Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak naštěstí jsem to dnes dostala, s pořádnou bolestí břicha, Ale to byli nervy. Chtěla bych vám všem ještě jednou poděkovat za podporu a rady ![]()
@anonim856 píše:
Tak naštěstí jsem to dnes dostala, s pořádnou bolestí břicha, Ale to byli nervy. Chtěla bych vám všem ještě jednou poděkovat za podporu a rady
no huraaaaaaaaaa
takze poucit kluka o tom ze si ma nakoupit kondomy a hlavne je pravidlene pouzivat
![]()
@KackaDoup píše:
no huraaaaaaaaaatakze poucit kluka o tom ze si ma nakoupit kondomy a hlavne je pravidlene pouzivat
![]()
Jojo tak ještě jednou vám moc děkuji
![]()
@anonim856 píše:
Jojo tak ještě jednou vám moc děkuji![]()
@anonim856 píše:
Tak naštěstí jsem to dnes dostala, s pořádnou bolestí břicha, Ale to byli nervy. Chtěla bych vám všem ještě jednou poděkovat za podporu a rady
Hurá, jsem ráda za tebe! Doufám, že to byla dobrá škola života a že už nebudeš riskovat!
![]()
@Tarinka píše:
Hurá, jsem ráda za tebe! Doufám, že to byla dobrá škola života a že už nebudeš riskovat!![]()
Děkuji, To teda byla dobrá škola do života. ![]()
Prosím mám dotaz jsme 4 měsíce bez antikoncepce zatím bylo vše v pořádku tenhle měsíc se ovšem menstruace neobjevila a mám již 6-7 dní spoždění těhotenské testy jsou negativní a ke své lékařce se dohrabu až příští týden mám docela obavy proč jsme to nedostala dříve mě prsa dost bolela a teď nic ale mám větší chutě po ránu občas nevolno a mám hustý výtok zapáchající nemůže aspoň nějak říci co by to mohlo být děkuji moc
@Anonymní píše:
Prosím mám dotaz jsme 4 měsíce bez antikoncepce zatím bylo vše v pořádku tenhle měsíc se ovšem menstruace neobjevila a mám již 6-7 dní spoždění těhotenské testy jsou negativní a ke své lékařce se dohrabu až příští týden mám docela obavy proč jsme to nedostala dříve mě prsa dost bolela a teď nic ale mám větší chutě po ránu občas nevolno a mám hustý výtok zapáchající nemůže aspoň nějak říci co by to mohlo být děkuji moc
To mi ti takhle neřeknem, ale zapáchající výtok, není nic dobrýho, nějakej zánět
anaerobní mikroorganismy
no na gyndě ti udělají stěr a poví ti… jinak s antikoncepcí nemám moc zkušenosti, pokud se nechráníš, těhotná být můžeš ![]()
Mám 3týdny zpoždění, ve čtvrtek mi bylo opravdu hooodne zle, tak jsem šla v pátek k dr. Našla akorát volnou tekutinu, tudíž mi nejspíš praskla cysta, no, myslela jsem si, ze to tak bude. Akorát mě od včera řeže na té straně, kde cysta byla a v podbřišku. Je to normální? Případně co dal
Pokud bereš HA a ATB zároveň může se účinnost HA snížit…já bych si koupila těhotenský test. Držím palce ať Ti to dopadne tak jak chceš