Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@boruvkay a chlap jde s tebou na ten sál při transferu? Ukážou mu to taky??? Já bych moc chtěla, aby to ten můj viděl…
@Mikina33 ne tam ho nepustili, bylo to stejné jako při OPU, na pokoj, tam se převléct do jejich košile, a pak na sál. A ze sálu mě už vezli zpátky na pokoj oni, abych nechodila a ležela v klidu.
Oni u nás v CAR na to lůžkové oddělení partnery nepouštějí. Ale u vás třeba ano, zkus se zeptat. Myslím, že jsem tu od pár holek četla, že u zavádění partnera měly.
Příspěvek upraven 25.05.15 v 12:38
@eloxe píše:
Holky tak mam jen 2vajicka
Důležité je, aby vydržela na počtu až tak nesejde, můžeš mít dvě a velmi kvalitní…držím palečky. ![]()
@Mikina33 no snažím se, ale oni se ne tvářili moc pozitivně
No uvidime zda z nich zitra neco bude..
@boruvkay diky, uvidime zitra zda se vyvíjí.. To zas budou nervy..
@Mikina33 píše:
Holky, je tu někdo, kdo dal OPU bez narkózy?
Tak to asi ne, neumím si představit že by se ti hrabali v děloze bez narkozy.
@eloxe píše:
Holky tak mam jen 2vajicka
Bud ráda i za ty dvě. Důležité je jak se budou držet. Kdy se dozvíš víc zpráv?
@Seline tak to je fajn, ze to ustupuje, co jsem tak četla, tak je to docela hrůza, kdyz se ten syndrom rozjede. Drzim pěst, at ti tento týden rychle uteče a mas co nejdříve //. Pekne odpocivej a hlavne mysli pozitivně. To musi vyjít s pěkným 5 ti denním embryem:)
My čekáme na výsledky imunologie a partner se léčí na urologii a v srpnu/zari chceme jit na dalsi IVF. Uděláme si volno, trochu po cestujeme a pak se na to vrhneme.
@Mikina33 píše:
Holky, je tu někdo, kdo dal OPU bez narkózy?
Já teda ne, ale když jsem byla na OPU, tak nás brali později kvůli tomu, že dvě holky šly právě bez celkové narkózy a ty braly přednostně.
@Mikina33 ja byla na OPU bez narkozy 2× ale bylo to jen u minimalni stimulace a u nativu, takže Max 3 vaja. Mela jsem bud čípek a nebo nějaký oblbovak do žili a bylo to vázne v pohode. U klasického IVF a hodne vajuch bych se ale nechala raději uspal.
@boruvkay píše:
Já teda ne, ale když jsem byla na OPU, tak nás brali později kvůli tomu, že dvě holky šly právě bez celkové narkózy a ty braly přednostně.
Vzpomínám si na úplný začátek celého procesu IVF kdy se mě hrabali v děloze ultrazvukem a kontrolovali stav dělohy s vaječníky. To byla šílená bolest a připadala jsem si jakoby do mě strkali kládu. Doufám že zítra to bude snesitelnější..
Zdravím snažilky, omlouvám se, že sem lezu, ale třeba to někomu pomůže. Mám k dispozici 2 celá balení Cetrotide 0,25mg, exp. 12/2015, skladovaná v lednici. Cena dohodou. Pokud máte zájem, pište.