Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No to je teda nadělení
ráno si mazej koupit těhotenský test a pokud zjistíš že je pozitivní tak upaluj na gyndu
![]()
@Antonie Bolavá píše:
hele anonimko, to klidně tím být může. Ale důvodů může být dalších tucet. Zpoždění máš Jak dlouho? Chráníte se?
Asi 5 dní, ne.
@Genovesa píše:
Co na to říct…![]()
![]()
![]()
Nojono, ale i tak moc děkuju za reakce.Po jak dlouhu ten těhotenský test zareaguje.(jakože třeba kdybych byla těhotná dejmetomu dva dny jestli se to tam hned oběví jestli to ten těhotenskej test pozná?) ![]()
@anonim865 píše:
Nojono, ale i tak moc děkuju za reakce.Po jak dlouhu ten těhotenský test zareaguje.(jakože třeba kdybych byla těhotná dejmetomu dva dny jestli se to tam hned oběví jestli to ten těhotenskej test pozná?)
neboj, jestli máýš zpoždění 5 dnéí, měl by to poznat vcelku solehlivě,,,
@anonim865 píše:
Nojono, ale i tak moc děkuju za reakce.Po jak dlouhu ten těhotenský test zareaguje.(jakože třeba kdybych byla těhotná dejmetomu dva dny jestli se to tam hned oběví jestli to ten těhotenskej test pozná?)
pokud jsi nedostala 5 dní MS a pokud je to těhotenstvím tak jsi těhotná už mnohem déle, rozhodně jdi na gyndu hned zítra.
@anonim865 píše:
Asi 5 dní, ne.
no tak potěš koště. Jako já si myslím, že je to nemocí. Stává se to. Ale zítra si udělej test. Po pěti dnech po vynechání by měl ukázat. Těhotná dva dny nebudeš, to bys to normálně dostala před pěti dny. A kupte si prosím tě kondomy
@Antonie Bolavá píše:
no tak potěš koště. Jako já si myslím, že je to nemocí. Stává se to. Ale zítra si udělej test. Po pěti dnech po vynechání by měl ukázat. Těhotná dva dny nebudeš, to bys to normálně dostala před pěti dny. A kupte si prosím tě kondomy
Fakt moc děkuji za odpovědi. Když já nemám moc dobrý vztah s rodičema..(a kolik zhruba stojí těhotenský test?) Přesně tak už jsem to někde četla že to může být tou nemocí. ![]()
@anonim865 píše:
Fakt moc děkuji za odpovědi. Když já nemám moc dobrý vztah s rodičema..(a kolik zhruba stojí těhotenský test?) Přesně tak už jsem to někde četla že to může být tou nemocí.
GS Mamatest asi 40 korun. Prosím tě zainvestujte do kondomů, nebo spolu radši nespěte, nejde o vztah s rodiči, ale o to případné dítě
Nemocí to bejt může. Ale jestli spolu spíte a nijak se nechráníte (proč proboha?), tak je možný, že jsi těhotná. Test by to měl poznat, pokud už máš zpoždění. Stojí kolem 40 kč, nebo tak…
@anonim865 píše:
Fakt moc děkuji za odpovědi. Když já nemám moc dobrý vztah s rodičema..(a kolik zhruba stojí těhotenský test?) Přesně tak už jsem to někde četla že to může být tou nemocí.
stojí do 50,– Kč jmenuje se Mamatest, a opravdu by jste se měli chránit ![]()
@natyber píše:
stojí do 50,– Kč jmenuje se Mamatest, a opravdu by jste se měli chránit
Dobře moc děkuji za rady. A určitě na vaše rady dám.