Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ano, ale počkala bych, jak navrhuje doktorka, na léto. Ono pokud vás neopustila náchylnost k horším průběhům, to asi nebude tak optimistické, jak to vypadá papírově. No a v létě obecně lidi kolem míň kašlou a smrkají. Plus bych pak nechala zase udělat protilátky, abyste věděli, jestli to vůbec k něčemu bylo.
@kotyk ona nenavrhuje léto. To chci já. Ona by nejraději očkovaná hned, ale dřív než v létě se to nepovede. Jsem realista. Hlavně na jaře máme lázně, tak chci až po nich, abychom je neměli pokažené.
U nás to bude i o dědičnosti. Na podobné kašle jsem jako dítě trpěla taky. Stejně tak manžel. V dětství jsem měla i 3 zápaly plic za rok. Syn na ně už naštěstí netrpí. Podle mě se mu rozjíždí astma.
Odkud jsi? doporucila bych konzultaci u doktora fukse v praze, klinika immunoflow. je to alergolog, imunolog. synovi napsal na opakovane respirační nemoce lecbu na podporu imunity. zabrala skvele. ale nevim, jestli bere nove pacienty.
@nozu od nich utíkám. Nebyli jsme u Fukse, ten už nebere. Lecil mu rok imunitu, co jsem pak zjistila, tak pro malé dítě naprosto nevhodným způsobem. A každou návštěvu řešil očkování a to, že je syn hubený až podvyživeny.
Ale přístup byl jinak moc fajn. Dalo se s ním mluvit.
Jen mi vadilo, že tak moc propagoval očkování. Pravidelně doktor velkou cast návštěvy řešil, jak moc by mu očkování pomohlo a že to chce chřipku a další a že to napíše tak, abychom nic neplatili. Když jsem to odmítla, tak za měsíc znovu.
Druhou část návštěvy řešil jídlo. Probíral se mnou proč je dítě tak hubené a co s tím děláme. Pořád řešil jídelníček…
Dobrý den,
věřím, že s otázkou Vám pomůže také Poradna dětské imunologie na eMiminu.
Zdravím ![]()
adminka Eliška
@kotyk aktuálně má IgA už v normě. Žádný jiný problém nenašli. Je prozkoumany horem dolem.
Ty bys dala očkovat nebo ne?