Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mimiMa hele jestli to bylo na mě tak musim říct že ta chut už moc neni, trvá to už hrozně dlouho a fakt je to ubíjející
![]()
No, asi to bude nějakou pauzu chtít, je to nějaké vyčerpávající! Tak držím palce! A jak se situace vyvine, tak sem hodím i info, protože já našla diskuse, kdy někdo řešil něco podobného, ale nakonec nenapsal jak to dopadlo. Tak jen pro představu, co může měsíce užívání Clostilu, týdenní meškání menses s negativním tt nakonec znamenat.
@mimiMa jj určitě napiš taky napíšu, mě to taky vždycky vytočí když vidim naději, čekám jestli to dobře dopadlo a konec se nedozvim
![]()
@Ivana 85 píše:
@mimiMa hele jestli to bylo na mě tak musim říct že ta chut už moc neni, trvá to už hrozně dlouho a fakt je to ubíjející![]()
Máme to podobné, ale aspoň jsi na začátku užívání Clostilu - to určitě výjde!
No, začínali jsme se snažit ještě když jsem kojila - pak by to byl rok a půl, prý se to má ale počítat až po ukončení kojení, pak by to byl rok, do CAR chodím od léta. Ani jedno dítě není hold záruka, že bude snadno i druhé. Navíc teď vím jak je to úžasné jedno miminko mít, nechce se mi zase přijít o další takto krásnou zkušenost. I když už jedno dítě máme, tak neúspěch mít druhé neseme hodně špatně, zvlášť když se objevují takto zbytečné falešné naděje ![]()
Dost kamarádkám vyšlo otěhotnět s Clostilem napotřetí u prvního dítka, nám u druhého teda ani napotřetí. Těžko říct, co se mohlo stát…uvidíme časem jak dopadnou další vyšetření.
@mimiMa a falešný čárky na testech i když jen slabounký, za to bych výrobce zaškrtila!!!
Tak to rozhodně!!! Ale však vyčkej, třeba se něco pohne, mě nikdy nevyšel ani ten duch - prostě když jsem nebyla, tak nic a když jsem jednou byla tak 35 DC //. Takové čekání je ubíjející - to chápu!
Menstruace se nakonec dostavila, takže o to horší - už tu byla naděje s takovým zpožděním, ale evidentně Clostilbegytem se mi na chvilku rozhodila ![]()
Nakonec se konal happy end, následující měsíc jsem po HSG naprosto přirozenou cestou a bez hormonů otěhotněla, nyní jsem v 5. měsíci těhu a mimi naprosto v pořádku. Hrála v tom roli asi i psychika, ale píši to, aby ten, kdo se k tomuto tématu dostane nebo to aktuálně řeší, věděl, že budoucnost může být růžová ![]()
@mimiMa Ahoj i u mě to nakonec dobře dopadlo a dnes jsem 16+3 ![]()
@Ivana 85 píše:
@mimiMa Ahoj i u mě to nakonec dobře dopadlo a dnes jsem 16+3
Moc gratuluji, to je fajn
Přeji pohodové těhotenství a zdravé miminko!
Ahoj holky brala jsem 3 měsíce clostik. Teď mi nedorazily menstruace zpoždění 4 dny. Testy negativní. Mužů být tehu?
![]()
@mimiMa píše:
Nakonec se konal happy end, následující měsíc jsem po HSG naprosto přirozenou cestou a bez hormonů otěhotněla, nyní jsem v 5. měsíci těhu a mimi naprosto v pořádku. Hrála v tom roli asi i psychika, ale píši to, aby ten, kdo se k tomuto tématu dostane nebo to aktuálně řeší, věděl, že budoucnost může být růžová
Moc děkuji, že jsi napsala jak to dopadlo. Řeším teď to samé, tak jsem za ukončenou diskuzi vděčná. A ještě dobrý konec, to je paráda. ![]()