Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, jak řešíte nákupy? Mně manžel vždy volá co nakoupit, nebo si píšu lístek. Řekla jsem si že na to bude určitě nějaká appka
Manžel má iPhone, já Android. Co doporučíte?
Můj průzkum:
Google Keep - Výhoda je, že asi každý má Google účet
Tomikup - Česká appka a sama umí řadit seznam podle regálů, což by mohlo šetřit čas
Listronic- Co jsem vyčetla, tak v ČR její všechny vychytávky asi moc nefungují
OneNote- Univerzální poznámk od Microsoftu?
Co jste zkoušely?
Děkuju za zkušenosti a názory
Nepotrebuju na nakupni seznam aplikaci, proste napisu na papirek nebo partnerovi do smsky co ma koupit ![]()
Hele, nic, máme papír na lednici. Ale nějaká appka mi přijde jako super nápad a doteď mě to nenapadlo.
Takže ti nedám zkušenost, ale poděkuji za nápad
![]()
Já si píšu nákupní seznam do mobilu. Je to aplikace jmenuje se to normálně Nákupní seznam
a když jede nakoupit partner tak to jen zkopíruju a pošlu sms. Papírek jsem vždy někde vytratila.
Ja si to pisu na papir, ktery často necham doma a pak v kramu premejslim co na nem bylo
kdyz chci neco po chlapovi, tak mu to napisu do zpravy. Ja treba nesnáším nejake zapisování čehokoliv elektronicky, musim mit v ruce kus papiru, jinak se ani nedokopu k tomu si ten seznam udelat ![]()
Mame out of milk a za me super. Obcas mu dopisuji položky i kdyz uz je v obchode a divi se, ze misto aby ubyvalo tak přibývá ![]()
My používáme Google Keep a nejen na nákupní seznamy. I na seznamy úkolů, plánovaných vánočních dárků, věcí, které máme sbalit na dovolenou… Vyhovuje nám jednoduchost, přehlednost a univerzálnost.
@Kriss Tina píše:
Ja si to pisu na papir, ktery často necham doma a pak v kramu premejslim co na nem bylokdyz chci neco po chlapovi, tak mu to napisu do zpravy. Ja treba nesnáším nejake zapisování čehokoliv elektronicky, musim mit v ruce kus papiru, jinak se ani nedokopu k tomu si ten seznam udelat
Používám Wunderlist (už se nedá nainstalovat, nově ho nahradil Microsoft To Do) sám pro sebe. Při nakupování procházím obchod a jen odklikám, co mám v košíku. Do aplikace se položka zadá jen jednou, pak ji jen zaškrtneš a tím se vloží do nákupního seznamu.
Používám i na balení na dovolenou, pod stan, na vodu… Mám tam roky prověřené seznamy věcí co potřebuju a tak se mi nestává, že bych na něco zapomněl (třeba plavky na vodu apod.
)
Google keep. Mame tam sdilene seznamy na nakup a co se musi zaridit. A pak svoje vlastni jako ze se mam objednat na gyndu atd
Používáme Alexu. Vždy, když něco dojde, tak to v kuchyni nadiktuju do jejího nákupního seznamu. Aplikaci name v mobilu oba, takže jen otevřeme.
Taky mame na lednici stitky, kde se zapisuje. Kdo jede do mesta, tak se udela velky nakup.
Drobne nakupy resime v miste bydliste. Sama si listek nepisu, kdyz neco potrebuji sehnat a ma volno. Tak muzi pisu na Messenger, jestli se stavi do obchodu, at se nezdrzujem odpoledne. Nebo obcas resim nakupy jinak.
Takhle jsem kupovala i brambory a jablka na uskladneni. Muze jsem pouze poslala na urcenou adresu.
Objednáváme od jara výhradně z Rohlíku, občas z Košíku. Nevidím za současné situace sebemenší důvod k tomu, proč bychom měli fyzicky chodit do obchodů. V dobách před covidem jsem psala nákupní seznamy do Telegramu.
@PetrAdama píše:
Holky, jak řešíte nákupy? Mně manžel vždy volá co nakoupit, nebo si píšu lístek. Řekla jsem si že na to bude určitě nějaká appkaManžel má iPhone, já Android. Co doporučíte?
Můj průzkum:
Google Keep - Výhoda je, že asi každý má Google účet
Tomikup - Česká appka a sama umí řadit seznam podle regálů, což by mohlo šetřit čas
Listronic- Co jsem vyčetla, tak v ČR její všechny vychytávky asi moc nefungují
OneNote- Univerzální poznámk od Microsoftu?Co jste zkoušely?
Děkuju za zkušenosti a názory
OneNote, moc se nesvědčilo.
Teď máme i s potomstvem skupinu nákupy na Viberu a funguje přesně tak, jak potřebujeme.