Nedostala jsem menstruaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MarkétkaBeruška
29.11.13 07:07

Pokud bereš HA a ATB zároveň může se účinnost HA snížit…já bych si koupila těhotenský test. Držím palce ať Ti to dopadne tak jak chceš :kytka:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
29.11.13 07:12

Nebere…a o to prave tady jde :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
29.11.13 12:12

Uz jsem napjata jak struna :zed:

• Citovat
  • Upravit
6050
29.11.13 13:11

Tak jak to dopadlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonim856
29.11.13 16:17

Tak naštěstí jsem to dnes dostala, s pořádnou bolestí břicha, Ale to byli nervy. Chtěla bych vám všem ještě jednou poděkovat za podporu a rady :hug:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
29.11.13 16:21
@anonim856 píše:
Tak naštěstí jsem to dnes dostala, s pořádnou bolestí břicha, Ale to byli nervy. Chtěla bych vám všem ještě jednou poděkovat za podporu a rady :hug:

no huraaaaaaaaaa :hug: takze poucit kluka o tom ze si ma nakoupit kondomy a hlavne je pravidlene pouzivat ;) :)

• Citovat
  • Upravit
anonim856
29.11.13 16:26
@KackaDoup píše:
no huraaaaaaaaaa :hug: takze poucit kluka o tom ze si ma nakoupit kondomy a hlavne je pravidlene pouzivat ;) :)

Jojo tak ještě jednou vám moc děkuji :) :hug:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
29.11.13 16:28
@anonim856 píše:
Jojo tak ještě jednou vám moc děkuji :) :hug:
:hug: ono to za ty nervy pak nestoji…ale jak rikam taky jsem to zazivala… :mrgreen: :hug: verim ze ty uz jsi poucena ;)
  • Citovat
  • Upravit
6050
29.11.13 19:54
@anonim856 píše:
Tak naštěstí jsem to dnes dostala, s pořádnou bolestí břicha, Ale to byli nervy. Chtěla bych vám všem ještě jednou poděkovat za podporu a rady :hug:
:palec: :palec: hurááá, no alespoň si se ponaučila a opravdu příště s kondomem :! ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
29.11.13 20:20

Hurá, jsem ráda za tebe! Doufám, že to byla dobrá škola života a že už nebudeš riskovat! :cert: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonim856
29.11.13 20:28
@Tarinka píše:
Hurá, jsem ráda za tebe! Doufám, že to byla dobrá škola života a že už nebudeš riskovat! :cert: :hug:

Děkuji, To teda byla dobrá škola do života. ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.12.13 18:51

Prosím mám dotaz jsme 4 měsíce bez antikoncepce zatím bylo vše v pořádku tenhle měsíc se ovšem menstruace neobjevila a mám již 6-7 dní spoždění těhotenské testy jsou negativní a ke své lékařce se dohrabu až příští týden mám docela obavy proč jsme to nedostala dříve mě prsa dost bolela a teď nic ale mám větší chutě po ránu občas nevolno a mám hustý výtok zapáchající nemůže aspoň nějak říci co by to mohlo být děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
10680
10.12.13 19:46
@Anonymní píše:
Prosím mám dotaz jsme 4 měsíce bez antikoncepce zatím bylo vše v pořádku tenhle měsíc se ovšem menstruace neobjevila a mám již 6-7 dní spoždění těhotenské testy jsou negativní a ke své lékařce se dohrabu až příští týden mám docela obavy proč jsme to nedostala dříve mě prsa dost bolela a teď nic ale mám větší chutě po ránu občas nevolno a mám hustý výtok zapáchající nemůže aspoň nějak říci co by to mohlo být děkuji moc

To mi ti takhle neřeknem, ale zapáchající výtok, není nic dobrýho, nějakej zánět :think: anaerobní mikroorganismy :think: no na gyndě ti udělají stěr a poví ti… jinak s antikoncepcí nemám moc zkušenosti, pokud se nechráníš, těhotná být můžeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
11.12.13 16:16

Holky jak dlouho byste čekaly na ms, než byste šly k dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
15.12.13 13:15

Mám 3týdny zpoždění, ve čtvrtek mi bylo opravdu hooodne zle, tak jsem šla v pátek k dr. Našla akorát volnou tekutinu, tudíž mi nejspíš praskla cysta, no, myslela jsem si, ze to tak bude. Akorát mě od včera řeže na té straně, kde cysta byla a v podbřišku. Je to normální? Případně co dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí