IVF v roce 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6244
21.5.15 16:23

@Nikka7 díky za info, už jsem na to koukala. U nás dávají jen utrogestan, duphaston nebo ten gel myslím, alespoň je to takhle předepsané na papírech, co v CAR dostávám. A já si na ten utrogestan už docela zvykla, akorát mám pocit, že mi tenhle cyklus nějak nedělá dobře. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
22.5.15 06:29

@Andy1980 ahojky, moc dekuju za tu radu s aplikaci..opravdu je to lepsi a myslim, ze tentokrat nebude ani modrina ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
22.5.15 10:11

@boruvkay manžel se ted léčí na urologii. Takže polika různé tablety a těch vyšetření… Za 14 dnu jdeme na kontrolní spermio a pak jeste pry dostane nějakou dalsi léčbu. Doktor říkal, ze podle výsledku hormonu by se s tim jeste dalo něco dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
22.5.15 10:12

@eloxe no tak super, jen tak dal :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
22.5.15 10:13

@boruvkay jj ono ti po něm může být špatně, může svědět, vytékat atd… proto jsem ráda za ten Lutinus, ten mi toho nedělá. :) Ale pokud jsi zvyklá a nevadí ti to, tak proč ne, účinek je stejný :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
22.5.15 15:22

Ahoj holky, před chvíli jsem se vrátila z nemocnice po odběru vajíček, máme jich tam 10 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
22.5.15 15:58

@chipsa Ahoj tak to je super, gratuluji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
22.5.15 16:21

@chipsa Ahojky gratuluji, snad ti jich zůstane co nejvíce. Mě minuly pátek odebrali 20 vajíček z těch že se vyvinulo pouze 6, tak jsem si řekla, že je to malinko, ale byla jsem ráda, že zůstane na příští pokus a dnes jsem měla transfer a doktor řekl, že zůstalo pouze jedno na zavedení, a nic nezůstalo do mražáčku :zed: :,( Víkend se mám šetřit a odpočívat, ať se mi tam ten malý prďolka zavrta. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
22.5.15 19:02

@chipsa ahooj, tak to gratuluji;-) ja jdu na odber v pondělí..mam jen 6folikuk, tak snad z nich něco bude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
22.5.15 20:32

@chipsa tak to je pěkná snůška! Přeji, at mas co nejvíce peknych embryí!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
22.5.15 20:35

@eloxe treba tam jeste par dalších najdou. Oni se někdy schovávaji za sebou :) tak držím pěsti

@Seline tak pekne odpocivej, at se fazolka pekne zavrta. Možna to i sama za par dnu poznáš. Me vždy píchalo v podbrisku, kdyz se embrousci zavrtavali. A ten jeden uspesny pokud jsem mela pri tom zavrta i docela bolesti břicha a křeče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
22.5.15 21:11

@Andy1980 Ahojky, děkuji za informace :)juuujky, takže tobě se už zadařilo? Gratulace :hug: Jelikož je to me první IVF, tak vůbec nemám zkušenosti. bříško pobolivá jako při MS. Dostala jsem ještě injekce zibor, musím pichat každý den. Navíc se musím hlídat hrozí mi ten syndrom, ted si nevzpomenu jak se mu říka :nevim: Mám nafouklé bříško a pořád pocit, že jsem najedena, tak se musím važit, měřit a hlídat kolik jsem toho vypila :) Snad poznám nějaké změny :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
23.5.15 13:26

Zdravím, stalo se vám některé, že se při Opu vůbec nedostali do vaječníku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
23.5.15 13:29
@Seline píše:
@chipsa Ahojky gratuluji, snad ti jich zůstane co nejvíce. Mě minuly pátek odebrali 20 vajíček z těch že se vyvinulo pouze 6, tak jsem si řekla, že je to malinko, ale byla jsem ráda, že zůstane na příští pokus a dnes jsem měla transfer a doktor řekl, že zůstalo pouze jedno na zavedení, a nic nezůstalo do mražáčku :zed: :,( Víkend se mám šetřit a odpočívat, ať se mi tam ten malý prďolka zavrta. :srdce:
@Seline píše:
@chipsa Ahojky gratuluji, snad ti jich zůstane co nejvíce. Mě minuly pátek odebrali 20 vajíček z těch že se vyvinulo pouze 6, tak jsem si řekla, že je to malinko, ale byla jsem ráda, že zůstane na příští pokus a dnes jsem měla transfer a doktor řekl, že zůstalo pouze jedno na zavedení, a nic nezůstalo do mražáčku :zed: :,( Víkend se mám šetřit a odpočívat, ať se mi tam ten malý prďolka zavrta. :srdce:

Ahoj, tak to jsme dvě čekatelky, přes víkend se rozhodne které vajíčko se oplodní nebo ne. Musíme hodně odpočívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
23.5.15 13:44

Holčiny, jdete některá v úterý na OPU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie