Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
rufinečka píše:
ahoj ,může mi některá z vás prosím poradit ohledně opoždění MS?Minulý měsíc jsem měla 16.12.2011 a tento měsíc zatím nic a mám i bílý hustý výtok,ale nic mě nesvědí ani nepálí.Je fakt,že jsem nachlazená,ale minulou sobotu jsem měla jakože jo tak jsem si dala tampon ale bylo to jen pár kapek a na tamponu trošinku žlutého výtoku pak už od té doby nic.příznaky mám normálně bolest prsou,pobolívání vaječníku a semtam křeče v břiše dokonce i v noci ale zatím nic.Myslíte,že to může být tím nachlazením?HA neberu.Zatím díky za odpovědi.
no,já by jsem to viděla na těhu test…ale samozřejmně i ta nemoc to mohla způsobit…
Ahojky muze mi nektera poradit tento mesic jsem vubec nedostala ms nevim cim by to mohlo byt tehotna byt nemuzu navic i test byl negativni
Ješte jí dostat mužeš já ji čekám už mám spoždění a taky nic nevím.a jak víš že těhu být nemužeš když sis dělala test?
Ahoj holky,
chtěla bych se poradit,jestli se vám to taky někomu třeba nestalo.Takže: antikoncepci neberu více než rok,ze začatku vysazení jsem MS měla trochu nepravidelně ,ale pak se to celkem srovnalo a měla jsem ji celkem srovnanou,jenže jsem jí měla dostat minulý týden ve čtvrtek až v sobotu a do dnešního dne nepřišla,což je více než týden.Tento pátek jsem si dělala test a byl negativní a v pátek jsem také byla na gynde na pravidelné kontrole,a doktor nic neříkal,jen mi předepsal nějaké vitamíny ,ale o těhotenství nebo proč MS nepřišla neřekl nic…Krev mi nebral,jen vyšetření a ultrazvuk.Furt běhám na záchod ,protože se mi zdá že MS už dorazila,mám typické křeče ale ona pořád nikde,tak nevím jestli to může mít jiný důvod,ale například stresu si nejsem vědoma ,ale ani nemocná jsem nebyla,tak nevím ,nikdy se mi to právě nestalo,že by tak dlouho meškala …Nemáte někdo zkušenosti s tím co by to mohlo být? Děkuji
Podle mě týden ještě nic není a když máš typické křeče, tak je to třeb apříprava na menstruaci. Určitě si pak ještě udělej test a když to bude trvat déle, tak už bych se objednala k lékaři.
Tak hodně holek má ještě cyklus neupravený
Každop. by bylo lepší zajít ke gynekologovi, protože pak ti to přijde a budeš to mít tak silný, že nebudeš vědět, čí jsi ![]()
Děkuji za radu
Dnes jsem to konečně dostala,tak jsem ráda,že to nic není a jsem v pořádku snad ![]()
Ahoj, chtěla jsem se optat jak velké může být riziko těhotenství, když jsem dva měsíce nebrala antikoncepci a asi před14dny jsme měli s partnerem pohl.styk,pak měli být měsíčky ty nepřišli a včera jsme měli opět pohl.styk ovšem obadva byli bohužel nechráněný!!!Už od rána, mám nevolnosti a nolesti břicha a můj gynekolog má dovolenou
Děkuji za odpověd
Ahoj holky,
už 7 dní nemám menstruaci, s přítelem mám pohlavní styk bez ochrany. A těhotenský test my vyšel negativní. Mám bolesti i citlivost bradavek, občas se objeví nevolnost, mám bílý výtok a někdy mě bolí v podbříšku. Nevíte co to může být? Jsem docela zoufala, protože bych ráda miminko chtěla a takhle nevím na čem jsem. Mám doktorku, která my právě už jednou udělala planej poplach a už jí od té doby nevěřím
Děkuji
Já antinu, neberu už dlouho…právě v plodný den se podařilo… co asi že
no a jelikož mám velký problém se záněty tak jsem myslela že zatím nemůžu mít děti…vše je možné ale že jo …no včera mi měla přijít menstruace a nic jen mě pobolívá v podbříšku počkám a jestli, ani odpoledne nic udělám test…jinak beru horčík ale to by asi nemělo mít vliv na menstruaci ne? Děkuji ![]()
@kate.longoria píše:
Já antinu, neberu už dlouho…právě v plodný den se podařilo… co asi ženo a jelikož mám velký problém se záněty tak jsem myslela že zatím nemůžu mít děti…vše je možné ale že jo …no včera mi měla přijít menstruace a nic jen mě pobolívá v podbříšku počkám a jestli, ani odpoledne nic udělám test…jinak beru horčík ale to by asi nemělo mít vliv na menstruaci ne? Děkuji
Viz: plodné dny 20-21 dnes 4…
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat. Nejsem ještě tak sběhlá v používání antikoncepce, když beru Yadine a doberu ji, můžu mít stále styk než přijde menstruace? a potom, když si po menstruaci vezmu zase první pilulku, jsem stále i po tom co jsem vzala jen další pilulku z nového balení chráněná???
Díky za odpověď.
@Anonyyyym píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat. Nejsem ještě tak sběhlá v používání antikoncepce, když beru Yadine a doberu ji, můžu mít stále styk než přijde menstruace? a potom, když si po menstruaci vezmu zase první pilulku, jsem stále i po tom co jsem vzala jen další pilulku z nového balení chráněná???
Díky za odpověď.
Jsi chranena i behem te sedmidenni pauzy;-) neni to napsany v pribalovym letacku?
Právě, že není… Je tam spoustu jiných informací, ale tohle jsem tam prostě nenašla.. Děkuju za info… ![]()
@Anonyyyym píše:
Právě, že není… Je tam spoustu jiných informací, ale tohle jsem tam prostě nenašla.. Děkuju za info…
To je skoda! pritom je tam kazda prkotina, ze?:-)