a nic špatného to neznamená. Pokud to bude jen jednou, nemusí tě to zas tak trápit. Jinak ten test přeci jenom zkus třeba za týden ![]()
Mě takto nepříjde, tak jednoou do roka. a to to takovým stylem, že jenou nepřišla na 3 měsíce…důvod neznámý.
Pak nepřišla za 62dní…důvod…no prostě se to tak někdy stávám. Nevím jak tvůj ale můj dr. dává vyvolávačku až po 90dnech.
Může to mít spoustu příčin, dělali ti ultrazvuk? Někdy za to může cysta na vaječníku, jindy třeba anovulační cyklus, MS přijde, ale třeba později. Já mívala vždy 29-35 cykly a teĎ se mi jeden protáhl na 47, a MS 48 den dorazila sama od sebe, bez vyvolávačky. HA už tak 10 let neberu. A dr. říkal, zřejmě anovulační cyklus, i podle BT, to tak vypadá.
Ahoj, nečetla jsem celou diskuzi, tak se omlouvam jestli tu je už napsané něco podobného. Asi 6 dní mám zpožděnko, HA neberu, sex byl v únoru (chráněný) a od té doby již 2× menzes. Jsem celkem nervózní, jelikož se mi to nikdy nestalo, cyklus mývám již asi 6 let pěkně pravidelný (cca 28-30 dnu max.) Ted obcas mam i bolesti v podbrisku jako bych to mela dostat, ale nic ![]()
Omlouvám se, ze nepisu moc hacky a carky ![]()
@kacaaa tak 6 dní, je ještě v normě. Počkej až bude tak 10-14 a pak vyraž k dr. Může to být cokoliv. Cysta, anovulační cyklus, nebo nebrala jsi nějaké léky?
@boruvkay píše:
@kacaaa tak 6 dní, je ještě v normě. Počkej až bude tak 10-14 a pak vyraž k dr. Může to být cokoliv. Cysta, anovulační cyklus, nebo nebrala jsi nějaké léky?
dobre, jeste vydrzim, zadne prasky a nic jsem nebrala, ja mam preste desnej strach, ale zase si rikam ze uz 2× po sexu jsem kramy mela takze to bude v pohode, asi jsem z toho jen vynervovana
pockam a pak kdyztak vyrazím za dr.
Dobrý den ( Ahoj), mám dotaz: Již rok beru antikoncepci Bonadea, vždy bylo vše v pořádku, ale minulé platíčko jsem začala brát o tři dny dříve, z důvodu navštěvy akvaparku…platíčko jsem dobrala a menstruace se nedostavila…udělala jsem si těhotenský test a ten vyšel, l že mimčo nečekám( což jsem doufala, protože se snažím brát prášky pravidelně a ještě jsem nikdy nezapomněla)…prášky jsem dobrala ve středu a ve čtvrtek jsem s partnerem měla ještě pohlavní styk, nepředpokládala jsem, že bych to nedostala, menstruaci jsem vždy dostala 2-3 den po ukončení platíčka. Myslíte si, že menstruace nepřišla kvůli tomu posunutí o tři dny? Mám brát další platíčko? Nehrozí že bych mohla z toho čtvrtku být v jiném stavu, když jsem během pauzy neměla menstruaci? Moc děkuji za odpověď.
Ahoj holky, prosím o radu více zkušené než jsem já. 4. a 5., kdy se mi nedostavila menses jsem si dělala testy (Mamatest) a oba vyšly negativně. Dnes, 7. den po vynechání, jsem si dělala třetí test (od Dr. Maxe) a vyšel také negativně. Dneska jsem začala malinko krvácet, ale ne mé poměry opravdu velmi málo - myslíte, že testům můžu věřit? a co může způsobit takový odsun mensesu? máte některá zkušenosti? Děkuji moc! ![]()
@kobby verila bych vsem trem testum. Duvody posunu muzou byt ruzne, proste se Ti posunula ovulace napriklad stresem, nachlazenim. Nekdy se ani duvod nenajde.
@kobby souhlasím s příspěvkem nade mnou. Je dost nepravděpodobné ze by tři testy byly vadné-nicmene není to nemožné. Posunout ms muzes i stresem v podstatě jakýkoliv vykyvem. Pokud si nejsi jista tak gynda, krev a mas jistotu. Drzim palce ať vyjde výsledek jaký si přeješ ![]()
Já bych věřila testům. Je možné že se ti to krvácení ještě rozjede ![]()