Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hvězdička01 jj, to jsem pochopila, jen jsem ještě neslyšela tohle slovní spojení ![]()
Můžu se ještě zeptat jak dlouho to tam tak trvá než s tebou žačnou něco dělat?
![]()
No, když se tam budeš chtít objednat teď, tak předpokládám, že na první konzultaci, tě vezmou nejdřív v říjnu, ale pak už to tam jde všechno strašně rychle
Tak to je strasně supr já už to viděla na začátek novýho roku
Těd jsem koukala na ten Gennet, minimalku tam nedělají ale ty ceny jsou dobry jen doufám že toho nebudu potřebovat tolik co ty myslim ICSI ale chtěla bych ten AH
@Hvězdička01 píše:
Ahoj holky, potřebovala bych poradit v květnu mi přišli na špatné výsledky z cytošky, po 4té, ted 16.6. jsem měla jít na zákrok, ale angína to zastavila
nebylo by to tak hrozný kdyby s tím neměla problém i sestra, který budou brát v červeci dělohu, ale ta má dvě děti. Já ještě nemám a ke všemu jsem loni v květnu prodělala mimoděložni( levej vejcovod pryč), pravý je prý neprůchozí. Můj lékař chce počkat přes prazdniny jestli neotěhotním sama, jenže tomu ja nevěřím a bojím se. Jenže já bych radši rovnou na IVF. Co myslíte prosím?
No právě ja mu řeknu, že mám sactosalpix v tom zbyvajícím vejcovodu. Vidí to sám z papíru z nemocnice a chce mě ještě mučit
a to je prosím muj druhy gynekolog(za rok) v lednu jsem k nemu presla od uplny hnupky
a myslela jsem, že bude ok, podle toho co jsem slysela o něm, ale cekat na zazrak fakt nechci a ještě do toho špatný vys. cytosky :/ segre berou delohu ma tam rakovinu a nevim na co ceka on asi az ji budu mit i já fakt nevím ![]()
Serehe
já ho prostě obejdu a je to, počkam na ny vysledky s hystologie a pak hned půjdu do CAR. ![]()
Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat čeká mě první stimulovaní hned jak dorazí MS, musí se nějak před tím nebo až přímo před umělým oplodněním vyplňovat něco na pojišťovnu abych platila o tu část co hraděj míň??? nebo to nějak „vykážou“ v CARu automaticky?
Ahoj holky budu podstupovat ivf už jako samoplatce.
nemate někdo Gonal ktery nebudete potřebovat.
Děkuji
Ahoj holky, podstupují IVF jako samoplatce, shanim Merional a Fostimon- nemáte nejaké zbytky? Prosim kdyz tak piste na janickovaz@seznam.cz
Ahoj holky, delsi dobu jsem tu nebyla..jak postupujete? my jdeme na dalsipokus v rijnu.
@eloxe ahoj! Tak u nas stejne, mela bych začít stimulovat na konci zari
Imunitní problém mám vyřešen a manželovi se take po léčbě urologem zlepšil spermiogram, takže hurá do dalšího pokusu! Ted uz jako samoplatci.
@Andy1980 tak to drzim palce, urco to vyjde
verim, ze ten podzi bude pro nas vsechny zlomovy ![]()
@eloxe v to doufám a těším se na krasne letní miminko
první mám narozené v lednu a tak to byla hrozná zima a neustále oblikani 4 vrstev