Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@eloxe to je mi líto…ale mně se třeba čárka po IVF ukázala až 12den odpoledne.
Jinak s tím IVF, záleží kolik ti je a jak moc spěcháš, pokud jsi mladá a nehrozí, že prošvihneš ten věk pro úhradu IVF od pojišťovny, tak se doporučují 2 - 3 menstruace a pak znovu stimulka. Pokud je málo času, tak se to dá zvládnout do 2 měsíců znovu. Ale pokud to fakt nevyšlo a nemáš žádné vyšetření, tak možná by bylo lepší zajít nejdřív na genetiku a imunologii, než se pouštět do dalšího cyklu.
@boruvkay
@Andy1980 No je mi 32,asi uvidime co navrhne doktorka.. Nejhorsi je, ze se to tak tahne.. Pred rokem mi nasli myom, tak se to zase o pul roku protahlo a ted to stejne nevyslo.. Je to sklicujici..
Příspěvek upraven 08.06.15 v 10:40
@boruvkay
@Andy1980 No je mi 32,asi uvidime co navrhne doktorka.. Nejhorsi je, ze se to tak tahne.. Pred rokem mi nasli myom, tak se to zase o pul roku protahlo a ted to stejne nevyslo.. Je to sklicujici..
Příspěvek upraven 08.06.15 v 10:39
@boruvkay
Příspěvek upraven 08.06.15 v 10:39
..omlouvam se za duplicitu..
Příspěvek upraven 08.06.15 v 10:40
@boruvkay
Příspěvek upraven 08.06.15 v 10:38
@boruvkay
@eloxe o tom žádná, je to strašně dlouhý proces a počítá se to na roky, nikoli na mesice. My uz druhe dite plodime pres IVF 2 roky a porad jen neúspěchy a ted konecne léčba. Me je tedy 35 a tak jsi na tom trochu lepe. Drzim pěsti na konzultaci u lékaře, jsem zvědavá, co navrhne.
@Andy1980 Dam urco v patek vedet, ted me jeste desne zacali bolet zada..tak nevim zda to jsou ledviny nebo co..si pripadam jak pred rozpadnutim.. ![]()
@eloxe já tě chápu, mně taky 1.IVF nevyšlo. Ale prý další je pak větší šance.
Aspoň v to doufám.
Holky tak sem si dnes konecne udělala test. Dnes je to presne 2 týdny od ET ![]()
@petross moc gratuluji, to je nadherna carka.
Hezky vecer, jestli nevadi, tak bych se rada pridala do diskuse. Jsem po patecnim transferu.
@petross gratuluji! Konecne tady někdo prolomil tu smůlu. Přeji pekne tehulkovani!
@Evenka ahoj! Přeji pevne nervy pri čekání na den „d“ kdy budes dělat tehotensky test. To mi vždy připadalo jako věcnost. Hodne holkam se ted tady IVF nepovedlo a ja jdu az v zari, tak tahle diskuze uz neni moc živá posledni týden.