IVF v roce 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
139
31.8.15 18:09

@Moňule B. To mi říkali v CAR, ze to potlacuje případný OHSS, hyperatimulacni syndrom. U 1. IVf jsem myslím měla slušný náběh, ale rozehnalo se to. Pak jsem vzdy u dalších pila litr kefiru denně a už se to nestalo. Je to hlavně po odběru vajíček, kdy to hrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
31.8.15 19:00

@Andy1980 aha vidíš to mi vůbec yatim neřekli :-) dííík za info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
1.9.15 16:58

@Moňule B. Tak hodne stesti zítra! At to proběhne rychle a vykutaji dobry material

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
3.9.15 11:04

Tááák děvčata včerejšek sem přežila a měla 13 vajíček z toho 8 necháváme oplodnit, v pátek zjistím kolik z nich přežilo a správně se vyvíjí a v pondělí možná zavádění tak uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
3.9.15 14:03

@Moňule B. Tak to je krasne!!! a co těch ostatních 5, ty nejsou zralé? At se embryjka pekne vyvíjí, budeme držet pěsti!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
3.9.15 16:36

@Andy1980 to nam neřekli kolik z nich jsou nebo nejsou zralé… asi samy nevěděli ještě protože sme tam byly ráno tři na odběr… ale tak nechtěli jsme je hnát do toho aby nutně oplodnili všechny, ale za to aby vybrali ty opravdu nejkvalitnější a taky dle počtu oplodňovaných vajíček se odvíjí cena já budu ráda když z toho zůstane pár kloudných ještě pro příště..až budem chtít druhé dítě třeba :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
6.9.15 20:24

@Moňule B. Jak to s tebou vypada? Jdete na transfer a nebo embryjka mrazite na pristi cyklus? Snad se vyvinula pěkná snůška. Nam embrousci odpadají docela rychle, takže i kdyz mame treba 8 vajicek, tak se oplodni jen půlka a z toho jsou dobre treba jen 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
7.9.15 08:02

@Andy1980 my to meli stejne, osm vajicek, sest oplodneno, zustaly dve petidenni blastocysty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
7.9.15 09:59

@Evenka tak gratuluji, to uz jsou krásná embrya. Mas zamrazeno a vkládáte az pristi cyklus? A nebo stíhate transfer jeste v tomto? Me uz se to krátí, za cca 15 dnu bych mela začít stimulovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
7.9.15 10:17

@Andy1980 my vkladali v cervnu a uchytilo se krasne, ale v desatem tydnu zamlkle tehu, ted cekam na mens po revizi a vlozime mrazacka. Uz by mela prijit kazdym dnem, tak to snad stihneme jeste v zari :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
7.9.15 10:33

@Evenka tak přeji hodne štěstí!!! My začneme teprve stimulovat na konci zari, takže někdy v půlce října se uvidí, jak na tom budeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
7.9.15 10:47

@Andy1980 taky drzim palecky :andel: Verim, ze se budeme radovat ze zavrtaneho mimiska. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
7.9.15 18:43

Ahoj holky prosim nezbyl nektere gonal
Schazi mi jedna davka pri stimulaci
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
7.9.15 19:36

@Andy1980 ahojky byly sme na transferu jednoho embryjka dnes, za 12 dní na krev zda se udrželo, nám nejprve z osmi oplodněných zbyla 4 krásná a dnes se jedno přestalo chuďátko vyvíjet takže dvě sme mrazili a jednoho už mam u sebe tak věříme že mu bude u mámy dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
7.9.15 21:05

@Moňule B. Moc drzim palecky a potichounku zavidim. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie