Nedostala jsem menstruaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
10.10.14 21:29

Holky, děkuju, trosku jste mě uklidnily :D Nicméně krvácení ustalo a zase nic - na gyndu bych i šla - ale než mě vezmou, tak to trvá - nevíte, kde v Brně by se dalo jít bez objednání? Nebo by mě vzali rychle? Svého gynekologa tu nemám - chci ho měnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
11.10.14 20:41

V brne netusim, ale kousek :D (asi 23km) berou bez objednani a rekla bych ze prijmaji nove pacientky (chodim tam ja a jsem max spokojena zatím) ;) je to asi pu hodky od brna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.10.14 21:13

Ahoj, prosim i radu beru antikoncepci a minuly mesic jsem nedostala menzes a doktor me uklidnil ze to je normalni at si udelam test…byl negativni a nic nenasvedcovalo tomu ze bych byla tehotna a ted sem menzes opet nedostala a tes je porad negativnni… mam z toho trochu depresi…muze te mi poradit? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85397
14.10.14 06:44

@zlombidlo pri antikoncepci se muze stat, ze menstruace uplne vymizi, tehotna byt nemusis. Menstruace pri brani HA je stejne umela, stejne by ses ji nemohla ridit. Nevim, kolik Ti je, ale az se budes snazit o dite poznas, co je HA za svinstvo. Muzes zkusit zmenit jedine druh HA, pokud Te to znervoznuje, ale ani s jinou nemusis menses mit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.15 23:04

Ahoj..Za necelý mesíc mi je 17 a teprve 3 mesice žiju sexuálnim zivotem…antikoncepci neberu a uz tyden se mi nedostavila menstruace. K doktorovi se bojim( bojim se co mi rekne)..proto se nejprve chci zeptat tady…Velice prosim o radu.
Muze to byt tím ze si telo zvyká na můj sexuální zivot?..nebo hormony?

• Citovat
  • Upravit
206
12.6.16 14:31

Ahoj, potrebuju asi jenom ujistit, ze je vše OK :) Jsem 33DC, nedostala jsem menstruaci, ale těhotenský test vychází negativní, a ani se oproti předchozím zkušenostem těhotná necítím. Normální cyklus mám 26-27 dni. Jsem mimo ČR, takže si nemůžu zajít k doktorce a místní se mi zkoušet nechtějí. Je problém, když menstruaci nemám? Jak dlouhé musí byt vynechání, aby to bylo potřeba řešit s doktorku? Omlouvám se za hloupý dotaz, ale mám špatný přístup k netu, takže si to nemůžu vyhledat, pořad to padá. A nikdy se mi to zatím nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.8.16 20:30

nedostala jsem to pomoc muze to byt tou antikoncepci

Dobry den potrebovala bych pomoct dostala sem antikoncepci brala sem ji ale po jedenacti dnech sem ji vysadila nebylo mi dobre k rvacela sem a nic nepomahala ani ne den po vysazeni sem mela nechraneny styk a ted sem to uz mesic nedostala muze to byt kuli te antikoncepci nebo je mozne ze sem v tom :,( :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
21.8.16 20:37
@1409 píše:
Dobry den potrebovala bych pomoct dostala sem antikoncepci brala sem ji ale po jedenacti dnech sem ji vysadila nebylo mi dobre k rvacela sem a nic nepomahala ani ne den po vysazeni sem mela nechraneny styk a ted sem to uz mesic nedostala muze to byt kuli te antikoncepci nebo je mozne ze sem v tom :,( :think:

jasně že jsi v tom :D. S takto odpovědným přístupem bych se ani moc nedivila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.10.16 16:20

Zpoždění MS při antikoncepci

Ahoj holky,
Potřebovala bych Vaše drahocenné rady.
Je mi 17 a beru antikoncepci Mistra už asi rok a beru jí svědomitě každý den ve stejnou hodinu.
Půlroku spolu s přítelem sexuálně žijeme.
Teď mám ale už týden zpoždění. Jen jeden den, kdy jsem to měla dostat, jsem trošku krvácela, spíš jen špinila. A víc nic :nevim:
Nikdy se mi to ještě nestalo a neměla jsem s menses nějakej problémy. Vždy jsem to dostala 3. den po posledním prášku z platíčka.
Navíc mě teď hodně bolí v podbřišku, kolikrát je to až bodavá bolest.
Jsem teď trochu nachlazená, myslíte, že to může být tím? Zdáse mi to ale zvláštní :think:
Myslíte, že se jedná o nějaký problém nebo že bych mohla být těhotná? Nechce se mi hned běžet na gyndu, je mi to i takový trapný :oops:
Předem moc děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
4.10.16 16:24

@misa.nevo Tak zaskoč do lékárny a počůrej test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
4.10.16 16:24

Zkus těhotenský test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
4.10.16 16:26

Tak zkus těhotenský test…ale jestli bereš poctivě HA, tak to těhotenství s největší pravděpodobností nebude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.10.16 16:28

Dobře, test určitě zkusím, děkuju :hug:
@Sněženka25 No, doufám že ne, na miminko se sice jednou strašně moc těším, ale teď toho mám ještě hodně před sebou, co se týče školy a na miminko bych opravdu ještě ráda počkala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
4.10.16 17:55

Zkus udělat test a uvidíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
31.3.17 10:19

Ahoj cely mesic sem nedostala menstruaci prasky beru ale par sem jich zapomela si vzit a u doktora sem byla vse je v poradku rek mi ze tehotenstvi zatim nevydi za jak dlouho to doktor zisti teh.test sem si nedelala nevim pokud by to zistil kdyz doktor to nevydel diky za radu :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí