Nedostatek paměti v emailu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2150
26.10.20 13:11

Nedostatek pameti v emailu

Zdravim potrebuji radu. Chci poslat email se souborem a nelze dokoncit operaci z duvodu nedostatku pameti. Co to prosim znamena? V tel.mam mista dost a na emailu neomezenou schranku. dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15814
26.10.20 13:18

@migmina nevím, co konkrétně u tebe, ale některé schránky mají limitovanou velikost příloh, které jsou ochotny přijmout v jednom mailu. a já mám pocit, že to platí i o velikosti odesílaných příloh. s celkovou kapacitou e-mailu to nesouvisí. zkus tu přílohu rozdělit do menších souborů a poslat postupně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
26.10.20 13:21

A neni ten soubor moc velky? Ja treba obcas posilam mame fotky, ale nesmim překročit velikost, jinak se to neodesle, pak to musim rozdelit treba do nekolika emailu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2150
26.10.20 13:22
@sagina píše:
@migmina nevím, co konkrétně u tebe, ale některé schránky mají limitovanou velikost příloh, které jsou ochotny přijmout v jednom mailu. a já mám pocit, že to platí i o velikosti odesílaných příloh. s celkovou kapacitou e-mailu to nesouvisí. zkus tu přílohu rozdělit do menších souborů a poslat postupně :nevim:

Ono nejde ani pitomy obrazek poslat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2150
26.10.20 13:23
@Kriss Tina píše:
A neni ten soubor moc velky? Ja treba obcas posilam mame fotky, ale nesmim překročit velikost, jinak se to neodesle, pak to musim rozdelit treba do nekolika emailu :think:

Prave jsem zkousela obrazek a ani to me nevezme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
26.10.20 13:23

@migmina ani kdyz mu zmenis treba velikost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7835
26.10.20 13:28
@migmina píše:
Prave jsem zkousela obrazek a ani to me nevezme
…ale tušíš aspoň trochu, že „obrázek“ a „obrázek“ se může tak brutálně lišit svojí velikostí asi jako domeček pro panenky a panelák…že jo…??? ;) :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák