Nedostala jsem menstruaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
28.11.13 21:52
@anonim865 píše:
Prostě už od mala moc věci máme neříkám, jsou prostě lidi ktery s rodiči tak dobry vztah nemají a zrovna já patřím mezi ně. ňák jsem mamu moc nikdy nezajímala, vubec si nedokažu představit že bych jí něco takovího musela říct.

ja ti rozumi a chapu, take jsem to mela tak… :hug: je to tezke..

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup

@Tarinka vsak to bylo jen mezi nama, nepsala jsem to ji…klidne at si koupi mamatest…nebo dr max… ;)

• Citovat
  • Upravit
6050
@anonim865 píše:
Děkuji :hug: no právě toho se strašně bojím co když vyjde pozitivní??? vůbec nevím co bych dělala :,(

na to jsi bohužel měla myslet dřív, i když nemáš s rodiči dobrý vztah tak je ti 15 let a o tom jak se chránit určitě víš :cert: teď už je to jedno, musíš si koupit ten test, ale já bych na tvém místě určitě zašla hned na gyndu, aby se to teda co nejdříve vyřešilo, můžeš vzít raní moč, udělají ti test tam, nebo ti vezmou krev a začne se to řešit. Jak špatný vztah máš s mamkou?? Mamka ví že už jsi měla sex?? Myslíš, že by to nešlo s ní promluvit?? Asi bude nadávat, ale sama to nijak nevymyslíš, nebo nějakou tetu, které by ses mohla svěřit nemáš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
28.11.13 21:53
@Tarinka píše:
Těhotenskej test to rozpozná z moči, zítra si ho kup a poctivě přečti návod, většinou to funguje tak, že načuráš do nějakýho kelímku, třeba od jogurtu, kterej vymyješ, tam namočíš ten test, ale ponoříš tam jen kousek pod takovou rysku, která na něm bude vyznačená, necháš nějakej čas takhle namočený (většinou 15s), vytáhneš a položíš aby ležel vodorovně, třeba na umyvadlo, čekáš 1 minutu…

Kdyby byl pozitivní, šla bys na gynekologii, kde by ti ještě vzali krev a z tý by se to potvrdilo :think:

Už jsi byla někdy na gynekologii? :think:

Kdyby jsi z toho všeho měla velikej strach a neměla si o tom s kým popovídat, tak přijď klidně sem, spoustu ženskejch ti tu sice napíše, že jsi střevo, ale nikdo to nemyslí zle a každej ti rád poradí :hug:
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
798
28.11.13 21:54

Obávám se že je dost pravděpodobné že budeš těhotná pokud jste se nechránili…můžu se jen zeptat, proč jste se nechránili?

Jinak, když půjdeš do lékárny a řekneš že chceš těhotenský test, ale nějaký levnější, dostaneš nějaký tak do 40 Kč. A z první ranní moči zjistíš jak na tom jsi. U doktora to zjišťují z krve, což je přesnější a jistější. Pokud budeš těhotná, stejnak k němu budeš muset jít co nejdřív to řešit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
28.11.13 21:55
@jayjayka píše:
@natyber Já bych podle Mamatestu nebyla těhotná snad ani teď :lol: Ale každý a´t používá co chce ;)
:nevim: asi záleží na množství Hcg v moči :think: mě vždy fungoval ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
28.11.13 21:57
@KackaDoup píše:
@Tarinka vsak to bylo jen mezi nama, nepsala jsem to ji…klidne at si koupi mamatest…nebo dr max… ;)

Jojo, chápu ;) jen jsem myslela, aby to pak pro zakladatelku (obnovitelku) nebylo moc zmatený :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonim865
28.11.13 21:59
@natyber píše:
na to jsi bohužel měla myslet dřív, i když nemáš s rodiči dobrý vztah tak je ti 15 let a o tom jak se chránit určitě víš :cert: teď už je to jedno, musíš si koupit ten test, ale já bych na tvém místě určitě zašla hned na gyndu, aby se to teda co nejdříve vyřešilo, můžeš vzít raní moč, udělají ti test tam, nebo ti vezmou krev a začne se to řešit. Jak špatný vztah máš s mamkou?? Mamka ví že už jsi měla sex?? Myslíš, že by to nešlo s ní promluvit?? Asi bude nadávat, ale sama to nijak nevymyslíš, nebo nějakou tetu, které by ses mohla svěřit nemáš??

S mamkou mám hodně špatný vztah nerada se jí s něčím svěřuju, a už vubec si pravěnedokažu představit že bych jí musela říct že jsem těhotná, Mama ani neví že už jsem měla sex. Prostě se před ní stydím přijde mi že na to neumí reagovat. :(

• Citovat
  • Upravit
548
28.11.13 22:00

Jak už tu píšou a radí zítra si jdi koupit test nejlevnější stojí 28 Kč dr. max máš tam 2 ks pokud to vyjde pozitivně informuj o tom maminku i když Váš vztah není moc dobrý promluvíte si o tom co a jak bude dál. Držím palce ať to dopadne jak ty by jsi chtěla. A dej vědět jak jsi dopadla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
28.11.13 22:00
@Tarinka píše:
Jojo, chápu ;) jen jsem myslela, aby to pak pro zakladatelku (obnovitelku) nebylo moc zmatený :)

jj :mrgreen: :oops: ;)

• Citovat
  • Upravit
anonim865
28.11.13 22:01
@KackaDoup píše: :palec:

Pravě že jsem tam ještě nebyla. Máma to prostě neřešila a já jí to říkala že chci na gynekologii pro prášky. Jenže ona mi na to řekla že jsem na to ještě moc malá ale to už bylo pozde. Děkuji moc za že jste si na mě udelala čas.

• Citovat
  • Upravit
10680
28.11.13 22:03
@anonim865 píše:
S mamkou mám hodně špatný vztah nerada se jí s něčím svěřuju, a už vubec si pravěnedokažu představit že bych jí musela říct že jsem těhotná, Mama ani neví že už jsem měla sex. Prostě se před ní stydím přijde mi že na to neumí reagovat. :(

A co přítel? Jakej ten má vztah s rodičema? Ještě by se třeba pro začátek mohl svěřit on svým rodičům, ne? Však by na tom měl stejnou zásluhu jako ty :think:

Ale předbíháme událostem, nejdřív si udělej ten test, pak se bude řešit zbytek…

Příspěvek upraven 28.11.13 v 22:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
28.11.13 22:03

Byt tvoje mam ataky bych nechtela aby jsi brala antiko, protoze si jsem jista ze to neni dobre..ale poucila bych te jak s emuzes chranit jinak…a kluk musi mit taky zodpovednost..a starat se..kdyz spolu spite..za me kondom…a pokazde!

• Citovat
  • Upravit
2133
28.11.13 22:05

@KackaDoup jj, přesně… dřív bývaly super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
28.11.13 22:05

Jasny treba doslo k opzdeni horeckama nebo proste nemoci…rano moudrejsi vecera :hug: jdi se na to vyspat ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa