Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravim potrebuji radu. Chci poslat email se souborem a nelze dokoncit operaci z duvodu nedostatku pameti. Co to prosim znamena? V tel.mam mista dost a na emailu neomezenou schranku. dekuji
@migmina nevím, co konkrétně u tebe, ale některé schránky mají limitovanou velikost příloh, které jsou ochotny přijmout v jednom mailu. a já mám pocit, že to platí i o velikosti odesílaných příloh. s celkovou kapacitou e-mailu to nesouvisí. zkus tu přílohu rozdělit do menších souborů a poslat postupně ![]()
A neni ten soubor moc velky? Ja treba obcas posilam mame fotky, ale nesmim překročit velikost, jinak se to neodesle, pak to musim rozdelit treba do nekolika emailu ![]()
@sagina píše:
@migmina nevím, co konkrétně u tebe, ale některé schránky mají limitovanou velikost příloh, které jsou ochotny přijmout v jednom mailu. a já mám pocit, že to platí i o velikosti odesílaných příloh. s celkovou kapacitou e-mailu to nesouvisí. zkus tu přílohu rozdělit do menších souborů a poslat postupně
Ono nejde ani pitomy obrazek poslat ![]()
@Kriss Tina píše:
A neni ten soubor moc velky? Ja treba obcas posilam mame fotky, ale nesmim překročit velikost, jinak se to neodesle, pak to musim rozdelit treba do nekolika emailu
Prave jsem zkousela obrazek a ani to me nevezme
@migmina píše:…ale tušíš aspoň trochu, že „obrázek“ a „obrázek“ se může tak brutálně lišit svojí velikostí asi jako domeček pro panenky a panelák…že jo…???
Prave jsem zkousela obrazek a ani to me nevezme