IVF v roce 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1198
20.8.15 15:31

@Andy1980 hlavni je aby prcek byl…zbytek je bonus ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
25.8.15 10:55

My začali stimulovat včera tak uvidíme v sobotu jdem na průběžnou kontrolu zda je vše OK aby jsme to nepřepískli se stimulací prý by se to pak vaječníkům nemuselo líbit… tak uvidíme snad to vše dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
25.8.15 12:05

@Moňule B. Hodne stesti! Nas to teprve čeká cca za mesic. Stimuluj a pekne odpocivej a at se jich tam do soboty utvoří pěkná snůška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
25.8.15 19:35

@Andy1980 díky :-) no odpočívat se moc nedá protože mám už po dovolené a musím chodit do práce ale snažím se šetřit :-D hlavně nervy :-D :-D, dám pak vědět jak jsme dopadli :-) zatím ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
26.8.15 09:49

@Moňule B. Ja take vždy chodila do práce a dalo se to vydržet. Mela jsem vždy jen volno 2 dny pred OPU a pak na transfer. Jasan určite dej vedet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
27.8.15 16:22

Jéééjda holky no povím vám žádná slast to není, člověk sice s tím perem si zvládne docela elegantně píchat ty injekce ale bolí mě potom od včera hrozně vaječníky… ale prý je to dobře se tam vytvářejí ty folikuli tak že je dobře že reagují… ale bolí to jak čert až bych břečela :-( a to musím vydržet ještě minimálně celý zítřek a teprve v sobotu ráno na kontrolu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
27.8.15 19:19

@Moňule B. A jak dlouho stimulujes? Ja vždy alespoň 10 dnu a tak me vždy po první kontrole zase chtěli vidět za dva dny a pak za dalsi dva. Musím říct, ze jsem pred OPU lezla po stěně. tak drzim pěsti, at se jich klube co nejvíce a jsou pekne, kvalitní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
28.8.15 07:43

@Andy1980 od pondělí takže dnes je to pátý den a zítra ráno mam jit teprv na kontrolu když sem včera mluvila s doktorem tak říkal že to je ještě brzy na kontrolu, že jestli to vydržím tak až v sobotu jestli ne tak mam dojit dnes ráno, tak sem zůstala doma protože bolesti to jsou od středy strašné, doufám že to všechno vyjde to je strašný co musí ženská vytrpět dnes asi taky polezu rovnou po stropě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
28.8.15 12:39

@Moňule B. Hodně pij tekutin i více jak 3 litry denne a také hodně bílkovin- jogurtove drinky, maso, sýry… Písni jak si dopadla na kontrole, asi budes mit hodne vajicek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
29.8.15 18:10

@Andy1980 tak mam 8+5 foliků, na bolest mi prej nic jinýho než brufen doporučit nemůže a další kontrola v pondělí a odběr pravděpodobně ve středu, akorat dnes zatím jeste stále nepřestala MS takže mi řekl že po oplození asi zamrazíme a až nachystáme tělo příští měsíc tak rozmrazíme a teprv zavedeme že teď by to bylo riskantní zavést protože by se to tam asi neudrželo a nic na to abych přestala krvacet mi nemůže dát aby se to nekřížilo s připravkami na tu stimulaci takže jedině bych musela přestat krvácet a sliznice by musela vypadat moc dobře aby sme to zavedli ještě tenhle cyklus…nevím jak bych to ovlivnila aby to přestalo… sice piju citronovou vodu a beru ascorutin ale příde mi že hned jak to zapomenu nebo vysadím tak se krvácení vrátí… ach jo mam obavy z toho že když to zamrazí tak se to nepodaří rozmrazit dobře aby se uchytilo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
30.8.15 18:47

@Moňule B. Tak to je ideální počet! Říká se, ze kolem těch 12 je proste ani malo a ani moc a jistě budou nějaká krásná embryjka. Chci te uklidnit tim, ze ted uz jsou mrazici techniky tak dokonale, ze zdravé embryo to krasne přežije a pak se pekne u Tebe zavrta. Neboj se. Pokud krvacis a nemáš připravenou sliznici, tak by to nemuselo dopadnout. Tak to budeme mit podobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
30.8.15 19:07

Ahoj holky, jak valcite? jak to jde? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
31.8.15 14:15

Tak ve středu odběr vajíček, a pak se uvidí prý mám tak po 10-12 na každém vaječníku tak uvidíme snad tam budou nějaké dobré vajíčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
31.8.15 14:59

@Moňule B. Tak to uz je docela hodne. Pěkná snůška! Hlavne odpocivej a drzim pěsti na stredu. Ted uz to nejhorší budes mit za sebou. Hlavne hodne pij a jez ty bílkoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
31.8.15 17:23

@Andy1980 jj snažím se odpočívat :-) a ty bílkoviny jsou k čemu konkrétně dobré vlastně :-)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí