IVF v roce 2015

146
4.1.15 21:19

IVF v roce 2015

Ahoj holky :mavam:, začla jsem postupovat přípravy na IVF. Našla bych tady někoho, koho také v brzké době čeká IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
pcd
242
4.1.15 21:29

Ahoj mě čeká 2.ivf asi v polovině února. Kam chodíš do car?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
4.1.15 21:32

Ahoj holky, už se tu jedna holčina ptala na reakci na hormonální přípravu na IVF, mě zajímalo konkrétně jestli některá z Vás má-měla i psychické problémy z nich–deprese, stavy úzkosti? Děkuji všem za jakýkoliv příspěvěk, protože mě to trápí, během měsíce mám jít na KET a po nasazení norethisteronu a estrofemu mi ta psychika dost vybruje emoticon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
4.1.15 21:32

@pcd Ahoj, do Sanusu v Hradci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
4.1.15 21:34

@Jarpa Ahoj, zatím ti nemohu odpovědět. Zatím nestimuluju. Nikdy jsem o tom neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
4.1.15 21:35

@Jarpa já nikdy takové problémy neměla (mám za sebou 3× IVF), maximálně nervozitu a podráždění, ale to spíš kvůli obavám z výsledku, než hormonů jako takových :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
4.1.15 21:39

@dannyka1 ahojky taky se v roce 2015 chystám na mé už druhé IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
4.1.15 21:44

@Iwi0001 ahoj, vítám tě tady. Mě čeká první. Celou dobu jsem si myslela, že se tomu vyhneme, ale bohužel ne. Teď mám v sobě první injekci, jak říkal doktor, aby mně zablokovali mozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
4.1.15 21:45

@dannyka1 tak to asi moc nechápu ale nejspíš je to začátek stimulace viď :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
4.1.15 21:49

@Iwi0001 Teďka to byla injekce, abych neovulovala, jak mám, ale jak chtějí doktoři. Stimulaci začnu za 14 dní. To vysvětlení doktora, co mně to dávají za injekci, že mně zablokují mozek je vtipný. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
4.1.15 21:56

@dannyka1 jo to teda jo ale ještě jsem to neslyšela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
4.1.15 22:43

Já psychické problémy neměla, ale vždy jsem po skončení stimulace druhý -třetí den skončila na neurologii z příšernou migrémou… jinak na migrény netrpím. Měla jsem 7 plných stimulací a 4× mně museli hospitalizovat. Nepřišlo se na to co to způsobilo :think: v průběhu stimulací jsem měla i jiné léky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
4.1.15 22:56

Ahojky, já bych měla začít 15.ledna se stimulací na 2 IVF:) Těším se jak malá, první jsem zvládala úplně super až do odběru, pak mi bylo hodně blbě z progesteronu. Bohužel se embryo nechytlo ani na chvilku. Neměli sme ani mrazáky, tak holt celé nanovo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
4.1.15 23:11

Ahoj, ja se pridavam…
Jsme uplne na zacatku, manzel jde pristi tyden na spermiogram…
Jsem po stimulaci Clostilem, ale nic…
Uz mame jedno dite, take po Clostilu a za sebou jeden potrat v druhem trimestru, i to bylo těhotenství po Clostilu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
5.1.15 09:29
@Jarpa píše:
Ahoj holky, už se tu jedna holčina ptala na reakci na hormonální přípravu na IVF, mě zajímalo konkrétně jestli některá z Vás má-měla i psychické problémy z nich–deprese, stavy úzkosti? Děkuji všem za jakýkoliv příspěvěk, protože mě to trápí, během měsíce mám jít na KET a po nasazení norethisteronu a estrofemu mi ta psychika dost vybruje emoticon

Nenazvala bych to přímo depresemi, ale jo, určitě to se mnou mává i psychicky. Kromě toho na mě chodí i návaly horka, nevolnost.. prostě tělo reaguje na to, co mu tam bylo dodáno, jen každá reagujeme po svém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí