IVF v roce 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46
15.9.15 08:35

@Andy1980 no obavam se že se MS rozjíždí páč dnes už krvacím zas víc :( ach jo
máme dva mrazáčky ale žádných peněz na zbyt… zaplatili jsme 35 tisíc za tohle ivf… a banku sem nevykradla ani nevlastním… a bojím se že oni tto stejne špatně rozmrazí že to nepřežije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
15.9.15 10:01

@Moňule B. Peníze jen lítají, je to mazec. My uz v tom mame více jak 100 tisíc, ted jdeme do dalšího jako samoplatcia tak to zase bude ranec. Počítám tak 35000 jen to luskne…A mrazacky nezatracuj, spousta holek tu ma deti z KETu, proste tentokrat to nevyšlo a mas jeste dve embryjka, tak tomu musíš věřit! Malo komu to hned vyjde, člověk proste musi zkoušet,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
18.9.15 16:47

@Moňule B. ahoj, omlouvám se, ale musím to napsat. Né že bych Tě chtěla nějak účelně odrazovat od Obilňáku, ale tam snad neotěhotněl ještě nikdo nikdy, a když tak spíše zázrakem. Také jsem tam byla na IVF… Embryologie je tam úplně v háji, i kdyby byl doktor zlatý, tak to nezachrání, protože co si budeme povídat, nejvíc záleží právě na té embryologii. Zavádějí nekvalitní moruly, v jiném Caru by Ti ji ani nezavedli, ale na Obilňáku to berou jako M1 (nejlepší kvalita). Dělala jsem soukromý výzkum jejich úspěšnosti a katastrofa. Hlavně to mražení embryí je špatné. Ještě jsem od nikoho neslyšela, že by se jim rozmrazili všechny, co mají zamražené a to jsem se ptala hodně holek. Jedna měla dokonce 8 mrazáků a nepřežilo ani jedno. Já teda měla 2 a přežilo prý jedno, tak mi to tam dali, ale nechtěli mi ho ukázat, měla jsem pocit, že mi tam ani nic nedali, neměla jsem vůbec důvěru. Teď jsem v Reprofitu a je to sto a jedna. Sice moje 2. IVF bylo také neúspěšné, ale to nedávám za vinu Caru. Už jen to, že na Obilňáku jsem měla po OPU 15 vajec, zbyli 3 a v Reprofitu 9 a zbylo jich 5! Trošku rozdíl. No a ve finále, až jsme tam nechali 50 tisíc, tak mě jiná doktorka řekla, že jsme na tom byli vlastně zbytečné, kvůli mé sliznici… vzala si nás na starost, byla to moje naděje, jak mě vyléčit, ale na IVF už bych tam nešla, obilňák je zase dobrý na různá vyšetření, léčby, protože je to státní, ale na IVF na prd. Vím, že tam teď asi ještě půjdeš na KET, když tam máš mrazáky. Promiň, jestli jsi o můj názor nestála, ale já musela varovat, protože co bych za to dala, kdyby mě někdo varoval předtím, než jsem tam šla já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
21.9.15 06:56

Kvůli tomu, jsem vyzkoušela Reprofit (IVF Clinic) v Ol. Jednak to mám do Brna dál, tak uvidíme, ale zatím spokojenost :palec: Moňulko a jakpak na tom jsi? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
21.9.15 10:36

Ahoj holky, nějak jsem se uklikla, tak se omlouvám, že vám sem lezu, ale nedá mi reagovat…
@rennys1 Souhlasím s tebou. Já jsem na Obilňáku podstouipila 2 IVF a 6IUI, sestřičky super, ale jinak co se týče odbornosti MUdr. a embryologie, tak to dle mého stojí za zlámanou grešli. Mám nízké AMh, což mi teda zjistili už tam, ale cpali do mě nesmyslné dávky léků, max jsem měla 2 vajíčka a z toho vždy jen 1 embryo, které bylo pak nesmyslně na PK. Ti mladí doktoři se tam střídají jak na běžícím pásu a vůbec neví, medikaci jsem si pak řídila sama. Přešla jsem do Unicy, měla jsem tam 2× minimálku za lepší peníz, vždy mi odebrali 3 vajíčka, vždy byly 2 embryjka, které jsme jako dvoudenní zaváděli a já jsem teď ve 12 tt :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
21.9.15 13:43
@Anonym82 píše:
Ahoj holky, nějak jsem se uklikla, tak se omlouvám, že vám sem lezu, ale nedá mi reagovat…
@rennys1 Souhlasím s tebou. Já jsem na Obilňáku podstouipila 2 IVF a 6IUI, sestřičky super, ale jinak co se týče odbornosti MUdr. a embryologie, tak to dle mého stojí za zlámanou grešli. Mám nízké AMh, což mi teda zjistili už tam, ale cpali do mě nesmyslné dávky léků, max jsem měla 2 vajíčka a z toho vždy jen 1 embryo, které bylo pak nesmyslně na PK. Ti mladí doktoři se tam střídají jak na běžícím pásu a vůbec neví, medikaci jsem si pak řídila sama. Přešla jsem do Unicy, měla jsem tam 2× minimálku za lepší peníz, vždy mi odebrali 3 vajíčka, vždy byly 2 embryjka, které jsme jako dvoudenní zaváděli a já jsem teď ve 12 tt :pankac:

Já právě na základě @rennys1 odcházím z Obilňáku do OL :P…ještě jednou díky @rennys1 :mrgreen:…zatím jsme v přípravné fázi, ale už se neshodují v určitých věcech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
22.9.15 09:51

@Jitula245 jééé co ty tady :mrgreen: doufám, že se Ti IVF povede, jinak to svedeš na mě :mrgreen: jen tak mimochodem na první pokus to vychází asi 20% - 25% holek, to jen aby to nebylo jen na mě :mrgreen: no asi nedělám moc dobrou reklamu Obilňáku :mrgreen: ale protože spousta holek si myslí, že když je to státní CAR, nemají potřebu tahat z lidí peníze, proto jdou tam, ale opak je pravdou. Mě třeba bylo silně nesympatické už jen to, že před každým úkonem jsem nejdřív musela jít zaplatit na pokladnu. Na IVF dokonce 15 tisíc záloha předem něž vůbec začali. V Reprofitu mě právě přijde, že peníze neřeší, už mají asi dost:-) platili jsme až po transferu a mražení pak na fakturu až o dost později. A navíc jsme platili za to stejné, vlastně ještě o 2 mrazáky více, tak ještě méně než na Obilňáku.
@Anonym82 tak to moc gratuluji k těhotenství. Máš pravdu, někteří doktoři byli takový brigoši :lol: vlastně mě tam sedla jen jedna a ta pak odešla. Ale Ti mlaďoši o tom moc neví, jen to co mají nastudovaný a když je problém, a ten já měla, tak nevěděli co s tím. Jo sestřičky byli fajn, ale to je opravdu prd platný, ty nám k těhotenství nepomůžou… ale oni jsou fajn sestřičky asi v každém CARu. Přeji ať je vše v pořádku a užívej si těhulkování :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
23.9.15 08:58

@rennys1 ahoj prosím tě smím se zeptat kolik ti je?, a čím tě stimulovali?

popravdě sem tu zprávu moc nečetla teď nechci mysle negativně jen pozitivně…mě to vyšlo a teď musím být hodně opatrná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
23.9.15 09:24

@Moňule B. ty jsi krvácela a přesto jsi těhotná? Tak to gratuluji a zároveň měním „svoji tabulku úspěšnosti na obilňáku“ z 0% na 1% :mrgreen: zázraky se dějí. jinak mě je 35, takže když jsem tam byla na IVF, tak mě bylo 34 a stimulovali mě Gonalem.
Tak se šetři a drž se, ať je vše v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
21.10.15 18:17

Ahojky holkypo delsi dobe se zapojuji dneska jsem v CARU dostalaplnou tasku leku a 4.11,se na to vrham

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
21.10.15 20:22

@michaelas2010 tak to je super, drzim palec  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
21.10.15 21:02

@eloxe dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
24.10.15 12:58

Ahojky devcatka, nejste nektera z Havirova, Ostravy a okoli a nemohla byste mi do pondeli pujcit naplast Extrapatch? Asi jsem pri uklidu vyhodila krabicku a dnes musim nalepit. Moc dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí