Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@eloxe píše:
@chipsa ja bych se doma zblaznila, v praci na to alespon tolik nemyslim..
Já se bojím dělat njaké prudké pohyby, přece jen se může něco pokazit a pak si to budeme vyčítat.
@Seline ahoj! Tak uz mas první týden za sebou. Jak se citis? Snad je vse v pořádku. Kdy si budes dělat TT?
@Andy1980
Ano týden mám za sebou, ale neskutečne se to vleče…Dnes jsem měla kontrolu kvůli ohhs naštěstí už mi nehrozí
.Dr. říkal, že je vše v pořádku
Asi to vydržím do čtvrtku odpoledne bez TT
Jinak nepocituji na sobě zatim žádné změny
. Jen mě sem tam boli bříško jako před ms, sem tam mě píchne v podbříšku jinak nic…
A jak jste vy daleko?
@Seline to určite vydrž do toho čtvrtka, pak budes mit 100% jistotu. Změny zadne pociťovat tak brzy nebudeš. Me jen pichalo v podbrisku a zacala jsem mit chutě na sladké, ale neustále a to mi vydrželo cele tehu 20 kg nahoře za 9 měsíců
@Seline jinak mi jdeme v pondeli do CAR budeme řešit výsledky imuna a spermiogram a následnou léčbu u partnera. Jinak u nás dalsi IVF az na konci srpna. Chci si užit dovolenou a poradne se zrelaxovat pred dalším pokusem.
@Andy1980 Ano i Přitel říkal, že to bude aspoň překvapení
A Nebudu se predčsně stresovat, nebo věřim kdybych měla nějaký test doma, už bych asi testovala
Ale i když to nevyjde zůstane mi aspoň jeden nádherný zážitek
V pátek se ze mě stala snoubenka
Juuu a mimisek už je na světe?
Já sladké taky miluji a papám denně ![]()
Ahoj holky, dneska od rána mám děsivou depresi. V úterý mě dávali embryo do dělohy, mám strašný strach že už tam neni
Cítí bolesti jako před menstruací, občas mě někde píchne a nafukuje se vaječník, ale to ještě nic neznamená. Co s tou depresí mám dělat? Včera jsem byla nakupovat v kauflandu, mám napjatou dělohu, cítím to na každém kroku a netroufám si blbnout s délšimi procházkami
@chipsa ahoj, nestresuj se.. Vim presne jak se citis.. Taky man strach, ale musime vydrzet ![]()
@chipsa ten pocit na menstruaci maj jak těhotný tak ty netěhotný, to samé pichani v podbřišku, takže žádný depky, to nad tebou ted vladne utrogestan…prdisek chce veselou maminku
![]()
@Seline gratuluji k zasnoubení, nádhera! Ted jeste druhou dobrou zprávu // a rok 2015 bude pro Tebe nezapomenutelný
@Seline můj mimisek ma 3 roky a 4 mesice. Je to krásná mladá slecinka, která se rada parádi a strašně si přeje sestřičku
@Andy1980 Děkuji moc, Snad máš pravdu
I když se snažím připravit i na variantu toho neúspěchu
Ale Já se jen tak nevzdám, a za pár měsíců to když tak zkusíme znovu
Jujky, tak to je určitě brouček upovídaný
Přijde mi u děti tento věk nejkrásnější
Má sestra má 3 krásne zdravé holčičky…Tak docela věřim, že by chtěla sourozence
A první se vám zadařilo přirozeně? Nebo také IVF?
@Seline take z IVF, je to takov nase „sklenenka“. U nás v rodině jsou zase sami kluci a jen ta nese jedna holcicka. Jeste nepremyslej o dalším IVF, musi to vyjít! Každopádně je fajn, ze je více šanci na pojišťovnu. Tak pekny víkend!
@Seline ahoj! Zdravím te v dalším tydnu čekání na //
jak jsem slíbila, tak píši výsledky od lékaře. Přišli mi na imunologicky problém, mám imunitu proti spermiim a proti trofoblastu a tak konečně víme, proč nás potkali 3 biochemicke tehu, me tělo ty zárodky proste zabijí