Nedostavení menstruce po Clostilbegytu, tt negativní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4248
8.1.15 17:54

@mimiMa hele jestli to bylo na mě tak musim říct že ta chut už moc neni, trvá to už hrozně dlouho a fakt je to ubíjející :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
8.1.15 17:56

No, asi to bude nějakou pauzu chtít, je to nějaké vyčerpávající! Tak držím palce! A jak se situace vyvine, tak sem hodím i info, protože já našla diskuse, kdy někdo řešil něco podobného, ale nakonec nenapsal jak to dopadlo. Tak jen pro představu, co může měsíce užívání Clostilu, týdenní meškání menses s negativním tt nakonec znamenat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
8.1.15 17:57

@mimiMa jj určitě napiš taky napíšu, mě to taky vždycky vytočí když vidim naději, čekám jestli to dobře dopadlo a konec se nedozvim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
8.1.15 17:58
@Ivana 85 píše:
@mimiMa hele jestli to bylo na mě tak musim říct že ta chut už moc neni, trvá to už hrozně dlouho a fakt je to ubíjející :cert: :cert:

Máme to podobné, ale aspoň jsi na začátku užívání Clostilu - to určitě výjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
8.1.15 18:10

@mimiMa jak dlouho se nažíte? My rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
8.1.15 18:19

No, začínali jsme se snažit ještě když jsem kojila - pak by to byl rok a půl, prý se to má ale počítat až po ukončení kojení, pak by to byl rok, do CAR chodím od léta. Ani jedno dítě není hold záruka, že bude snadno i druhé. Navíc teď vím jak je to úžasné jedno miminko mít, nechce se mi zase přijít o další takto krásnou zkušenost. I když už jedno dítě máme, tak neúspěch mít druhé neseme hodně špatně, zvlášť když se objevují takto zbytečné falešné naděje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
8.1.15 18:26

Dost kamarádkám vyšlo otěhotnět s Clostilem napotřetí u prvního dítka, nám u druhého teda ani napotřetí. Těžko říct, co se mohlo stát…uvidíme časem jak dopadnou další vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
8.1.15 18:26

@mimiMa a falešný čárky na testech i když jen slabounký, za to bych výrobce zaškrtila!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
8.1.15 18:30

Tak to rozhodně!!! Ale však vyčkej, třeba se něco pohne, mě nikdy nevyšel ani ten duch - prostě když jsem nebyla, tak nic a když jsem jednou byla tak 35 DC //. Takové čekání je ubíjející - to chápu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
18.1.15 18:13

Menstruace se nakonec dostavila, takže o to horší - už tu byla naděje s takovým zpožděním, ale evidentně Clostilbegytem se mi na chvilku rozhodila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
11.7.15 14:28

Nakonec se konal happy end, následující měsíc jsem po HSG naprosto přirozenou cestou a bez hormonů otěhotněla, nyní jsem v 5. měsíci těhu a mimi naprosto v pořádku. Hrála v tom roli asi i psychika, ale píši to, aby ten, kdo se k tomuto tématu dostane nebo to aktuálně řeší, věděl, že budoucnost může být růžová :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
11.7.15 14:37

@mimiMa Ahoj i u mě to nakonec dobře dopadlo a dnes jsem 16+3 :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
11.7.15 20:04
@Ivana 85 píše:
@mimiMa Ahoj i u mě to nakonec dobře dopadlo a dnes jsem 16+3 :andel:

Moc gratuluji, to je fajn :potlesk: Přeji pohodové těhotenství a zdravé miminko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
31.8.20 13:42

Ahoj holky brala jsem 3 měsíce clostik. Teď mi nedorazily menstruace zpoždění 4 dny. Testy negativní. Mužů být tehu? :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.21 20:21
@mimiMa píše:
Nakonec se konal happy end, následující měsíc jsem po HSG naprosto přirozenou cestou a bez hormonů otěhotněla, nyní jsem v 5. měsíci těhu a mimi naprosto v pořádku. Hrála v tom roli asi i psychika, ale píši to, aby ten, kdo se k tomuto tématu dostane nebo to aktuálně řeší, věděl, že budoucnost může být růžová :)

Moc děkuji, že jsi napsala jak to dopadlo. Řeším teď to samé, tak jsem za ukončenou diskuzi vděčná. A ještě dobrý konec, to je paráda. :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex