Nedostala jsem menstruaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonyyyym
6.9.12 19:37

Ano, to teda… píšou tam všechno možné, ale do důležité co tě zajímá tam nenajdeš..

• Citovat
  • Upravit
19.9.12 15:09
@Diana 19 píše:
Ahoj, chtěla jsem se optat jak velké může být riziko těhotenství, když jsem dva měsíce nebrala antikoncepci a asi před14dny jsme měli s partnerem pohl.styk,pak měli být měsíčky ty nepřišli a včera jsme měli opět pohl.styk ovšem obadva byli bohužel nechráněný!!!Už od rána, mám nevolnosti a nolesti břicha a můj gynekolog má dovolenou :( Děkuji za odpověd

Tak si zkus udělat test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrrruu
23.9.12 10:00

Dobrý den :) chtěla bych se zeptat měla jsem dostat předevčírem menstruaci a nic. Beru antikoncepci EVRA jsou to antikoncepční náplásti… s přítelem sem poprvé spala před týdnem ale antikoncepsi užívám už přes půl roku, bojím se abych nebyla těhotná.. použíívám pouze EVRU.
Pokud s tím mátě někdo zkušenost dejte vědět prosím sem zoufalá :(

• Citovat
  • Upravit
aleene
25.3.13 17:39

Ahoj holky, chci se zeptat když jste začli brat poprvé antikoncepci potom co jste ji dobrali dostavila se vám hned menstruace? už čekam tři dny a nic, v přibalovém letáčku je napsáno že se většinou dostaví během dvou tří dnů. Ale od té doby co je beru pořád jen špiním

• Citovat
  • Upravit
1
28.5.13 22:51

Ahoj, narazila jsem na tuhle diskusi a mám dotaz..jestli někdo nemá zkušenosti..
Beru antikoncepci TRIREGOL, už snad 4 nebo 5 let a minulý měsíc jsem si během menstruace zapomněla skočit k doktorce pro recept na další prášky - tak sem si řekla, že budu prostě měsíc bez antiny - určitě s jinou ochranou!! bez ochrany určitě né.. během dalšího týdne jsem skočila pro prášky - že je začnu zase jíst po příští menstruaci, která nepřišla a měla přijít už před 10 dny!.. Prostě pořád nic, nechápu to..někdo tady psal, že když vysadí antikoncepci tak to vůbec nedostane tak nevím, s tímhle zkušenosti nemám, udělám si určitě těhotenský test-ale vím, že bez ochrany jsem nebyla.
Je možné, že může antikoncepce uplně vynechat? Kdy ji teda můžu očekávat? kdykoliv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teri123
18.7.13 17:57

Ahoj holky 1.6 měla přijít ms. Dnes je 18.7. a pořád se nedostavila, test jsem si dělala před 4 dny a byl negativní, snažíme se o mimi a mám už tak týden výtok nevíte někdo co s tím? :-)

• Citovat
  • Upravit
anett2835796
7.8.13 23:35

Ahoj, je mi 15 a už skoro 4 měsíce jsem nedostala ms. Čím to je? Díky za odpověď

• Citovat
  • Upravit
3168
7.8.13 23:48
@anett2835796 píše:
Ahoj, je mi 15 a už skoro 4 měsíce jsem nedostala ms. Čím to je? Díky za odpověď

to opravdu těžko říct, zajdi si na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
7.8.13 23:49
@anett2835796 píše:

Jsi mladá, můžeš mít nepravidelný cyklus… Zajdi na gyndu, tam ti poradí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
7.8.13 23:55
@anett2835796 píše:

Mela jsi uz pohlavni styk? A kdy naposled? Ale urcite si dojdi na gyndu

• Citovat
  • Upravit
10848
7.8.13 23:57

A jak dlouho už máš menstruaci? do té doby byla pravidelná? ve tvém věku je běžné, že menstruace není ještě ustálená. Kolik vážíš? S váhou má cyklus taky dost co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonim865
28.11.13 20:55

prosím pomoc

Ahoj holky je mi 15 let a potřebovala bych pomoct, už dýl se svím přítelem sexualně žiju ale nikdy se mi nestalo že bych nedostala menstruaci až teď, může to být třeba tím že beru antibiotika? prosím poraďte mi, jsem z toho strašně nervozní :(

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
28.11.13 20:58

Jo, může ale spíš bych si tipla, že ti díky ATB selhala antiko(pokud tedy nějakou bereš). Být tebou jdu si koupit do lékárny těhu test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
28.11.13 20:58

Uuuáááááá :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
28.11.13 20:59
@anonim865 píše:
Ahoj holky je mi 15 let a potřebovala bych pomoct, už dýl se svím přítelem sexualně žiju ale nikdy se mi nestalo že bych nedostala menstruaci až teď, může to být třeba tím že beru antibiotika? prosím poraďte mi, jsem z toho strašně nervozní :(

hele anonimko, to klidně tím být může. Ale důvodů může být dalších tucet. Zpoždění máš Jak dlouho? Chráníte se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí