Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@boruvkay bych si nejradeji uz nic nepichala..je to nekonecne ![]()
@eloxe tak to už máš za pár…řekla bych tak dva dny a už jen injekce na spuštění ovulace.
Mně to čeká za 10 dní. Asi tak od 1. - 2.6. začnu stimulovat a tentokrát mi doktor napsal na začátek ještě jednu injekci na víc, tak že 3 denně. ![]()
@boruvkay no tak to ti nezavidim..ale urco se tesis, tak jak ja..
ono to za to stoji..jsem zvedava co mi na ultrazvuku rekne..snad to bude dobry a uz se domluvime na odberu..minule byly folikuly jen 11mm, tak snad porostly mrsky jedny ![]()
@eloxe zkus píchnout ze šikma a kdyz chytnes tukovou rasu, tak používej na vpich spíše spodní část. Zkus po vpichu přiložit led.
Já jdu po létě do 5 IVF a tak uz mám svoje metody
@eloxe no těším i netěším. Stimulace mi kromě rozpíchaného břicha nic nedělala.
Teď sice musím přidat ještě něco, co jsem si dřív nepíchala, ale snad to taky bude bez problémů. Akorát mi pak bylo zle po tom clexane, na ředění krve. A mám strach z toho, že to zase nedopadne dobře, jako to 1.IVF. ![]()
@boruvkay urcite se to ted povede a pujde to dobre..tohle je moje 1 ivf a verim porad, ze se to povede ![]()
@boruvkay vždycky si říkám, ze uz do toho nepůjdu, ale pak zase změním názor. Mám totiž krásnou 3 letou dcerku z 1ho IVF a po druhem hrozne toužíme. Asi ale mame nějaký imunologicky problém, čekáme ted na výsledky z Prahy a pak se do toho vrhneme. Me vždycky nejvíc IVF sejme psychicky a take se cítím fyzicky slabá, jak nemůžu cvičit a jsem plna hormonu. Ale ted uz mám zase náladu dobrou. Holky držím pěsti!!
@Andy1980 zase si rikam, kdyz uz se vam jednou zadarilo, tak to musi vyjit i ted..drzima palce ![]()
@eloxe take v to doufám, ale pojistili jsme si to tou imunologii v Praze, takové specifické vyšetření. Vám to take vyjde, uvidíš, u IVF jsou velké sance!
@eloxe souhlasím s @Andy1980. Píchala jsem menopur a ze začátku mi to nešlo, takže jsem první dva dny ledovala. Ale pak jsem v tom dostala gryf a šlo to samo.
Co máš vůbec ty za lék?