IVF v roce 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
139
1.6.15 14:08

@Seline za 3 mesice by me ale léky mely vyléčit a půjdeme na dalsi IVF. Budou me tehotenstvi sledovat a budu brát dalsi léky, ale pry mame velkou šanci. Jak se citis? Je něco nového, za chvili je čtvrtek a těším se na dobre zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
1.6.15 22:02

@Andy1980 :mavam: Ty jo, to je neskutečné co všechno braní mít miminko :? A jak pak se to da léčit? Nebo jake jsou další postupy? Tak že ted je IVF u vás asi zbytečné podstupovat? Tak aspoň už se konecně ví, kde je problém…Já to včera dostala, tak že Já už si ten testik ani nestihla udělat :? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
2.6.15 08:57

@Seline léčí se to kortikoidy na 3 mesice. Ja beru Medrol. Takže jen zobu léky a pak se udělá kontrolní odběr a jdeme do IVF asi tedy během zari. To je mi moc líto ta MS, člověka to úplne rozloží, obrovske zklamaní. Nam ale v CAR vždy říkali, ze se podari každé 3- ti IVF, ze je to proste sance na dite a nikoliv jistota. Tak dej 3 mesice odpočinek a pak půjdeme v zari spolu?? Nebo budete mit jeste nějaká dalsi vyšetření? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
2.6.15 09:49

@Andy1980 Ahojky, a jak se na to vlastně přišlo na to, že je třeba udělat takové vyšetření? Tak pěkně papkej, ať jsi do toho září fit :P Už jsem si to oplakala a je lépe. Přitel mi teď hodně pomáhá, abych na to nemyslela, jenže jdeš jen do obchodu a vedle tebe v řadě stojí těhule :zed:.Ve čtvrtek asi stejne musím na tu krev, to zase bude :roll: vždy u odběru kolabuji, tak se mi tam nechce, navíc když vím, že už je po všem :? Ano vím pan dr. říka, že 9 z 10 žen do toho 4 pokusu otěhotní :mrgreen:, tak snad má pravdu a nám všem co po miminku tolik toužíme se zadaří :hug: Ano to bychom mohli v září do toho znovu vlítnout :D Nevím, zda mě čekají vyšetření asi to budeme konzultovat s dr.co a jak dál, ale letos určíte chceme zkusit ještě aspoň jeden pokus kdyby to šlo :D Přeji krásný sluníčkový den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
2.6.15 12:17

@Seline tak u nas vyšlo 1 IVF, narodila se mi dcerka po bezproblémovem tehotenstvi. Kdyz mela dcera 2 roky, tak jsme šli do dalšího IVF - biochemicke tehu. 3 IVF- biochemicke tehu. Přešli jsme do státního CAR kde nam dělali znovu různé testy a kromě chlamidii na nic nepřišli, 4 IVF- biochemicke tehu. Manžel ma spatne spermio a tak nam jedna sestra v CAR poradila kontakt na centrum Mediol, kde léčit neplodnost muzu. Porad jsme si mysleli, ze to je nekvalitou od partnera. No a pan doktor opět udělal kolečko vyšetření i me, znovu Chlamidie, streptokok - mesic léčba a pak nas poslal do Prahy do Podoli na imunologii, pry je to to posledni co jeste nemáme. A ejhle, problém nalezen. Vybudovala jsem si imunitu proti embryu a to v období kdyz uz jsem jedno dite mela, take imunita zabijí sperma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
2.6.15 12:20

@Seline vždy mi zmizí pul zprávy, nevím proc. Chtela jsem ti napsat, ze i kdyz mám uz jedno dite, tak mi je take strašně, kdyz vidím těhotnou. Proste se to ve me vse sevre a jsem na mekko. Hodne mi ale pomáhá cvičeni, chodím do sauny a občas nejaké vylety, nebo krátké dovolene, Takže se různé zaměstnávám a uz se těším na krasne leto. Vám přišli na nějaký problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
2.6.15 12:23

@Andy1980 Ahoj holky. Omlouvám se, že se do toho pletu, ale tvůj příběh mě zaujal. Prosím tě - je to vůbec možné? Pokud tomu správně rozumím, tak máš ale IVF u pojišťovny vyčerpaný né? A Chlamidie? Vždyť to je pohlavní nemoc - to to kruci neumí vyléčit pořádně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
2.6.15 13:06

@Mikina33 ano, uz mám vyčerpané všechny pokusy, takže ted uz vše platíme sami. Ale našetřili jsme a jdeme do toho. Ty Chlamidie jsme meli v krvi, manžel i snad na plicích, porad kašlal a ted uz je to konecne v pořádku. Jsou to mrsky a jsou různé druhy. V CAR nam říkali, ze to ma strašně moc lidi, hodne krát nejsou zadne příznaky, ale způsobují i neplodnost. Nevím, nijak se nad tim nepozastavovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
2.6.15 13:17

@Andy1980 no tak to příjde tak na 60.000,– né?
Ty chlamidie jsou hrozný mrchy. Řekla bych, že toto je fakt průšvih. Přesně jak píšeš, mohou způsobit i trvalou neplodost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
2.6.15 13:46

@Mikina33 tak nějak ve státním CAR. Mám jeste nejaké léky na stimulaci, tak možna o něco méně. Takže místo luxus dovolene půjdeme na IVF. A jak si na to ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
2.6.15 14:04

@Andy1980 tak to máš asi dobrýho chlapa. Ten můj by řval, že už jsme do toho narvali dost (odhaduju). Mě čeká premiéra. Čekám na MS (víkend) a pak začnu 2.DC stimulovat Gonalem. U nás je problém v partnerovi. Máme domluvené ICSI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
2.6.15 14:10

@Mikina33 tak ono to neni o penězích. Nejsme zadní boháči, ale oba dva mame slušnou praci a tak si na to vydelame. Ja byla na mateřské jen 5 měsíců a tak nestaráme. Chceme mit dalsi dite a kdyz vidíme naši 3 letou dceru, jak je proste zlata a milujeme ji, tak proste toužíme po dalším. Hodne energie a malo nervu do tvé 1. Stimulace!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
2.6.15 14:21

@Andy1980 chápu… A díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
2.6.15 16:24

@Andy1980 :mavam: Tak veliké štěstí, že se zadařil aspoň jeden brouček. :hug: To my nemáme žádné dítě o to více si myslím, že to máme o něco těžší ten neúspěch :( Ty jo ty chlamidie, to je opravdu hnus měla to známa usazene na plicích a ani vlastně nevěděla, kde k tomu přišla, prý se to přenáší i vzduchem :nevim: Taky se snažím zaměstnat jen jak to jde :D Procházky, úklid, kamarádky, rodina, příroda, moji Chlupáčci :P Tabletky zaberou, a pak už hurá do dalšího pokusu, když už se ví co byl problém početí, tak si myslím, Já že je Velká šance úspěchu :hug: Já nevím, zda budu podstupovat nějaka další vyšetření :nevim:, když si ted dáváme aspoň přes to léto pauzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
2.6.15 20:12

@Andy1980 je dobre, ze to zkousite.. Penize budou, my nebudeme.. Je to moc dobra investice ;) drzim palecky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí